Keresés

Részletes keresés

trasgo Creative Commons License 2005.09.01 0 0 135
Sólyom mikor lép valamit Polt Kulcsár ügyben talán ELFELEJTETTE????

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.22 0 0 134
Szerintem Nem feladata a k.e.-nek gazdasági büncselekmények nyomozásába belefolyni illetve beavatkozni. Ez POLT feladata. Az ügyészség presztizsén csorbát szenvedett. Szerintem Poltnak kellene az egész ügyészségi kihallgatást és a szabálytalanságokat kivizsgálni. Ehelyett hülyeségeket beszél és tovább rontja az "elvileg független" ügysészség presztizsét. Sólyom csak annyit tehet, hogy elmondja a véleményét és azt, hogyan vélekedik az alkotmány a hatalmi ágak szétválasztásáról és milyen hibákat követett el Polt ezzek kapcsolatban.
RAMBO Creative Commons License 2005.08.22 0 0 133
Nem tudom, hogy a Köztársasági Elnöknek mire van joga és mire nincs, de Polt Pétert a nyilatkozata után úgy kellene kiúgni a székéből, hogy a taknyán csússzon hazáig. Ezt mindenképpen meg kellene lépnie Sólyom Lászlónak.

trasgo Creative Commons License 2005.08.22 0 0 132
Nagyon jól fogalmaztad meg LÁTSZATJOGÁLLAM igazad van.
Előzmény: Törölt nick (131)
trasgo Creative Commons License 2005.08.22 0 0 130
Hol van Sólyom, aki a rezidenciája ügyében fontosnak tartotta, hogy a közvéleményhez forduljon?

Polt Péter ,Ügyészség, Kulcsár - ügyben hallgat!!

laszlo37 Creative Commons License 2005.08.18 0 0 129
A Kossuth is nyomatja :-). És szerintem a telefonja is ég. Ha nem is lánggal. :-)
Előzmény: Uránusz (127)
Droopy Creative Commons License 2005.08.17 0 0 128

Ha a Kossuth radio kozvetit parlamentbol, akkor PoltPepe kovetkezo tetemrehivasat meghallgathatja:

K/17252

Mi az álláspontja a Kulcsár Attila ügyészségi kihallgatásán készült videofelvétel ügyében?
Irásbeli kérdés

Cimzett: LÜ

Előzmény: Uránusz (127)
Uránusz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 127

...."Sólyom állítólag azt mondta egy interjúban: sohase néz tévét. A Kossuth Rádiót hallgatja, abból tájékozódik."....

Amíg ezt a fajta Kossuth Rádiót hallgatja (csak!!!) addig biztosan nem fog lépni

:))))))

Előzmény: kobaltselyem (124)
Uránusz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 126

Na erre a topik indító kérdésre én is szeretném tudni a választ...

Szvsz. egy jó darabig még nem fog lépni...

Ez túl bonyolult kérdés neki!!!

:(

PROWL Creative Commons License 2005.08.17 0 0 125

Evon!

Akkor most te mit sajnálsz:

Azt, hogy ilyen volt egy többtízmilliárdos sikkasztás főgyanúsítottjának a főügyészségi kihallgatása,

vagy

azt, hogy mindez napvilágra került ?

Előzmény: evon1000 (47)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.17 0 0 124

Most hallottam, Sólyom állítólag azt mondta egy interjúban: sohase néz tévét. A Kossuth Rádiót hallgatja, abból tájékozódik.

Szerinted igaz lehet?

