akinek van tapasztalata bicikliemblémázással kapcsolatban: a frissen porfestett vázra negatívban kivágott matricákat ragasztottam, amiket metal akrilfestékkel lefújtam (mármint a matricák által le nem fedett részeket). amikor húztam le a matricákat, akkor sajnos néhány helyen a festék is jött, de amúgy is csúnya, nincsenek rendes élek, és alig kell hozzáérni, már kopik is le. persze csak annyira, hogy ne legyen könnyű teljesen eltüntetni, mert ha simán lejönne az egész, nem lenne semmi probléma, vagy átállnék a rendes matricára, vagy hagynám a francba az egészet, és csak a sima egyszínű festés maradna. szóval, ötlet, hogy mivel lehetne könnyen és nyom nélkül leszedni ezt az akrilt?
Siralmas állapotban került hozzám de már a java felújítás megtörtént, amik még hiányoznak róla: Vázról a váltókar és a 3 sebességes agyváltó! Bár gyárilag 2 sebességes automata, de ehhez nem értek ezt nem tudom felújítani! :(
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=tOZOd3pCWko
Másik projekt sorozat az ATALA HOP bringák a gyerekeknek.
Változó állapotban voltak. meg becsúszót egy MAINO HOP is a gépek közé! :D
Eddig a racsni, a bandázs, a gumik, a bowdenek, az ülés, a lánc, meg talán a küllők lettek cserélve rajta. Most esedékes egy lánctányér csere is, ami nem lesz egyszerű, ha a (3 karos) hajtást meg akarom tartani...