Keresés

Részletes keresés

Lebenstod Creative Commons License 2005.07.24 0 0 4
Nekem pl. filmek kellenének, de mindenki  beintett és "hallgasst" parancsolt, közben ők vígan csinálják.
Előzmény: Yoda tanítványa (3)
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.07.24 0 0 3
tiszta hülyeség az okoskodásod szerintem, sokmás topikban és fórumban nyíltan lehet beszélni a fájlcserélésről és semmi retorzió nincs, főleg hogy az emberek nem is warezra használják hanem csak egymás fájlait cserélgetik :D

Azureusban lehet alapból proxyt beállítani de nem értem el vele semmi különöset. A kérdésem az hogy melyik országban a legnépszerűek a fájlcserélők ?
Előzmény: Lebenstod (2)
Lebenstod Creative Commons License 2005.07.24 0 0 2
Azért nem válaszol senki (aki ért hozzá, és gyakorolja), mert nem akarnak lebukni, félnek a büntetéstől. Nincs köztük karakán kivagyi, nem fognak ez ügyben felvilágosítani, sőt, majd intenek, hogy ilyet ne csinálj. Warez (vagy mi).
_ Liar _ Creative Commons License 2005.07.24 0 0 1
1
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.23 0 0 0
0 tippem van sajnos.
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.07.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Az a problémám a legtöbb ilyen klienssel hogy 1-től 1-ig nagyon lassúak (pl. az elvileg gyors Bittorrent).
Ha proxy szerver mögül töltök le akkor meggyorsulhat ?
A windowsban állítottam be külföldi proxy szervereket, de a beállításaim csak az internet explorerre vonatkoznak, milyen programot kéne használni ami az ominózus fájlcserélőkre is vonatkozik ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!