II. János Pál felkerül a mennybe, kopogtat az ajtón. Szent Péter üdvözli őt és kérdezi a nevét. - Én vagyok a pápa! - válaszolja. - Pápa, pápa... - mormogja Péter, és utána néz a Nagy Könyvben. - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok! - De én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa. - Istennek van helyettese a Földön? - kérdezi Péter csodálkozva. - Furcsa, ezt nekem sosem mondta... A pápa rákvörös és folytatja: - Én vagyok a katolikus egyház feje! Péter: - Katolikus egyház... sosem hallottam. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt! Hátramegy és kérdezi Istent: - Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit? - Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, ő járt már a Földön, hátha tud valamit! Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Jézus sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között. Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől. - Ezt nem hiszem el! - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. - Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit poénból 2000 éve alapítottam? Még mindig létezik...!
aszt nem tudom hogy meylik posztert vetted meg a texoban, mert a kép felbontása nem túl nagy, de abban igazad van, hogy azért nem kellett volna a a szomszég terasztetejével összemontírozni a képet, mert plágium!
hijába is perspektivizáltál rá még lajstromjelet is. A nyolc elemid melyik főcsoportba tartozik? aaa... fémes, a felefém, vagy a nemesgázok közé? :-)
Had kérdezzek már egy igazit is:
A piócával eltakart infókból mire jöttem volna rá?
Márcsak azért is, mert régen írtam erről egy cikket, nem véletlen a névazonosság. Anno a cikk, majdnem leestem a székről 1 napig legfelül volt az Indexen, és még 1,5 napig főlapon :-)
Nefes eredetileg bombázni akartuk a Texot, de aztán rájöttünk, hogy még a biztonsági őr is le tud szedni a meggymagköpködőjével, úgyhogy ez már a siklópálya maga :-)
Listaáron Berettyóújfaluban ab gyártelep 150 ezer, ha éppen belefér az igényed az évi egyszeri-kétszeri gyártási menet darabszámába, (nincs folyamatos gyártásban, boltban pedig nem kapható). Használtan 70-90 között van, ha jó a műszaki állapota és a Solex 3800 típusról van szó. Más Solex típusokat nem érdemes megvenni, mert ami eredeti francia gyártású oldtimer, az mind borzalmasan lepusztult állapotban van.
Nincs rugózása! Sima földutakon érzed úgy, hogy terepezel. Képzelj el egy elég nehéz merevvillás túrabringát, amivel 30 körül mész sík terepen, és közben időnként bukkanókat fogsz, buckákon-fűcsomókón pattansz át, aztán keresztülmész egy mezőn hatalmas bakugrásokkal és hasonlók.
A klasszikus krosszra azért sem jó, mert nincs sebváltója csak egy röpsúlyos kuplungja, és 10%-nál meredekebb emelkedőkön már neked is tekerned kell.
Egy gyors túrabringának felel meg nagyjából, és persze az egy nap alatt áthidalható igen nagy távolság az, ami egy bringához képest nagy előnye. 25 kmh nagy átlagot szoktam számolni egy-egy túrára. Egy nap simán meg lehet vele csinálni 300 kilométert.
Szeretnék én is egy Forestert, esetleg valami távolról jött hagyatékot, hogy egy Örökséget vegyek, mer talán egy kicsit kicsi az az Erdész. kétezres turbóst? iigen. nyugatabbra már emberi árn kaphatóak, de ez aregadó borzalom nem emberi. No majd valamikor? Te hogy vagy vele?<a href="http://www.totalcar.hu/kereso/index.php?keres=Subaru&rovatkeres=tv&simple=1" target="_blank">néhány jószág tesztje</a>