Kelly's Spider 10 2019 vásárlásán gondolkozom. Van tapasztalatotok ezzel a típussal? Érdemes ilyet venni egy olyan embernek, aki nem nagy bringás, nem is ért hozzájuk, nem hobbija a bicikliszerelés, csak egy megbízható biciklit keres?
Nekem fél éves de már 1 hónap után a boltban megállapították, hog y lánc kinyúlt...na mondom nagyon szép...
Aztán ugye a gyári tekrto fékbetét sem volt a legjobb benne azt kicseréltettem kellys betétekre ami jobb ezzel meglehet állni. Vizsont ha erősen fékezem akkor a hátsó féktől ropogás hallatszik érződik. Komolyan nincs kedvem vissza vinni hozzájuk a boltba.
Kapkodás stb.
A váltót is mondtam állítsák be rendesen, hogy ne érjem elöl a terelőhöz amikor tekerem...aztán hátul nem váltott a nagyobbról kisebbre sem rendesen. Ott hagyom 5 órára aztán jeleznek kész van. Kérdezem hogyan állítjátok be?
Felteszik a keréktertó állványra és katt katt a váltó a lánnccal végig zongorázzák na és kész is.
Mondtam az úgy nem jó neharagudjanak mert Teljesen más terhelés éri a láncot amikor az ember a lábáhal hajtja a pedálokat mint ha csak kézzel megtekerem az állványom.
Morogtak az úgy jó.
Persze hazafelé nem volt jó de ezekhez nemviszem vissza.
Otthon én türelemmel beállítottam szépen.
A feleségemnek pedig a cristy 40 es en a váltóval ugyanúgy elcseszték ,szinte kerreg a tekerésnél. Ezen is állítottam de ugye elöl nemtudja a 3 as ra feltenni mert ha úgy állítom be akkor a középsőn nemtudja tekerni. De így legalább a városban rendesen tudja ahzsnálni.
Szóval maga a bicikli tetszik de a bolt és az eladók csak hobbi eladók. Bike expert póló és süketelni míg nemvásárolsz azt tudják.
az lenne a kérdésem,hogy természetes dolog e az,hogy ha nem tekerem akkor nincs hangja a fogaskeréknek,tehát nem "kerepel" vagy nem tudom milyen jelző lenne a megfelelő!
valaki tudna infot adni,vagy vigyem vissza,hogy nézzék meg?
Nem túlzottan nyüzsög ez a fórum... mondjuk én is csak most találtam meg. Szóval, tavaly vettem egy Kelly's Lagoon-t (egy ilyet mint a képen), használtan fél áron (2 éves). Már voltam vele a Balcsi körül meg pár kisebb túrán. Szerintem tök jó! Semmi bajom nem volt vele eddig. Talán annyi volt az elején, hogy a műanyag láncvédőt leszedtem, mert egy kevés súrolódó hangot adott, meg aztán valószínű, hogy hamar eltört volna. Aki szereti a kényelmet annak nagyon tudom ajánlani! Na ennyi! Hali!
Sziasztok!
Most csatlakoztam ès kiszeretném kérni a véleményeket!
A héten befogunk szerezni faterommal egy Viper 50 2013 blue-t.
Arra lennék kíváncsi h mit gondoltok a Viperekről ésa trektro 160/160 mechanikus
tárcsfékekről?! A régi egy Scarpe 2009 volt jò bringa jol birja a gyű rődést
csak mostmár kinőttem jó állapotu es ha vkit érdekel csak szóljon (17,5)!!
Előre is kössszz!
Hogy egy kicsit feldobjam a Kellys Fan Club fórumot, ajánlom figyelmetekbe a kellys.hu oldalt. Tömérdek Kellys kerékpár, folyamatos akciók, ingyenes házhozszállítás, kitejesztett garancia, árgarancia... Én is ott vettem magamnak egy Oxygen-t akciósan...
Hello! Nagyon jó bringa a viper.Nekem egy 2004-esem van 4 év alatt nagyon sokat kapott.Adtam neki rendessen ,lightos dirt-öt is kapott,ugaratások minden.Tekertem vele 36 km-t oda vissza ott is adta a formát király gép.Hátsókeréken ugrálást nem ajánlom mert nekem eltörött a hátsó villám XD (de gondolom te nem akarod igy gyilkolni)A felni nagyon jól bírják egyszervoltak centírozva 4 év alat hátsó felni kicsit meg repedt ,de ez érthető ,mert amit kapott azon csodálkoznék ,ha nem lenne.Fogaskoszorú most kezdett el kopni.Az 1-es nagyon durva "Megarange" mindehol felmész csak tapadjon a gumi.első gumim még gyári hátsó már cserélve volt.Mindent összegezve nagyon bírja a zúzást.Én ajánlom.
Hát én max olyan 70ezret szeretnék/tudok rászánni, tetszik ez a Scarpe is , bár nem tudom mennyibe kerül, minden oldalon más árat tüntetnek fel. Egyébként meg Fehérváron ill. a környékén használnám szóval valszeg ott fogom megvenni. Nem ott dolgozol véletlenül? :-)
szerintem megfelelő, de a műanyag pedált majd cseréld le ha 60 kg felett vagy, illetve a kormánycsapágyra figyelj az elején. egyébként mifelénk ez kb 55 e ha érdekel... :) de ha az erdőt komolyan gondolod inkább telósat vennék vagy ha van még egy kis zsé akkor Scarpe a gép neve, illetve onnan felfelé (van egy oxigen teszt gép leárazva, nem kell? a teszt finom volt, mivel csak 50 kg vagyok :) )