En nem vagyok hardcore Fradista , de szerintem vagyok annyira fradista, mint a judasfereg .
Nalunk lila salban bohockodott bulldogot setaltatva, nalatok faszszopozik , ha leigazolnak a libasok, tuti, hogy sabeszdekliben vedene, nem baseballsapkaban . Szelkakas modjara forgolodo gerinctelen fereg,nem melto az ember never. Ahhoz meg, hogy SIMOnnal egy nap emlegessek ...
Ha holnap az Ujpest ket forinttal tobbet igerne neki, mint ti, siman alairna nalunk . lajoska a mentaliatsa alapjan nem magyar, hanem szorostalpu, bocskoros roman geci .
Miért te micsinálnál, ha a főnököd hajtogatja fél éve, hogy bocs haver de várj a fizuddal ? Amúgy elég sokat tett a Fradiért. Joggal követelte a jussát. Mondj nála jobb kapust. Jelenleg nem vagyunk abban a helyzettben, hogy elküldjük, mert messze a legjobb kapus. Simon idején még ilyen nem volt. Akkor nem volt gond az anyagiakkal.
A lila majmok kisagyába, már ha van olyan nem fér bele, hogy Szűcs tőlünk került újpestre, azt hiszik, hogy lila nevelés.
Erről van valami forrásod? Nekem úgy rémlik Simon ennél több meccset játszott a Fradiban, de lehet, hogy tévedek. A Szűcs pedig biztos, hogy nem játszott 300 meccset a Fradiban. Szóval hamis adatokkal kombinálsz.
divatmajom? BAZMEG milyen játékos az aki lenyilatkozza hogy neki itthon a Ferencváros a mindene, de csak azért ír alá mert a horvátok nem jó szerződést raktak elé? aki heteken keresztül hisztizik hogy vagy megkapja a pénzét vagy nem ír alá?
gerinctelen tetű. a legszörnyűbb az hogy a liláknak volt igaza vele kapcsolatban.
Ha lipcsei es szucs elete vegeig ingyen fog a Fradiert dolgozni, akkor sem tudnak ketten annyit tenni a Fradiert,mint Simon a "csak" 150 meccs alatt . Simon FRADISTA volt lipcsei csak egy megelhetesi futballista , szucs meg egy gerinctelen fereg , aki ugy valtoztatja a velemenyet, mint mas a fehernemujet .
Simon azért ment mint egy állat akit felhúztak.1 meccsen képes volt annyit hajtani, mint paripásarcú Peti 10 alatt.Pont akkor tört el kulcscsontja amikor nem kellett volna.....
Láccik, hogy sok a divatmajom, mindig azokat szidjátok, akik a legtöbbet tett a Fradiért. Simon Tibi csak 150 meccset jáccott a Fradiban, a Lipcsei meg a Szűcs több, mint 2szer annyit.