Sziasztok!
Kb 6 éve (de lehet hogy több) láttam egy filmet a HBO-n. A cime, vagy bármilyen kiindulópont kéne, hogy meg tudjam keresni.
Amire emléxem:
- talán lengyel vagy cseh film lehetett
- 2 srácról szólt, aki valahogy a maffiával összetüzésbe kerül
- leginkább vigjáték volt
- volt egy jelenet amikor az egyik srác elvitte a havert egy prostihoz. De nem lett konkrét akcio a vége, valami váza, vagy mittomén valami bezavart, nem emléxem.
- a film végén az egyik srácot a maffia kivitte az erdöbe, és kényszeritette, hogy ássa meg a saját sirját. Aztán persze végül a maffia került bele a sirba valahogy asszem.
Tudom nem tul sok, de ha vkinek beugrik valami akkor boldog leszek :).
Üdv, MUe
Kb 6 éve (de lehet hogy több) láttam egy filmet a HBO-n. A cime, vagy bármilyen kiindulópont kéne, hogy meg tudjam keresni. Amire emléxem: - talán lengyel vagy cseh film lehetett - 2 srácról szólt, aki valahogy a maffiával összetüzésbe kerül - leginkább vigjáték volt - volt egy jelenet amikor az egyik srác elvitte a havert egy prostihoz. De nem lett konkrét akcio a vége, valami váza, vagy mittomén valami bezavart, nem emléxem. - a film végén az egyik srácot a maffia kivitte az erdöbe, és kényszeritette, hogy ássa meg a saját sirját. Aztán persze végül a maffia került bele a sirba valahogy asszem.
Tudom nem tul sok, de ha vkinek beugrik valami akkor boldog leszek :).