Üdv, tegnap elindult a 30 Seconds to Mars együttes magyar nyelvű honlapjának, a http://www.echelon.hu nak az angol verziója is, és nagy frissítésekre is sor került.
Üdvözlet. A 30 Seconds to Mars nevű együttes magyar nyelvű hivatalos oldala tegnap éjjel elindult a www.echelon.hu címen. Az oldalon informáviók találhatók az együttesről, dalszövegek, képek, videók, linkek a kapcsolódó oldalakhoz és egy magyar nyelvű fórum.
Az a helyzet, hogy még mindig nem tudok felcsatlakozni a saját gépemről. A múltkor sikerült feltennem azt a két képet, de azzal annyi. Nem tudom, mi a probléma, a tesómnak volt egy tippje, de azt a problémát kiküszöbültük, és még mindig nem működik nálam az index fórum. Semmilyen más oldallal nincs gond, tehát fogalmam sincs.
Ha nem sikerül néhány napon belül megjavítani, talán elindítok egy másik fórumot egy másik oldalon. Addig nem akarom, míg nem biztos, hogy ezt nem tudom tovább csinálni, mert 2 fórumra nincs időm.
Amúgy csináljuk tovább a promóciót, folyamatosan ostromoljuk a rádióadókat a kérésekkel, én írom a leveleket, stb. Azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy már Oroszországban is adják a rádiók az Attackot. Nekünk meg mi marad? Grúvhauz. Basszák meg. Bocs, de ez az egész annyira hungarikum, és annyira gusztustalan, hogy nem tudom kultúráltan lereagálni.
Van egy rakat új képem. Holnap este nagy koncert.
Eléggé zavar, hogy nem tudom gondozni ezt a fórumot. Beírom ide az emilcímem, ha gondolod, küldd el a sajátodat, és akkor, amint van új képem vagy hírem, átküldöm.
Dariaaa! Folyamatosan képben vagyok, de valamilyen okból a saját gépemről nem tudok fellépni az fórumra. Nem tudom, mi okozza, remélem, csak technikai probléma, és nem valaki szórakozik.
Vannak új képeim meg infók, amint tudom, feltöltöm őket.
Addig is írd be, ha van valami, amint tudok, reagálok rá.
Az együttes legközelebb a kanadai Londonban koncertezik.
Sziasztok!
Én már meghallgattam őket. Szerintem is nagyon jók. Érdemes utánna járni. És ha elég kitartóak vagyunk talán még a kívánság műsorban is leadják végre. Kérek mindenkit hogy ha tudja kérje bármelyik rádión. Viszont eléggé bosszant valami. Jó lenne ha más is meghallgatná az ATTACK című számukat, mert szerintem nagyon emlékeztet a Groovehouse új számára. Engem eléggé zavar hogy a Groovehouse úgy hirdeti magát mintha milyen jó számot írt volna pedig csak koppintotta, csak ezt elfelejtette megemlíteni. Ráadásul szerintem egy elég gyenge utánzatot csináltak belőle. Üdv mindenkinek
huh hát ne is mond remélem májusban nem lesz semmi ilyesmi...no meg persze nem nőnek a ponthatárok =/
hm..hát mindenképpen egészégügyi főiskolában szeretnék továbbtanulni...csak azon belül még nem tudom =/ de már az is jó hogy van vmien elképzelésem =)
mi mit műveltek az Attack-al? =o jah ez igaz amit írtál, elég sok magyarzenei számba fellehet fedezni külföldielőadóktól ellopot részleteket...
hehe akkor még énse, ez éppen egyik nap jutott az eszembe mikor apu kikölcsönözte a videótékából a magot...én meg pont megyek be a nappali hallom az echelon mondom úristen ez hol megy? =D aztán csak a film végén szólt =)
igen igen, gondolom nem bántad meg meg nem is fogod szerintem ;) és akkor ha csak az lett volna a karodon mint Jarednek akkor piros lett volna vagy maradtál volna a feketénél? (eh milyen hülye kérdés de nem baj)
ja igen, szerintem mindenkitől megkérdezik ha vki együttes logót, szövegrészletet akar tetováltatni magára...de ez akármilyen tetkónál előfordulhat hogy megunod szóval =)
Ez a Juventus rádió kívánságműsorának a száma. Én már bepróbálkoztam az Attackkal, szerintem akinek van türelme meg humorérzéke, kérje tőlük dettó, talán ha látják, hogy van érdeklődés, történik valami.