Régwn követem a honlapodat, tetszik. A trolin hogy csapna még a 600 volt? Bár nekem voltak rázós êlményeim rendes buszokon is,Pl CKC 818 on.na de ez nem ide tartozik de ide nem ír senki,2008.február 25 én született az utsó hpzzaszólas.Fog valaha írni ide valaki?
Szerintem a legbölcsebb az lenne, ha hagynád végre süllyedni. Itt már az összes vita szálai el lettek varrva, az összes fikanick ki lett vágva, ne élesszük már fel újra és újra. Nem hiszem, hogy nehéz feladat lenne keresned egy ennél értelmesebb topicot.
Hát Te meg ki fia-borja vagy? És hogy v mered a bátorságot venni, hogy így szólíts meg? Ok nélkül...
Mi az oka a kemény stílusnak? Én is tudok vagdalkozó lenni: kötözködő, rágalmazó, nagyon rosszindulatú és gonosz alapállású vagy!!!
Ezenkívül olvasási készségeiddel is biztosan baj van, ugyanis leírtam hogy nem fogok ennyit visszaolvasni. vannak itt olyanok, akiknek nincs ideje minden topikot végigolvasni.
Válasz továbbra sem kaptam egyik kérdésemre, csak fröcsögést Tőled! Kérem a normáli stílusban történő választ! De Tőled csak akkor, ha farigcsálsz a modorodon.
Ui. Egyébként valóban van két nyelvész diplomám. Neked is?
Húúú vazeg... Te rosszabb vagy mint ARIBOY! Csak Te linkek helyett, körmondatokkal írod le, a SEMMI-t ;)
A kérdezgetések helyett nézd meg a topicnyitás utáni első-második oldalt,és választ ott megtalálod... de a "nagy" nyelvészkedés közben erre biztos nem gondoltál.
csak azon gondolkodtam, hogy itt kezdődik sokminden. Most nincs időm kifejteni, mert dolgozom. Csak annyit írok, hogy Rudolph Giuliani mődszer. Aki eléggé informált, tudja mira gondolok. Aki nem hallott róla annak: nem lehetett volna máshogyan megfogalmazni a címet? Miért kell egy közlekedési topikban a nyelvet "korrupció" alá vetni?