(Új adónemet fejlesztek vámpíroknak, ez lesz a pírvám, minden arcpirító eset után a kasszához kell fáradni!)
A hatalmi játszmákat necezd, ha akarod emberi játszmáknak, és törődj bele, hogy minden ember már újszülött korától játsza ezeket. Akkor meg csináljuk izgalmasan, nem?
Kraki-béjb...Te vmit félreértettél. Ezt itt nem Rólad szólt. Remélem nem törtelek le ezzel a hírrel! :))
Amúgy ahhoz, hogy valakivel hatalmi játékba kezdjenek az kell, hogy a másik fél partner legyen ebben. Én pedig - mint korábban írtam - utálom az ilyes játszmákat. Én másból nyerek energiát. Hogy miből is? Hát.......:)))
Na jó, elárulom: energiavámpír vagyok! Áruld el, gyanakodtál?
Csak akkor szeretem, ha van esélyem a győzelemre. Mivel kiművelt játékos vagyok, hamar át tudom venni a kezdeményezést (vagy visszavenni), és akkor győzök és tele leszek a siker energiájával.
Komoly dolgok, persze, azok. (belátóan bólint) S Te ezt oly mélyen kielemezted, hogy - azt hiszem - én már nem is tudok mit hozzáprütykölni :P
Most megyek aludni, sok szabadság után az első munkanap egészen brrrr... s még a nagy titkon is folyton törhetem a fejem, miszerint is: mikor is Balaton (?) :))
No de miért röhigcsélsz? Az jó? Nopláne zavartan... :)
Prütykölni pedig szigorúan azt, akit kedved van, no és persze aki hagyja. Mármint akihez kedved van és ráadásul hagyja is magát. Mert az nem annyira szerencsés, ha azt prütykölöd akihez kedved van, de ő nem hagyja magát. Ámbátor nem ismerlek ilyen téren, nem tudom milyen a gusztusod;)
Daykiri ...vagy Daikyri...avagy Daikiry...?? Nem tudom, de roppant finom volt. Mint ahogyan a Mohito is, meg a Margaríta, meg a PinaCollada, meg a TomCollins, meg a Zombie, meg a BlodyMary...meg a .....
Nem és nem. Itt fogom erősíteni magamat. Nemnemnemnemnem.... valahol olvastam, hogy az írott szó ereje. Na tessék, majd meglátjuk. Nemnemnemnemnemnemnemnem nem nemnem
Az ember tudjon nemet mondani. Főként magának. De basszus, folyton magamnak nem tudok ellenállni. És folyton vitatkozom, magammal. A leggázosabb az, hogy előre tudom ki fog nyeri. Aén vagy Bén. Már a legelején tudom, de azért lejátszom a meccset.
Ideig óráig. Ez nagyon plasztikus kifejezés. És akkor nem is beszélve az Est Lapkiadó Részvénytársaságról. Amiről holnapig 20000 karakteres hülyeséget kellene írnom. Na persze plagizálni fogok, csak remélhetem, hogy a tanár nem olvasta korábban.
Amúgy pedig ne realitásozzon itt nekem, mert az aggkori elmebajnak semmi köze a csökkent önértékeléshez. Ami pedig az Ön esetében teljesen helytállótlan.