A korrektség kedvéért álljon itt a történet folytatása: Egy-két megbeszélés után a Hamilton vezetőivel, és pár hónap elteltével újra a pénzemnél vagyok, sőt, a portfoliókezelési számla mellé egy újabb, bizományosi számlát is nyitottam.
Előkotortam ezt a témát, mert sajnos én is értintett lettem benne. A topiknyitóhoz hasonlóan nekem is tartoznak, bár én ezt egyelőre úgy foglamaznám meg, hogy a portfoliókezelés során több milliós veszteségeket sikerült felhalmozniuk.
Van valakinek hasonló vagy esetleg épp ellenkezőleg, pozitív tapasztalata a Hamiltonnal kapcsolatban?
Nem kell ennyi. Kevesebb az több lesz. Úgyis odavan mindened széleslátókörűm. És majd nem javul. De ki nem szarja le. Emésszél. Az a jó... És nem is rossz!
Nekem azt mondták, amit Loftnak is, hogy a legjobb stratégia az lenne, ha mernél elém/enénk állni, te kis nagyszájú senki, szánalmas prova-tőr, kurti-zán (vagy zen?) és aztán jól összefognánk, inkább én téged, meg ezt-azt, ami a kezem ügyébe kerül, hogy aztán, éshogy. És bevizelnél, ha meglátnád magad utána a tükörben.
Nekem sok millióval tartoznak. ( Később pontosítható. ) Ami nekem sok. 18- hónapbn gondolkoznak. Nektek mit mondtak? (igazgató, ügyvezető?)?. stb. persze ígérgetnek sok hónapos rekompenzációt. Én perelek. De akkor fogjunk össze. Ez a legjobb stratégia.