Keresés

Részletes keresés

v_peti Creative Commons License 2009.09.09 0 0 33
Azt sem értem, az öccse miért maradt az apjánál? A lánynak tetszett a srác ez okés.

Na és az is érdekes, hogy az eredeti történetben miért nem keresték egymást, ha annyira szerelmesek voltak egymásba gyerekkorukban.
v_peti Creative Commons License 2009.09.09 0 0 32
Bár már több, mint egy fél éve megszereztem, de csak most néztem meg. Nagyon jó film, de azért van benne pár kérdőjel.

A film megnézése után elolvastam a Wikipéediát, és attól fogva van bennem egy kérdőjel.

A lány azért marad az apjánál, mert a sráccal akar lenni. Mivel minden gyorsan átpörgetett jelentet (amikor átíródik a múlt) nem néztem meg lassítva, ezért nem emlékszem erre: A szülők elváltak, és a lány az apjánál marad, hogy láthassa a srácot. De a wikipedia szerint nem 7 évesen, hanem 13 évesen válnak el a szüleik. Viszont, ha brutális és pedofil az apja, akkor addig azért lehetett a lánynak és az öccsének is szerezhetett lelki sérüléseket, akkor is, ha nem találkoztak a főhőssel, azaz az utolsó verzióban!

KashyaCharsi Creative Commons License 2007.12.26 0 0 31
Az már nem az eredeti gyerekkor, hanem a fordulópont, amihez felnőttként a naplóját olvasva visszatér.
Előzmény: Rockybaby!!! (13)
KashyaCharsi Creative Commons License 2007.12.26 0 0 30
A lány maga döntötte el, hogy inkább marad a brutális apjánál, hogy a fiú közelében lehessen.
Előzmény: mondial (28)
kookaiboy Creative Commons License 2006.01.10 0 0 29
en vhogy kilogok a sorbol.. nekem ez a film nem nagyon jott be..a tema erdekes, de szamomra tul szajbaragosan, tul "amerikaiasan" van talalva....es ennel a nyalas ashton kutchernel talalhattak volna a foszerepre vmi jobb szineszt is....
mondial Creative Commons License 2005.12.18 0 0 28
vki el tudja mondani nekem, h mi dönt abban a kérdésben, h az anyjához vagy az apjához kerül a csaj? asszem akkor beszél róla, amikor próbálja az épp tolószékes srácot nyugtatgatni
Devilsdance Creative Commons License 2005.08.26 0 0 27
ok
Előzmény: Rockybaby!!! (26)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.08.26 0 0 26
Egyébként nem nagyon izgat a dolog... annyira semmiképp, hogy versenyt rendezzünk belőle...
Előzmény: Devilsdance (25)
Devilsdance Creative Commons License 2005.08.26 0 0 25
nah ezt nem hiszem.... én amikor az elsőt töltöttem akkor olvastam egy másik forumon és persze látni is én láttam már te meg nem .... bibibibibi:D
Előzmény: Rockybaby!!! (24)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.08.24 0 0 24
hamarabb ismertem, mint te, mert nekem ELMESÉLTÉK...
Előzmény: Devilsdance (23)
Devilsdance Creative Commons License 2005.08.23 0 0 23
te se ismered mert nem láttad!
Előzmény: Rockybaby!!! (22)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.08.23 0 0 22
Mindenki ismeri...
Előzmény: Devilsdance (21)
Devilsdance Creative Commons License 2005.08.19 0 0 21
Ma képzeljétek el láttam a rendezői verziót:D:D:D

Nagyon ott van!! vannak kimaradt részek is és a vége is teljesen más!!!
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.08.14 0 0 20
Hát erről bezsélek:D Jeeee:D
Előzmény: chara (19)
chara Creative Commons License 2005.08.05 0 0 19
Sziasztok! Megnéztem is a filmet. Egy ideig minden rendben volt, de mikor utána elkezdtem gondolkodni kicsit összezavarodtam. Ott akadtam el, hogy mikor az apjához megy vissza az időben, ott nem változott semmi. Tehát mikor a kihagyásai vannak akkor van a felnőtt fiú a kisfiú helyében. De akkor nem változik semmi. Mikor viszont később látjuk, mikor már visszamegyeget, akkor már megváltozik. Biztos hogy azért voltak az emlékezetkiesései mert akkor ment vissza?
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.29 0 0 17

Tehát ergo azt mondod, hogy amikor a filkm elkezdődik a srác már akkor is visszament és mi azokat a verziókat látjuk..... de nekem akkor is az sántít, hogy az elején nem tud mást a kihagyásokról, csak annyit, hogy nem emlékszik rájuk..... aztán a végén meg már minden visszamenetele tudatos. Jah meg hogy akkor ezek szerint, ha már akkor visszamenetel volt a rajz meg a kés, akkor miért ment vissza mégegyszer, Értsd úgy, hogy mikor pl az elején a konyhakés a kezében volt, akkor már ergo azért volt a kezében szted, mert a bombát akarta megsemmisíteni. Na de akkor miért ment volna vissza, hogy mégegyszer ezt tegye a film végén, ha már egyszer megtette a filkm elején és az nem sikerült?:) Egyébként most beugrott, hogy esetleg mi lehet értelmes megoldás: tegyük fel, az elején is visszamenegetett már, ahogy mondod, mert végülis logikusnak tűnne azon kívül, amiket én kérdezek:D De akkor tegyük fel, hogy még tudat alatt csinálta, nem tudta, hogy képes ilyenre, de automatkusan megtette, hogy helyrehozza a múltat, ám amikor helyrehozhatta volna, mindig az anyja zavarta meg, mintha felkeltené a hipnózisból és nem tudná folytatni, csak ott jár, hogy bassza meg nem emlékszem! Ezt tudom még talán értelmes magyarázatnak elképzelni..... És amikor később tudatosul is az egyetemen vele ez az egész, akkor visszamegy megint mindegyikhez és megnéz, mi lett volna, ha mindazokat véghez is viszi, aztán így logikusan megy a sztori:) Nah sztem ez van:)))

