Amik számítanak: El tudd dobni a labdát lehetőleg pontosan Rutin Úszás El tudd kapni a labdát egy kézzel Súly
És ebben a sorrendben.
Tehát ha ebből már 2-3 megvan akkor király vagy. Én például úszni nem tudok, és a rutin is megkopott 1/2 év kihagyás miatt és dh fazonú emberek simán kilabdáznak, mert utol sem érem őket, hogy elkapjam, lenyomjam.
Tudom, hogy úgyis benézel, mert figyelem a reakcióidat! :)))))
Én csak genyázásból csináltam ezt a topkit, de ha sértő akkor el is süllyedhet. Megbántani semmiképpen nem akartalak, de a kontrában szinte mindíg újabb és újabb aktuális témáról beszélgetünk, csak egy állandó visszatérő T-ma van, annak pedig nyogodtan lehet új topkit nyitni, hogy akiket csak a friss érdekel, azok ne Pg Dn gombbal nézzék át. Mellesleg jó dolog, ha a VL is idejön!!! :)))
a VL 20:45-kor átöltözés 21:00 medencében, és 22:00-ig tart. A medence vize fűtött!!!! A dolog télen is folytatódik, mert akkor van sátor. Ha kialakul, hogy mennyien leszünk, akkor tényleg indulhatunk külön csapatként is, hogy ne zavarjuk annyira a nagyokat és izgisebb mindenkinek a játék is. A "nagyok" a nyarat úgyis általában mellőzni szokták.