Keresés

Részletes keresés

Kicsiszamár Creative Commons License 2011.03.17 0 0 4

Én a világ legmegbízhatóbb motorjának a Yamaha Jog 3KJ-t tartom.

Teljesen gyári állapotban a 60 km/h-t szinte minden körülmények között tartani tudja, én 2 évig dolgoztam egy ilyennel rengeteget kapott, egyszer kellett cserélni rajta egy berugókar-ricnit és fékbetéteket :)

Jelenleg egy gyári vízhűtéses Aprilia Sonic-om van Gianelli dobbal 90-100 at is ki lehet belöle hozni, meg vagyok vele elégedve mert nagyon dinamikus, jól megy de 2 nappal ezelött megállt valószínüleg gyujtótrafót kell cserélni.

Ilyenkor vissza sírom a kicsit szerényebb Jog-ot, ami még soha nem hagyott ott.

Érdemes utánaolvasgatni ennek a tipusnak ha valaki "igáslovat" keres, mert vannak akik legendákat írnak ezekről a gépekről úgy vettem észre, és nekem bevált.

Fusi-on16V Creative Commons License 2005.08.16 0 0 3
Kokrétabban, mi a gond a japán motorokkal? Drágák az alkatrészek?
Előzmény: phari (2)
phari Creative Commons License 2005.08.16 0 0 2
Szerintem az áráért a Keeway sem rossz, bár eddig nekem csak japcsi gépeim voltak. Azért ott is vannak ám hibák.;)
Fusi-on16V Creative Commons License 2005.08.16 0 0 1
??
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.08.16 0 0 0
0lcs0 m0t0r
harrypoti Creative Commons License 2005.08.16 0 0 topiknyitó
Üdvözlet mindenkinek!! A benzin árakat nézve jött az ötlet: kéne egy megbízható kis mocit venni!! Eddig egyszerűnek tűnik a dolog, de ha jobban szétnézünk a piacon, akkor már kicsit bonyolultabbá válik a dolog. Rengeteg ismert és kevésbé ismert márka kínálja termékeit. Az ismertebb gyártók motorjairól általában jókat hallani és ez sok esetben áraikban is tükröződik, de egyre több olyan márka is betört a piacra, melyek eddig számunkra ismeretlenek voltak és nevük hallatán csak legyintünk egyet: kínai gagyi. Gagyi? Egy biztos: jó áron kínálják őket. De mi a tapasztalat? Én speciel egy megbízható gépet szeretnék venni és ennek tudom, ára van. Vagy drágábban veszek egy nagy márkát és később keveset költök rá, vagy veszek egy olcsóbbat és később többet költök rá. Vagy mégsem? Itt van pl. a Honda által életre keltett taivani Kymco. Az utóbbi években szinte a legnagyobb darabszámban eladott kismoci volt az EU-ban. Az olasz és görök kölcsönzőkben szinte csak Kymco-t láttam! A Malaguti 50-es és 125-ös blokkjait szintén a Kymco szállítja! Elgondolkodtató!! Nagyon kedvező áron kínálják az 50-es 4T Agility-t, az 50-es 2T People-t, az 50-es 2T Fever-t és a 125-ös 4T People-t. A másik jelölt az Aprilia: Scarabeo 50, Sonic 50 - ezek is kedvező áron vannak és nagyon megbízhatóak. Számomra ezek lehetnek megfizethetőek. Ha van más jó és kedvező árfekvésű gép a piacon, írjátok meg! Ha fentiekkel kapcsolatban van vélemény, tapasztalat, írjátok meg! JÓ MOTOROZÁST MINDENKINEK!!:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!