Előzmény: xefgéx (16)
xefgéx Creative Commons License 2005.07.28 0 0 16

Persze, hogy az a rajz mert már akkor visszament és azt rajzolta aztán még1x visszamegy oda és akkor szúrja át a kezét legalábbis szerintem így van értelme. A konyhakéses rész is az, hogy akkor akarja a dinamitot megrongálni de az nem jön össze. Az összes kihagyása mindig azért van mert visszamegy a multjába valamit megváltoztatni.

Előzmény: Rockybaby!!! (15)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.28 0 0 15
A film elején kezdődik azzal a egész! Amikor a tanárnő az anyjának mutatja a rajzot....az már akkor is az a rajz! És onnan indulnak a furcsaságok, pl a konyhakés is!
Előzmény: xefgéx (14)
xefgéx Creative Commons License 2005.07.28 0 0 14

De azt akkor rajzolja amikor visszamegy a sittes résznél és utána átszúrja a kezét.

Előzmény: Rockybaby!!! (13)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.28 0 0 13
Ez nem lehetséges, mert akkor még mikor gyerek fogalma sincs arról, hogy vissza tud menni! Pont ez a bibi! MInden későbbi visszamenetelnél, mikor kiskorában valamit megváltoztat, mind tudatosan megy! De a rajznál az elején a gyerek még semmit sem tud!
Előzmény: xefgéx (12)
xefgéx Creative Commons License 2005.07.28 0 0 12

Húh, hát én már elég régen láttam a filmet de számomra érthető volt. Nem is igazán vágom miket írkálsz itt de ugye amikor vannak a kihagyásai azok azért vannak mert visszamegy felnőttként a múltjába. Szóval amikor a rajzot csinálja már akkor is felnőttként készíti el a gyerek testében ezért képes megrajzolni.

Amúgy balfasz volt a gyerek mert egy csomószor megoldhatta volna, hogy jól alakuljanak a dolgok de azért jól van ez így nem kell mindig a hepiend.

Előzmény: Rockybaby!!! (7)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.27 0 0 11
pl? (a rajz ugye:D)
Előzmény: szaltósGera (10)
szaltósGera Creative Commons License 2005.07.27 0 0 10

a fimben van egy-két hiba...

de azért tetszett :))

Előzmény: Rockybaby!!! (9)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9
Huhhdedurva:S Egyébként érti valaki a problémámat?:)
Előzmény: gark (8)
gark Creative Commons License 2005.07.26 0 0 8
Ja a rendezői változatban nem születik meg valóban, nagyon érdekes!
Előzmény: Rockybaby!!! (2)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.26 0 0 7
Hát eleve arra, hogy a film első részében végignézed az életét a kihagyásokkal az egyetemista életéig.....és utána ugrál az időben, mert visszamegyeget, de akor mondjuk a második visszamenetelnél már az első visszamenetel körülményeit változtatja, nem az eredetit.....ez még idáig könnyű, de mikor már 3-adszor és negyedszer megy vissza, ott már elég érdekes agyban követni.....mi megállítottuk folyamatosan, hogy kibeszéljük, mert nem értettük.....neki könnyű volt, mert az emlékei az egyes visszamenetelek után törlődtek, de nekünk nem:D Nekünk minden a fejünkben marad és csak kuszálódott:) Jah és pl az érdekes, hogy a rajz az elején hogy jött..... Hogy tudta megrajzolni azt akkor, mikor még fogalma sem volt arról, hogy vissza tud menni az időben, plusz a néző csak azt látja, hogy az élete egy vonalon halad, amiben vannak törések, de ennyi. És utána világosodik meg ő is az egyetemen, hogy mire képes, ergo mit lát a néző, melyik életét, mikor a rajzot rajzolja? Mert ha akkor még absz nem tudja, hogy vissza tud menni, akkor nem láthatta még a börtönös jelenetet, amiről képes lenne azt a rajzot lerajzolni egy visszamenetel után.....értitek?:D Nálam ez a bibi! Remélem úgy sikerült értelmezni a problémát, mert sztem nem egyszerű:)
Előzmény: santinocorleone (6)
santinocorleone Creative Commons License 2005.07.26 0 0 6

Lehet, hogy tévedek,  mert már legalább hat hónapja, hogy megnéztem, de így elsőre nem ugrik be, hogy kevert idősíkok lennének. Mire gondolsz pontosan?

Előzmény: Rockybaby!!! (4)
santinocorleone Creative Commons License 2005.07.26 0 0 5
Tudtommal csak videótékában van meg, én legalább is onnan láttam, és itthon nem került moziforgalmazásba.
Előzmény: chara (3)
Rockybaby!!! Creative Commons License 2005.07.26 0 0 4
BIztos, mert mi már itthon néztük meg DVD-n! Egyébként hihetetlen a film, kb utána egy félórát tárgyaltuk, hogy most akkor hogy is van ez, de még így sem tudtunk mindent megfejteni.....kíváncsi vagyok nagyon pl mit gondoltok, hogy épül fel időrendben a film!
Előzmény: chara (3)
chara Creative Commons License 2005.07.25 0 0 3
Sziasztok! Én nem láttam, de felkeltette az érdeklődésemet, és szívesen megnézném. Mi a pontos címe? Honnan tudom megszerezni? Videótékákban megvan esetleg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!