Keresés

Részletes keresés

Sz-Bernadett Creative Commons License 2010.10.26 0 0 22
Kedves Fórumozók!

A BGF-KKFK utolsó éves hallgatója vagyok és a gyermekbútor vásárlási szokásokból kell tanulmányt készítenem. Sokat segítene ha kitöltené a következő linken elérhető kérdőívet. A kitöltés 10-15 percet vesz igénybe és a munkámban nagy segítség lennek.

Segítségüket előre is köszönöm.

LINK: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/370405306/
tannor Creative Commons License 2010.09.23 0 0 21

na meg egyszer...

email: nora_siposkukacyahoo.com
Előzmény: tannor (20)
tannor Creative Commons License 2010.09.23 0 0 20
Sziasztok,

Eladó a képen látható Prénatal márkájú leesésgátló. Matrac alá rögzíthető. Ár: 4500 Ft. Érd: nora_siposkukasyahoo.com
viktor a takarító Creative Commons License 2010.08.27 0 0 19
Sziasztok!

Faktum Kombi Lux átalakítható gyerekágyunk eladó. Az ágynak része a fiókos, polcos pelenkázó és két ágyneműtartó fiók alul, de néhány mozdulattal ifjúsági heverővé és egy önálló fiókos- polcos szekrénnyé alakítható. Állapota a képen látható (a kiemelt rács természetesen megvan!), használt, megkímélt.
Méretek:
177x78x100cm

Ára 45000 Ft

e-mail: z_szekeres@hotmail.com

dzsoamenyet Creative Commons License 2010.08.27 0 0 18

Habszivacsból és gyermekbarát anyagból készült óriás játékkockák különböző színekben és egyedi méretekben. Az építőelemek tetszés szerint variálhatók: négyzet, téglalap és kör alapú testeket, illetve egyedi gyermekbútort, játszósarkot és labdafürdőt is készítünk. Igény esetén tépőzáras összeillesztési lehetőség is adott, de nem feltétlenül szükséges, ugyanis a kisebb gyermekek elbírják ugyan a könnyű kockákat, de a tépőzáras összeillesztéssel már csak a nagyobb 24-32 hónapos gyerekek bírnak, továbbá igény esetén a színes huzatokra különböző színű, formájú és tapintású anyagokat varrunk.

A képeken látható öt darabból álló szett kettő kockát(22x22x22), kettő téglatestet (44x44x22 és 22x22x44) illetve egy háromszög alapú hasábot (44x44x22) tartalmaz, melynek ára 45.000 Forint.

A testek mérete és színe az Ön igényének megfelelően variálható. (javasolt alapméret 22 cm) Lehetőség van olyan várak, játszósarkok elkészítésére, mely a gyermek szobájának méreteit veszi alapul. (Érd.: szivacsjatek @ gmail . com)

javasolt méretek:
Kocka: 22x22x22
Kocka: 44x44x44
Téglatest: 44x44x22
Téglatest: 22x22x44
Kör alapú hasáb: r11, m: 22 vagy 44
Alagút: 22x44x44, benne félkör r11
Háromszög alapú fektetett hasáb: 22x44 m: 22
Matrac: tetszőleges méretben, javasolt 110x132

aequitas Creative Commons License 2010.01.18 0 0 17
Kamaszszobából kikerült natúr fenyő íróasztal + számítógépasztal (KIKA) ingyen elvihető Bp- 17. kerületből.
aequitas@citromail.hu
Sanszi74 Creative Commons License 2009.12.01 0 0 16

Sziasztok!

Tömör fa emeletes ágyakat, galéria ágyakat, és leesésgátlós gyermekágyakat készítek egyedi méretben is.

www.babacenter.hu

babacenter@babacenter.hu

Üdv:

Sanyi

vadron Creative Commons License 2005.09.06 0 0 14

Szia Bubuka!

Bocsánat, csak sikerült pár napra lemennünk nyaralni, de már ment a mail. Képet csatolni szerintem is teljesen jó, én próbáltam is ide biggyeszteni egyet, de nem jött össze. Mailban viszont csatoltam. Na megpróbálom még egyszer ide is. Várom a hívásodat, telszámot írtam.

etető

ha ha most sikerült!

Előzmény: bubuka2 (13)
bubuka2 Creative Commons License 2005.09.06 0 0 13
Azóta is várom a válaszod! legalább annyit, hogy már elkelt.
Előzmény: vadron (10)
onobody Creative Commons License 2005.09.04 0 0 12

egy ismerősünk diófapáccal festette le a kiságyat. Mikor nagyobb lett a gyerek, elkezdte rágni és néhány hónapig folyamatosan barna volt a szája körüli rész.

