Ezen én is fennakadtam, de semmilyen autentikus magyarázatot nem találok. Lehet, hogy személyes jó kapcsolatban voltak. Bencze Gyuri volt az egyik legjobb barátja Misinek, egy emeleten laktak. Bencze pedig Orbán tanácsadója volt egy időben. Szóval lehet, hogy Benczén keresztül, vagy másként kerültek kapcsolatba. Orbán megjelenése engem azért is nagyon meglepett, mert egy héttel korábban volt Szabó Iván temetése, ahol nemhogy Orbánt, de egyetlen fideszest sem láttam, Varga Mihályt se, noha számos Szabó pénzügyminiszter-kollégája megjelent.
Tud valaki ésszerű magyarázatot adni arra, hogy tegnap a temetésen miért jelent meg Orbán? Legjobb ismereteim szerint az égadta világon semmi köze sem volt hozzá!
Az õ felesége készített egy bronz kisplasztikát "Hamburger" címmel, amin egy burger volt látható, és a burger zsemléjébõl húsgombócként Hamburger Misi feje kandikált ki?
Más: A Misi rokona volt Hamburger Péter matematikusnak, aki - tudtommal - Amerikában él?
Azt hiszem, ha megtudná, hogy topicot nyitottatok róla az indexen, egy félmosoly kíséretében legyintene, és azt mondaná: ugyan már, ez marhaság... pedig nem az.
Nagyon-nagyon hiányozni fog.
Még nagyon sok mindent nem tanultunk meg tôle.
Nézzünk magunkba.
A hetvenes évek vége óta ismertem, nekem is "öreg" volt és én se mondhatom, hogy barátok voltunk. De a szemem előtt zajlott az élete és apámmal sokat beszélgetett.
Barátok nem voltunk, sokkal (sokkal? na ja, huszonéves koromban úgy tűnt) öregebb nálam, de ismerősök igen, jó ismerősök. Nem emlékszem, mikor beszéltünk utoljára, de a miskolci intercityn volt.
Engem is. Régen láttam, de közös barátunk mindig beszámolt róla. Ő egy hete találkozott vele.
Nem tudom, mennyire ismerted. Én fiatalkoromban sokszor találkoztam vele társaságban. Okos, tisztességes, jó humorú ember volt, pedig nem volt könnyű élete.