A sok eves egyebkent nem azt jelenti, hogy egyszerre egy csomot be kell lapatolni, hanem inkabb azt, hogy naponta tobbszor (legalabb 6x) eszel. Ha azt gondolod, hogy mar most sokat eszel (pedig nem gyarapodsz sulyban), akkor valojaban keveset eszel. Folyamatosan fogod tudni novelni az etel mennyiseget.
Az edzessel kapcsolatban pedig tenyleg felejtsd el az osszes tornat es tarsait.
De komolyra forditva a szot, menj konditerembe, de semmi ugri-bugri, hanem sulyzozas. A kardiogyakorlatokat csak minimalis mennyisegben. A reszletekben egy jo szemelyi edzo tud segiteni.
Viszont ez magaban nem eleg, szoval ezzel egyidoben valtoztatnod kell a taplalkozasodon. Sokat kell enni, de nem edesseget es mindenfele szemetet, hanem minosegi eteleket - csirkemell, sovany marhahus, hal, rizs, krumpli, zabpehely, illetve edzes utan kozvetlenul tejsavofeherjes turmix vizzel + szolocukor.
Az én lábam is rettentően vékony, és bármit csinálok vele, (már évek óta járok step aerobikra, stb)sajnos alig akar változni.
Azt tudnám tanácsolni, hogy fogadd el, és ha egyébként arányos a testalkatodhoz, örülj neki, hiszen nagyon sok pasi van, akinek kimondottan a vékony női lábak tetszenek.:)
Próbálj meg a Hébé Kft. gyártásából származó homoktövis müzlit enni és amellett tornázni. Én nem tudom, mi van benne (csak természetes anyagokat raknak bele) de állítólag ha eszed, azokat az izmokat erősíti, vastagítja, amiket edzel.
Tényleg torna. Én egy tönkalkat vagyok, de a vádlijaimban van némi "élet" :), s az a tornától. Lábujjhegyre, vissza, egyéb gyakorlatok. Viszonylag hamar eredményt érsz, így nemsokára már akkorákat fogsz tudni rúgni (ülve is), hogy külön topikot nyithatsz neki. Hajrá!
Szia! Azt szokták javsolni, hogy sokszor egymás után állj lábujjhegyre és vissza. Ettől nekem szép formás vádlim lett egy időben..csak sajnos nagyon lusta vagyok:(((