Ez nagyon jó!!! :)))) Látszik közelednek a választások! Az Index rögtön ugrik a Gyurcsányt kedvezőtlen színben feltüntető hoax-ra és frappánsan visszavág. Nem kicsit nevetséges!
Ez nem okozhat gondot. Ahogy a helyzet fokozódik, az Index segítséget kérhet az amőbás fiataloktól, akik kommunista szombatokon, társadalmi munkában lerántják majd a leplet a sötétben bujkáló, ellenforradalmi elemekről. :))
Nabazmeg. Ha az index egyszer megtalálja a tubi.hu -t, nem győzi majd gyártani a bizonyítékokat, hogy az ottani montázsok sem eredetiek, hanem photoshoppoltak :))
Hónapok óta nincs másik te szerencsétlen. (Egy van a jobbos - azzal írok néha a homokozóba, mert ezzel nem tudok.)
Egyébként ki is fenyegetett itt minket a 150 nickjével, ki akarta meghackelni az indexet (esetleg beperelni, mondta is: beperem:DD). Na, akadj le erről a témáról piiistagyerek, mert hót nevetséges vagy/voltál/leszel.
13-aska? Kunci illetve geszti vagy? Nekem is van más nickem, de tudod nem szokásom más nickek cincálás céljából lértehozni új nicket. Ahhoz "gerinc" kell.(:-) Kicsi kezdőm.(:-)
Pista jó lenne ha magadba szálnál és a sok topictárs finom figyelmeztetését megszívlelnéd: téged itt mindenki kiröhög, de te csak hinted kis hülyeségeidet változatla energiával.
Sajnálni sem lehet, mert csak saját magadat szégyeníted meg.
Mennyiben menti ez sanyika bunkóságát? Most hozzam a következő példát, mondjuk bayerzsótitól? Egyébként olvastad is a Bolgár cikket vagy csak idézgeted?
Nem szóltam én abba bele, nem vagyok én a söjtörke, hogy állandóan más hozzászólásait kúrkásszam. Csak tőle ugye mégis csak szánalmaska ez az utalgatás.
Mi van kedves Hegyivadasz, idokozben megszeretted a Ferihegyet es a Malevot? :-)))))
Index 2005. június 21., kedd 13:33
A Ferihegy 1-et üzemeltető Budapest Airport Rt. Kommunikációs osztálya kedden elérhetetlennek bizonyult, a cég egyik alkalmazottja, akivel sikerült beszélnünk, mindenesetre nem tudott a levél létezéséről.
Megpróbálom feldobni ezt a meglehetősen elhanyagolt fórumot. Pedig többet érdemelne! Nem hiszem, hogy ne lenne senkinek egy története a csapnivaló minőségű szolgáltatásokról, vagy egyszerűen csak az alkalmazottak hozzáállásáról.
... De a legfontosabb, hogy tisztességesen tájékoztassanak minket. Az lett volna a minimum, hogy a Malév képviselője kiáll és tájékoztat mindenkit egyszerre arról, hogy mi történt, milyen alternatívák vannak (megyünk-maradunk), mikorra derül ez ki, és ha maradunk mi lesz a menetrend.
Szóval én eddig mindig arra törekedtem, hogy Malévre vegyem a jegyeket, mégha a járat időpontja nem is volt olyan optimális, mint a konkurrenciáé, de ha továbbra is ilyen csapnivaló lesz a szolgáltatás színvonala, akkor kétszer is meggondolom.
nagyon el vagy te tévedve. nem szokásom másodnicken ugyanarról a témáról topikokat nyitni.
Apropo, nem te voltal veletlenul szarvasmarha aki annyira beaggodott, hogy egy hasonloan hamisitott/montazs oldalakat gyarto honlapot az Index nem reklamoz tovabb pedig fizettek az sms falon erte?!
szarvasmarha válasz | megnéz | könyvjelző 2004.06.15 17:05:34 (6) és ha van közöm?