Vevőt keres a Netrióta Kft. tulajdonában lévő konzervatív hírportálra, a gondola.hu-ra az internetes újság felelős kiadója, Elek István, a kft-t tulajdonló Szellemi Környezetvédelemért Alapítvány (SZKA) kurátora. A HVG úgy tudja, hogy Elek 30 millió forintért a honlap 49 százalékos tulajdonrészét árulja. A gondola.hu testvérlapja volt az azóta anyagi nehézségek miatt ugyancsak áruba bocsátott és az egykori Mol-vezető, Csák János érdekeltsége által megvásárolt Heti Válasznak (HVG, 2005. július 30.). Az Orbán-kormány 2 milliárd forintból hozta létre az akkor kormány-főtanácsadó Elek vezetésével a Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítványt, ami elindította a Heti Választ. Később ez a közalapítvány hívta életre 100 millió forintos törzstőkével az SZKA-t, majd 2005-ben eladta neki a Netrióta Kft.-t.
Már egy csomó visszaszivárgott, mindenféle nikken, mert az eredeti nikknevükön "gázos" a megjelenés...így meg verhetik a mellüket, "nem irok az Indexen!"...:))
No igen. A multkor emlegettem oket BimBum TK-s topicjaban, hogy miert csinaltak ezt velunk, holy elhuztak a csikot. Az egyik olvtars butasaganak lumpiproli gogjet maskeppen nem tudtam levezetni. Ok azert -nem vagyok mervado- nekem fajsulyos egyenisegeknek tuntek tudasuk/ismeretanyaguk miatt.
"Azért elgondolkodtató az, hogy azok az emberkék akik egy ország kormányzására készülnek egy hetilapot sem tudnak veszteség nélkül üzemeltetni."
Érdekes, 98-02 között ezen nem gondolkodtál el. Azután sem, miután kiderült, hogy a Kurír 94-98 között, az adófizetők pénzéből, napi 1 millió állami támogatást kapott, ennyire nem ment és 98-ban a választások után talán ha 3 napot élt:))
Talán összesen kettő ballib lapot olvashatnál ma, ha a kormány nem támogatná őket, közvetett, vagy kozvetlen reklámmal, pályázatok útján. Elsősorban természetesen a propagandalapok esnének ki, Hócípő, Magyar hírlap, de súlyos csapás érné a többit is.