Hát kár, hogy senki nem ír ide, pedig ez jó kis háznak néz ki és belül is egész normálisak a lakások. Úgy tudom, elégedettek a lakók is a kivitelezéssel, valahogy mégsem kívánkozik ki belőlük semmi információ :(
A környék elég jó, Zugló forgalmas része, de a négyzetméter árak lejjebb is vannak, mint a környező újépítésűekben. Legalábbis szerintem...
Senki nem is szándékozik itt lakást venni? Pedig vannak még szabad lakások és most épül az utolsó ütem is, mellette meg a Hermina Residence. Ha jól tudom, a Webing az értékesítő, de van saját weblapjuk is: nagylajoshaz.hu.
Jó lenne, ha valaki a lakók közül beszámolna a tapasztalatairól, én is nézegettem ott a lakásokat. Jó helyen van, nem is olyan drága, csak épp nem tudni róla, mik a hibái... Vagy azért van ilyen csend, mert nincs semmi hibája?
Fel kellene frissíteni ezt a topikot! Ez a ház a nagylajoshaz, amit már decemeberben átadtak. Sokan be is költöztek. Várom az ott lakók tapasztalatait, véleményét, információkat. Lehetne ez a ház fóruma!