Keresés

Részletes keresés

ursu-beli Creative Commons License 2006.09.13 0 0 129

a!

Te elárultad magad, akaratlanul! :) Sztereotípiákban gondolkodol.  :)

Egy vén banyához pozitív tulajdonságként csak a családszeretet és a gasztronómia kapcsolható? :)

Miért nem valami olyan tulajdonság, amelyik kevésbé kötődik társadalmi konvenciókhoz ? :)

( szépen énekel, rózsát nemesít, híresen szép lány volt)

Lehet, hogy más dolgokban is ... ?

(ugye, humorodnál vagy ma?) Amúgy teljesen igazad van! :))))

Üdvözöllek: u-b

Előzmény: alfredoo (99)
dokibácsi Creative Commons License 2006.09.13 0 0 128
Borbély Géza nekem bejön! Még nem hallottam, hogy valami negatív kiszólása lett volna. Meg egyébként is, a másik oldalnak sincs rá egyetle rossz szava sem.
népharag Creative Commons License 2005.08.17 0 0 127
Még Szili sem szimpatikus számomra! Nem, nem a k... a...., SENKI, a baloldalról! Akiket így be lehet etetni és akik így beetetik őket, nem lehetnek szimpatikusok! Magyarország nem érdemli meg a ballibet, ki kell takarodniuk az országból! Magyarország többet érdemel!
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 126

callie

ilyen alapon, illetve igy a fidesz es mszp altal alkotott rendszer nevezheto egypartrendszernek. mint megrogzott demokrata szalai annamaria valoszinuleg megkezdi evtizedes harcat a diktatorikus egypartrendszer ellen!

Előzmény: Callie (124)
anyabanya Creative Commons License 2005.08.17 0 0 125

Azért én tudnék erröl az oldalról is mondani nem szimpit, arról is, de egy igqlyen topic hamar átmenne alpáriba...

(csak Neked elárulom nem kedvelem Kövér Lacát és Répásyt, viszont Orbánnál jobban kedvelem Pokornit...és MArtonyit) Kövért nem az akasztofás humoráért, mert ippeg ott voltam és tényleg ki lett ragadva egy mondat a nagy egészböl, de egy politikusnak erre is fel kéne készülnie és illene ugy beszélnie, hogy azt lehetö legkisebb eséllyel forgassák ki...de nem kedvelem, mert tulzottan csak fekete és fehérben gondolkozik, beszél, szinte provokáloan durva és kirekesztö tud lenni...Répássy meg nekem inkább egy link karier politikusnak tünik..valahogy nem öszintnek...viszont ettöl ehet hogy nincs iagzam és még jó emberek is, csak félre smertem öket)

Számomra egyébként tényleg szinte felfoghatatlan ahogy anyázzuk egymás embereit, meg az embereinek embereit, és azok szavazoit...Ha mindannak a tizede igaz lenne akármelyikre amit mondunk, akkor.... eszméletlen....

Előzmény: Terra Kotta (111)
Callie Creative Commons License 2005.08.17 0 0 124

Ez a kedves Szalay Annamária, az izgisen tüsi frizurájával,épp azt mondta az ATVén: "A média reklámpiacának 90%-át két tv uralja. Ezt szerintem joggal mondhatjuk monopóliumnak."

Előzmény: Törölt nick (67)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 123

ff

orulok hogy nem vagyok kedvenced es alliberalis siramaimra nem akarsz valaszolni. amugy mi kulonbozteti meg a liberalis siramokat az alliberalis siramoktol. az ilyesmi allitasok, amik olyan fellengzosek meg jol hangzanak csak ertelmuk nincs, tokre jo peldat szolgaltatnak arra a magatartasra ami nekem nem igazan tetszik... minek fokozni a liberalist amikor ugysem szereted azt amit te liberalisnak gondolsz. minek fokozni es alliberalisnak kinevezni? miert nem eleeg a pszeudoliberalis... az meeg jol is hangzik...

biztos nem ertetted meg hogy a temakat a temafelelosok jelolik ki es meg is hatarozzak az idozitest.

tehat az hogy varga misi mit beszel (ami alapjan te probalod beminositeni) vagy kokeny misi mit beszel (ami alapjan te probalod beminositeni) nem az o talalmanyuk. ok a szocsovek es jol rosszul felolvassak a megirt feladatot. akaar olvasogep lehetne mellettuk hogy ne hibazzanak.

mekkora szavalokorus keletkezett HIRTELEN szili katalin korul. vagy gyurcsany korul a tuloldalrol. akorul a gyurcsany korul aki meeg egy emlitest sem nagyon erdemelt meg sportminiszter koraaban. aztan ki lett nevezve ugyeletes ordognek!