perecske Creative Commons License 2005.08.17 0 0 123
Nem rossz.
Kóstoltad már?
Előzmény: SaGa (119)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 122
No Te sem kell kérvényt benyújts a Szemforgató Ájtatos Manók Társaságába! Törzstag lehetsz ott!-:) 1. Helyében, Te rögtön bejelnetted vvolna visszavonulásod! 2. Ha anno véletlenül egy pártfunkcionárius lányába szeretsz bele, antikomunista meggyőződésed erőt vesz érzelmi kisiklásodon és ahogy megtudod, hogy milyen nemtelen családba született kiválasztottad, fájó szivvel, de határozottan közlöd e frigy létrejöttének a lehetetlenségét!
Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 121
Sólyom nem éppen a jellemességről híres, lásd a megválasztását, egyébként addig sokkal alkalmasabbnak tartottam Szilinél, azonban az a tény, hogy aszisztált a jog- és erkölcsellenes magatartáshoz, majd elfogadta a számára odavetett posztot sokat elárult róla. Mondjuk ez a törtetés fiatalkorában is jellemző lehetett rá, nem hiába vette el egy nagyhatalmú kommunista pártfunkcionárius lányát. Sólyom nem fog semmi olyat tenni, ami nagyon kényes lenne a jobboldal részére, csak látszólag lesz pártok felett álló, ahogy minden más eddigi elnök erőteljesen valamelyik oldalra húzott.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 120
Miért ne? Az sikit akinek a tyukszemére léptek! jelenleg a baloldal, konkréten az MSZP. Egyetlen anyagilag érdekelt fideszes figura sincs képben. ha lenne, akkor kellene mindkét félnek eltusolni a katymaszt. De igy csak a baloldal érdekelt benne, mig a fidesz láthatóan időziteni igyekszik a robbanást. Ezt szeretnék ellelheteliniteni. Ki a fenét érdekel, hogy hogyan is jön létre a biróságra beadandó vádirat? Csak azt aki nem szeretné ha azt hitelesnek fogadná el a biróság! Ez a mostani célpont! Mi is van az Origo mai cimlapján? Rándulj már át oda és nézd meg!
Előzmény: cc (113)
SaGa Creative Commons License 2005.08.17 0 0 119
Ez utóbbira bizonyíték is van...*

SaGa

*(nagyítsd ki a képet maximálisan a bal oldali csúszkával)

Előzmény: perecske (92)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 118

Ja, közokirathamisítást, úgy, hogy először maghamisítják a közokiratot, majd aláíratják a gyanusítottal....:))

Majd a bíró elé teszik az egészet úgy, hogy az ügyvéd sűrűn bólogat közben...

Hová mentek még lejjebb?

Előzmény: sashimi (116)
perecske Creative Commons License 2005.08.17 0 0 117
„az ügyészek közokirathamisitást követettek el.”

Ehhez már a Kulcsár nem is kell.
Gratulálok, csak így tovább!
Előzmény: sashimi (116)
sashimi Creative Commons License 2005.08.17 0 0 116
Mi szerepel a tv-ben látott kihallgatások jegyzőkönyvében? Bennük van, hogy az ügyészi kérdésekre az ügyvéd illetve az ügyészek maguk válaszolnak, vagy pedig mint Kulcsár szavait idézik az elhangzottakat? Az utobbi esetben ugyanis felmerül, hogy az ügyészek közokirathamisitást követettek el.

sashimi
perecske Creative Commons License 2005.08.17 0 0 115
Nézd meg a Tenkes kapitányát.
Az jobban fog tetszeni.

