Keresés

Részletes keresés

etilalkohol Creative Commons License 2005.08.01 0 0 6
Üdv!

Ma voltak felmérni a telket, a jövő héten be is kötik.

Hasonlókat etil...........
Travelmania Creative Commons License 2005.07.27 0 0 5
Nagymaros. Megnézem én is ezt a Dunawebet.
Előzmény: etilalkohol (2)
vanchu Creative Commons License 2005.07.26 0 0 4
Internet nélkül nem lehet élni! :)
Előzmény: nyman (3)
nyman Creative Commons License 2005.07.26 0 0 3

ha csak evente par hetvegere kell szerintem a GPRS tunik a legkedvezobbnek, hiaba fajlagosan a legdragabb. Persze ha osszejon par szomszed es szetosztjatok, akkor mar telefonvonal es ADSL mar jo. Ha nincs adsl ugyanez a muholdas kapcsolattal.

Egyebkent meg mer nem pihenni mesz a hetvegi hazba? Minek oda internet? A mobilt is otthon kell hagyni

:o)

Előzmény: Travelmania (-)
etilalkohol Creative Commons License 2005.07.26 0 0 2

Helló!

A dunaweb http://www.dunaweb.hu/dw/wireless/ szolgáltatását próbálom a 7végi házba bevezettetni. Bejelentkeztem kb. 3hete időpontegyeztetésre, de a mai napig nem jelentkeztek (állítólag 2-4 hét az átfutás). Ha jutok valamire jelzem. Neked helyileg hol található a telek?

üdv etil

vanchu Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1
Pont erre vannak a korlátos ADSL-ek, meg a chello light. Keveset (ca 2G) forgalmazhatsz, viszont ott a net permanensen...

Az ára mondjuk annyi amennyi...

(Azért ha hétvégi házaknak építesz hálót, akkor oda úgyanúgy kell hét közben is a gerinc, ami a hétvégi csúcsot elbírja)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.07.26 0 0 0
0
Travelmania Creative Commons License 2005.07.26 0 0 topiknyitó

Nagyjából körbeszaglásztam a fórumokat, de nem találtam olyan topikot, amely a kérdéssel foglalkozna, így gondoltam nyitok egyet.

Szóval az a kérdés, hogy hogyan lehetne költséghatékonyan megoldani, hogy hétvégi házban legyen internet. Adott egy kényelmes hétvégi ház, ami, leszámítva a nyári néhány napos kiegészítő szabadságokat, alapvetően csak hétvégén szolgál lakóhelyül. Ide kellene Internet elérés. Telefonvonal nincs, nincs rá szükség, kár lenne az alapdíjat csak azért fizetni, hogy használhatatlanul lassú dial-up elérést nyújtson. Mobilon keresztüli GPRS megfizethetetlen és még a dial-upnál is lassabb.

Létezik olyan szólgáltató/szolgáltatás ami normális sávszélességet ad elfogadható áron? Ez alatt azt értem, hogy mondjuk időben lehet erősen korlátozott (mondjuk csak péntektől vasárnapig működik (esetleg egyéb időben felárral), de ezért cserébe elfogadható árú, pl. kábeltévén keresztül. Vagy mikrohullám, ugyanilyen megkötésekkel. Hallottam valamit, valamilyen műholdas megoldásról is tud erről valaki valamit?

Egszerűen furcsának találnám, ha nem létezne ilyen szolgáltatás, rengeteg embernek van ebben az országban hétvégi háza és manapság a laptopok és wireless megoldások korában természters igény, tutti, hogy lenne kereslet olyan szolgáltatásra, amely elfogadható sávszélességet kínál olcsón, annak fejében, hogy csak speciális használati szokásnak megfelelően használja az ember (hétvégén, amikor ráadásul az üzleti előfizetők nem használják, tehát ott a kihasználatlan sávszélesség a szolgáltatóknál). De, ha még nincs is ott a kihasználatlan sávszélesség, mert olyankor meg a lakosság használja, akkor is szerintem csomó szolgáltatónak megérné a Dunakanyarban, Velencei tónál, Balatonnál és egyéb tipikusan hétvégi házas környezetben meghirdetni valami ilyesmit. Van már ilyen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!