Előzmény: Törölt nick (120)
Lajhárfaművész Creative Commons License 2005.08.16 0 0 122

Az utca másik oldalán?

Nekem egy helyes kis szőke, naponta látom, holnap meg fogom szólítani, s akkor majd kiderül: ki a szimpatikus egyik-másik oldalon?

Callie Creative Commons License 2005.08.16 0 0 121

Condi.

Vagy nem az Óceán másik oldaláról van szó?

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 120
Fáradt vagyok arra hogy álliberális sirámaidra válaszoljak.
Azért hogy ne mondd, bunkó vagyok azt mondom:ez nem az a hely ahol erről kell beszélni.Itt egy kérdés van:személy szerint ki szimpatikus a másik oldalon.Igenis lehet értékes ember valaki attól, hogy semmiben sem értek vele egyet, és hetente megsért félmondataival, persze csak tévén keresztül.
Előzmény: alfredoo (118)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 119

ff

ha nem tetszene/tetszik orban, akkor nekem nem tetszik gyurcsany. gyurcsany egyetlen szerepe hogy melto vetelytarsa/ellenfele orbannak.

Előzmény: Törölt nick (117)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 118

ff

azt hiszem hogy inkabb ugyek vannak es arrol kellene beszelni. tehat az ugyekrol es az ugyek kezeleserol.

lehet e nemzethalalozni, lehet e egyoldaluan ertekelni PELDAUL a gazdasag tenyeit?

lehet e a hatalom megszerzesenek es/vagy megtartasanak szempontja alaa minden mas szempontot, peldaul az igazmondast alarendelni.

lehet e 15%-nyi (esetleg szokasok alapjan) templombajaro nepesseg alapjan kereszteny orszagnak nyilvanitani magyarorszagot?

vagy a tenyeket vilagosan kellene megbeszelni es kifejteni es nem a celszeruseg szempontjait az emberek butitasat es elvakitasat celba venni.!

sot ha valaki ezt teszi akkor elkezdeni horogni es/vagy hablatyolni!

melyik oldal mennyire simul bele ebbe a praktikumba. es akkor a kepviselok, kiemelkedo kepviselok mar mindegyek is. hiszen esetlegesek hogy repassy vagy szijjarto. vagy rogan. es a tuloldalrol tudjak mondani a pendant-okat.!

Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 117
Nem tetszik a befogadott Pozsgai, nem tetszik mostanában Orbán, nem tetszik az MKDSZ és a KDNP úgy ahogy van.
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 116

tk

vegul is itt is elfeer. hiszen az eerem masik oldala.

viszont a fikazas nem hiszem hogy sokaknak tetszene igy talan a tulajdonsagokat lehetne/kellene korulirni es akkor barki, barkit el tudna helyezni ezen tulajdonsagok menten.

es ez akaar a pozitivumokra is mukodhetne.

peldaul a tuloldalon tetszenek a mi szep embereink (mondjuk a jo es villogo foguak) es akkor demszky gaborunk a tuloldal kedvence.

vagy gondolom a fensobbrenduseg es annak hangoztatasa kevesunknek szimpatikus tulajdonsag es akarmelyik oldalrol vilagosan definialhatok a 'fensobbrenduek'...

lilita Creative Commons License 2005.08.16 0 0 115

Szabó Ivánt nagyra tartottam, tisztességesen, szigorúan szakmai alapon szólalt meg. Pusztai Erzsébetet szintén kedvelem,  Kupa Mihály is jöhet(ne). 

Varga Mihály, de ma sajnos szerepet játszott, szóval lehet, hogy mégse.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 114

Soroljam aki a jobbon nem tetszik?