Mi vízzel hígítható festéket vettünk, valami svéd cucc volt, sajna a nevére nem emlékszem.

bubuka2 Creative Commons License 2005.09.04 0 0 11

Szia!

Írtam neked!

Lányok! Egy kérdés/ kérés. Talán jobban felkelltené az érdeklődést, hogy akinek van lehetősége, az rakja már fel a képet is annak a dolognak amit árul.

Sokkal jobban felfigyel rá az ember.

Bocsánat ez csak egy jó tanács, nem akartam pofátlan lenni.

Egyébként jó hogy nyitottátok ezt a topicot, a másik már kezdett leülni.

Judit

Előzmény: vadron (10)
vadron Creative Commons License 2005.08.29 0 0 10

Sziasztok!

Eladó egy épphogy használt, állítható magasságú, 3 fokozatban dönthető Top rider etetőszék. Mi 23900 Ft-ért vettük júliusban a Brumi Maci boltban (Mester utca), számla megvan. Kb 14000 Ft-ot gondoltunk érte, a Ferenc körútnál lakunk, érte lehetne jönni. Időközben megleptek bennünket a nagyszülők egy másikkal, ami igazából jobban elfér nálunk, így szeretnénk ettől megválni.

Akit érdekel, jelezzen a geronika@index.hu címre.

PETYUS Creative Commons License 2005.07.25 0 0 9
... vagy méginkább úgynevezett citrusterpén oldószerrel lehetne, az nem ártalmas, és citromillatú.
Előzmény: PETYUS (7)
Danidek3 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 8
Általában pácolva, vagy olajozva szokták eladni. IKEA-ban vannak natúr dolgok is.
Előzmény: tünde.sz (6)
PETYUS Creative Commons License 2005.07.25 0 0 7
Nem próbáltam, de úgy gondolom, hogy valami terpentines oldószerű színezéket a viaszolt fafelületbe is be lehet dörzsölni eredményesen, mivel a terpentin oldja a viaszt.
Előzmény: tünde.sz (6)
tünde.sz Creative Commons License 2005.07.25 0 0 6
azon gondolkodtam, hogy a boltban árult natúr járókát felületkezelik-e valahogy (viaszolás szokott lenni úgy tudom, amit használnak)
mert ha igen, akkor nem biztos, hogy bármivel le tudod utólag kezelni színesre - szerintem pölö egy viaszolt bútor nem issza be a pácot
nem értek hozzá, csak ez is egy szempont lehet
Előzmény: Timótea (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.25 0 0 5
Olimposzos tempera, vagy málnás-joghurtos vízfesték... én is ezeket rágom.
Előzmény: Timótea (4)
Timótea Creative Commons License 2005.07.25 0 0 4

Talán jobban járnál pácolásal.

Ilyesmire gondoltam én is.

Az egyik építőipari kiállításon láttam egy kencét, ami narancs meg eukaliptusz olaj bázisú volt. Még az illata is tök jó volt!:-) Csak nem emlékszem a nevére.....annyi eszem nem volt, hogy eltegyem a reklámcetlijüket....

Előzmény: Danidek3 (2)
Timótea Creative Commons License 2005.07.25 0 0 3
jó ötlet, megnézem.
Előzmény: Babco (1)
Danidek3 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 2
Olyasmit kellene, amivel edényeket is festenek. Normál mázzal ne próbálkozz.
Bár szerintem a régi szoci bútoroknál nem nagyon törődtek ilyesmivel...

Talán jobban járnál pácolásal. Az belemegy a fába (megmarad még az erezet is) nem pattog le a rágástól, mint a zománc jellegű festékek. Ebből is jut az emberbe, ha rágja, de messze sokkal kevesebb!
Babco Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1
IKEA???? Ott árulnak festékeket, meg ők annyira a természetesség-pártiak, lehet, ott van.
Előzmény: Timótea (-)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.07.25 0 0 0
0
Előzmény: Timótea (-)
Timótea Creative Commons License 2005.07.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Anyósomék lehozták a padlásról a férjem egykori járókáját:-)

Szépen letisztították, most hétvégén a kisfiunk rugkapált benne. Nekem nagyon megtetszett, fa pálcás járóka, tök szép szines, minden pálcikája más színű.

Ha veszünk egy natúr fa járókát én is le szeretném festeni ilyen szép szinesre.

Csak azt nem tudom, miyen festéket használjak, tekinettel arra, hogy a kis krampusz tuti megrágcsálja majd.

Arra gondoltam, nyitok egy topikot, hátha tudtok tanácsot adni, meg talán másnak is lehet gyermekbútor ügyben kérdése.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!