Az "elszálló hangról" pedig szívesen hallanám Csontos - Isten nyugosztalja - véleményét, ha már így megemlítődött a blogban is.
Hallottam már én is anno egy Tatabányán moddolt CD játszóból Miles Davis - isten nyugosztalja Őt is - trombitáját "elszállni" egy elalélt hista fan szobájában...
Az idei, immár huszadik, mára már inkább hifis mint topik találkozó 12 és 13.-án a szokásos heyszínen.
A több éves címlista alapján már kimentek a levelek, ha valaki nem kapott, de érdekelné kérem küldjön levelet (cím a profilomban), vagy jelezze itt a fórumon.
Ehh! Ha figyelmesen olvasnál... "OFOTÉRT utód szervíz, és az eladott kütyü egy svéd hallókészülék volt, 3 tranyás az 60-es évek elejéről, Üvegcső-tokozású germánium tűs tranyákkal, NOS (eredeti csomagolás, nem használt készülék volt, tehát nem csak a fülhallható) Egy működő, műszaki kuriózum vala. Ez értéket csak pár gyűjtőnek jelent. Mákom volt, hogy pont egy ilyen emberbe botlottam bele.
Azért remélem, hogy te egy komplett hallókészüléket adtál el ennyiért, és nem csak a fülhallgató részét.
Ilyen kinézetű fejhallgatót nagyon sok zsebrádióhoz és magnóhoz is adtak pár évtizeddel ezelőtt. Nekem csak az a speciális igényem, hogy ne beépített zsinórja legyen, hanem csak két pici lyuk az oldalán a villás csatlakozónak. Viszont nem ártana ha legalább 100 Ohmos.
....tán szervízben lehetne érdeklődni (aszem ofotért utódnál) de ha találsz, akkor előtte nagy-nagy levegővétel, mert az aranyár többszörösét kérik el érte. Vagy két éve adtam el egy öregebb készüléket - tán pont ennek az elődjét 320 ezerért.....
Erről jut eszembe: nem tudjátok véletlenül, lehet-e még a képen szereplő, vagy ahhoz hasonló fülhallgatót? Csak az arany színű részre gondolok, amibe villás csatlakozóval megy be a vezeték.