Nyissátok már meg, érdekes lenne.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 113
Aha.Hát remélem sokáig gazdagítja még Lezsák úr a közéletet, és lesz időd megismerni.
Az oldalazás meg télleg hülyeség.
Előzmény: Fine Tune (112)
Fine Tune Creative Commons License 2005.08.16 0 0 112

Nem tudom megmagyarázni, unszimpatikus. Lehet, hogy ha jobban megismerném megfordulna.

Fodort afféle tipikus szadeszosnak gondolom, egyetlen célja a hatalom.  

Előzmény: Törölt nick (109)
Terra Kotta Creative Commons License 2005.08.16 0 0 111

de mi lenne az erdekes topik?

'ki nem szimpatikus a sajat oldaladrol'...

Igaz! Nyiss egy ilyet, buli lenne! Bár, fene tudja. Nem hiszem, hogy jobbosok részéről akár egyetlen hozzászólás is érkezne. A baloldalon meg minden arc jól el lenne áztatva, hát hiányzik ez neked, alfi? :)

Előzmény: alfredoo (105)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 109
 Miért nem?
 Nekem a mi oldalunkról ő a legnagyobb a szememben, csak azért kérdezem.
 Fodor Gábrist meg gerinces arcnak gondolom, kitart a saját hülyesége mellett, de önellentmondásba nem keveredik(ami oly jellemző pártocskájára), ezért szeretem.
Előzmény: Fine Tune (108)
Fine Tune Creative Commons License 2005.08.16 0 0 108
Ez sem lenne rossz:) Pld. nekem Lezsák, de vannak sokan mások is.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 107
nosza:-)
Fine Tune Creative Commons License 2005.08.16 0 0 106
Raktározd:)
Előzmény: Törölt nick (104)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 105

ft

szerintem maga a topik nem jo. sok ilyen volt mar, meeg el is tarthat egy darabig...

de mi lenne az erdekes topik?

'ki nem szimpatikus a sajat oldaladrol'...

Előzmény: Fine Tune (98)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.16 0 0 104
elraktjározom az ilyen hozzászólásaidat, rosszabb napokon jól fognak jönni önbizalom növelésre:-)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 103

ft

szerintem nem igazan vannak meg az oldalak, illetve nem teljesen ugy helyezkednek el ahogyan mi azt elkepzeljuk.

tehat lehet hogy egy veerjobbos, egy szelsojobbos nem is igazan jobbos es peldaul bn siman elmenne jobbosnak.

most orban/gyurcsany paroshoz valo viszonyunk hatarozza meg oldalisagunkat?

elek/debreczeni, solymosi jobbosok? nekem szimpatikusak!

alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 102

ft

nagyon sokan. most soroljam?

tenyleg sokkal jobban orulnek ha a sajat oldalamrol sokkal tobbel tudnek azonosulni, tehat azt az allaspontot kepviselnek amit en helyesnek tartom, meeg akkor is ha tudom hogy ez egyaltalan nem biztos hogy a helyes es/vagy a kovetendo es/vagy a CELSZERU allaspont...

a masik oldalrol pedig tkp csakis a korrektseget kovetelem meg ahhoz hogy valaki szimpatikus legyen es ilyen azert valljuk be nagyon sokan vannak a tuloldalon.

tehat masok a kovetelmenyek!

netizen Creative Commons License 2005.08.16 0 0 101
naaaaaa
Előzmény: alfredoo (72)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 100

szi

reszemrol o.k. ezzel egyutt a sajat porta elotti sopres szvsz nagyon is ervenyes es nagyon sok 'bajt' megoldana.

Előzmény: Szeder Ida (89)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 99

kve

szerintem kell egy (minimalis) tisztelet. es a masiknak a becsulese. ettol meg nem KELL egyeterteni mindenben es lehetnek a topikok porgosek.

en mindig igyekszem az emberekben a jot keresni. ha idejon egy ven banya es hablatyol akkor mindig arra gondolok hogy biztosan jo szilvasgombocot foz es imadja az unokait..

Előzmény: Ki(vagyok)_én (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!