De a Kántor….. sem rossz!
Előzmény: Törölt nick (112)
laszlo37 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 114
Tök igazad van, de amíg a tolvajozással választást remélnek nyerni, elég reménytelen a dolog... :-(
Előzmény: cc (113)
cc Creative Commons License 2005.08.17 0 0 113
csak a hszod megerteseert: szerinted, ilyan kaliberu sikitas tortenhetett a jobboldal bevonasa nelkul? en ugyanis el tudom kepzelni, hogy a baloldal prominensei valoban sarosak a dologban, csak azt nem, hogy pusztan ok tevekenykedtek erre a kasszara.
Abszurdisztanban nem igy mukodnek a dolgok.
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 112
Megnéztem a 4 rövid videót a kihallgatásról, lesújtó, mondhatnám tragikomikus. Az igazságszolgáltatásról, se az erkölcséről, se a szakmai színvonaláról nem voltam jó véleménnyel, ez az eset azonban még a maradék csekély bizalmat is megszüntette. Tragikomikus, hoyg vezető ügyészek ilyen alacsony szakmai és műveltségi, kulturáltsági színvonalon dolgozzanak, elvárható lenne az egyik hatalmi ág prominensétől, hogy ismerje alapjaiban legalább a magyar nyelv szabályait. Emellett felmerül a kérdés, ha rögzített, dokumentált kihallgatáson így zajlik, akkor a nem dokumentált megbeszéléseken mi történhet? Úgy látszik, hogy az igazságszolgáltatás teljesen elveszítette maradék becsületét, ezután nehéz elvárni jogkövető magatartást a társdalom tagjaitól, nehéz elvárni, hogy bizalommal forduljanak az igazságszolgáltatás intézményeihez. Polt Péter eddig is teljesen alkalmatlan volt, csak elhiteltelenítette az ügyészséget a kívülállók előtt, de most már végképp szedni kellene a sátrofáját, hiszen az ügyészi hiearchia miatt ő a felelős ezért a dologért.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 111
Ugyan, ugyan, nem visongana itt meg a médiában az egész bagázs, ha KA egy szót sem vallana másokra (a fene tudja miért, kizárólag baloldalali kötődésüekre!), ha hirtelen memórikiesése lenne, vagy ha LM felügyelete alatt kellene vallania!
Előzmény: figyelő (109)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 110
Miért, ha egyiknek sincs kifogása ellene és ez megoldja a nyelvét a delikvensnek?-:))) Amiről elfeledkezel, hogy rengeteg dolog fér a gyanusitott, kihallgatott személyiségi jogainak a keretébe is! Igy igaz, hogy sehol sem irja, ugyebár, hgy az ügyész Ádám-kosztümben legyen, vagy obszcén viselkedést tanusitson, de ezt jogosan sérelmezheti a kihallgatott személy. Tehát, bár számára nem tilos, de mégsem teheti meg!
Előzmény: kobaltselyem (107)
figyelő Creative Commons License 2005.08.17 0 0 109

Némelyek szerint például tiltott, hogy az ügyvéd diktálja a vallomást... márpedig ez történt, tekintettel arra, hogy Kulcsár nemigen tudta, miről van pontosan szó.

Micsoda cirkuszt csinálnátok fordított esetben...

Előzmény: Törölt nick (104)
borvíz Creative Commons License 2005.08.17 0 0 108

Te idióta!

Szerinted az olajos maffiák, akik jelenleg is uralmuk alatt tartják az országot, mikor rabolták össze a vagyonukat?

kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.17 0 0 107

"A kihallgatáson minden szabad, ami nem tilos!"

Ejha! Ez kétségkívül konstruktív jogértelmezés, és következetes alkalmazása esetén beláthatatlan távlatok nyílhatnak meg a bűnüldözés terén.

Mert tegyük csak fel, hogy egy csinos fiatal bankpénztároslány ideges és nem tud összpontosítani, mert már izzik a p három hónapja nem hált férfival. Nyilván oldottabban, jókedvűbben tud vallani a gaz pénzmosókra, ha a vonzó fiatal ügyész "megnyugtatja". A lány egyértelműen utalást tesz erre, az ügyész hatalmas jogarával sincs semmilyen probléma, a törvény tételesen nem tiltja...

Bezárják az ajtót... recsegés, apró, ütemes, cuppogó neszek, sóhajok... majd félóra múlva kinyitják - és a csillogószemű, boldog lány csakúgy dalol a kicsit kócos, kicsit pilledt, de szemmelláthatóan nagyon laza ügyésznek.

Minden rendben.

Vagy mégsem?

Előzmény: Törölt nick (101)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.17 0 0 106

Szeretned, mi? Hogy a Partod tolvaj vezerei ezentul is buntetlenul csinalhassanak 20 milliardos K&H-szeru lenyulasokat?

Ez új nekem, kedves Mercader. Szerintem Györgyi Kálmánt senki még meg nem vádolta részrehajlással, eltussolással, vagy bűnpártolással. A Fidesz sem. Vagy te másképp tudod? Nosza, tárd elénk!

Előzmény: Törölt nick (100)
perecske Creative Commons License 2005.08.17 0 0 105
Vicceltem!

Előzmény: Törölt nick (104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!