ja, ottvan a kis duruzsmolás. igaz nem lefekvés előtt hallgattam hanem MAMF-os FreshFabrik-Baby Bone-Nasmith zúzda másnapján megejtett házimunkával egybekötött haldoklás alkalmából :) látom zsolti ráálltál a folkerkedésre :D
a májszpészről meg eszembe jutott h találtam ott egy jót én is:
ez az ex limp bizkit-es wes borland új bandája, igen jókis páratlan váratlanság, felhívnám figyelmeteket többek közt a gitárszandra ami marha egyedi sztem
Beszéltem K. Ádámmal tennap a dolgokról és mondta hogy még nincs minden nóta felvéve. Persze a mienk éneke se, mert az is csúszik egy újabb héttel. :-( Azt mondta hogy a keverés egyszerre lesz mind a 17 nótának és szólni fog hogy a mienket mikorra tegyük, hogy mi is ott legyünk. Ja és 2/4 forgatás lesz a QvA-ról aug 18-án egy baja meletti nyaralóban, és szeretettel vár minket is. :-) Egy amolyan kerti kúva parti lesz :-)
Ádám fog szólni ha keverés van, egyenlőre a feléneklés is tolódott. Amúgy Péter a mindenttudó, őt kérdezzétek! GILICE! A HÉTEN ÖSSZE KÉNE ZÖRRENNI. PÉTERRE VÁROK HOGY MONDJON 1 IDŐ.OT, NEKED MIKOR JÓ? NYEHEHE MINDENKINEK!