Meli: elég szép súly van Ádinak. Mi a jövő7en megyünk szurira. Nálunk továbbra sincs végigalvás az éjszaka folyamán. Volt olyan most 2napig, hogy 4kor ébredt fel először, de ma is 4x volt fent. Alig aludt valamit szerintem, mert folyamatosan forgolódott. Már nemtudok mit kitalálni neki. Van valami 5leted v. valakinek?? HELP!!! Eléggé pletyiztünk, de sajna a lánya elég kis vékonyka még mindig. Most 9hónapos és 6,5kg körül mozog, Domi már most nehezebb nála. Ráadásul kiderült, hogy tejallergiás a kiscsaj és már elkellett választani a cicitől és gasztrós tápit kap.
Domi bevágott egy fél üveg kecskeméti alma-banánpürét és ivott rá egy kicsi frissen facsart narancslevet. Most meg magyaráz a ciciért. Ezt a bélpoklos gyereket!! :D:D:D
Tényleg nem ér depisnek lenni!!! De Macc nagyon tetszett a leírásod. :-)
mindig elfelejtem irni hogy nekünk -Ádi mióta megvettem neki azt a matti által ajánlott alvótárs macitkát azzal alszik el sztem ez is hozzájárult ahhoz hogy egyedül alszik el, belefurja a kis fejét és alvás van
Kkri: kösz a mosolyogtatásért. Hálából itt a tájékoztató:
Hajajj, a lápiak bajban vannak! A könnyű, magukat illegető-billeget kis nősténykék még csak elvannak a lápon, de amikor jönnek a hímek, no akkor baj van! Oly hevesen udvarolnak, hogy néha kissé belesüppednek a lápba és összekenik a lányok szárnyait, amitől azok kevésbé lesznek kívánatosak, így elmegy a fiúk kedve az egésztől, és hanyag eleganciával tovább röppennek. (Mennek a szikes lányokhoz.) A lányok meg ottmaradnak koppn, pardon, lápon és folyamatosan utálják a sziki lányokat. Annyi eszük persze nincs, hogy elköltözzenek.
A szikes talajjal már talán nagyobb a szerencséjük, mivel szeretik a sós ízt, no meg a kamillát. A lányok hozzádörzsölik a testüket a kanmillához, ettől elbódulnak a fiúk, mire a lányok kapva az alkalmon, tovább varázsolják őket...
Sziasztok! Még szerencse,hogy írtatok mailt,mert nem,hogy írni,olvasni sem tudtam odaát:-( Én is a negatívak-depisek táborába tartozom ma:-(így ébredtem és ilyenkor még egy nagyadag sültkolbász sem tud jobb kedvre deríteni:-)
mondjak valami vidámat?? elromlott a gépem a melóhelyen kiirt egy csomo olyat amit nem értek, erre a festő aki fest azt mondja nekem hogy nm tudok gépet szervizelni? mert aki ezen dolgozik annak azt is kell tudni, mondom nem azt mondja ő tudja a festéket kavarni is enm csak felkenni, azt hittem legyújtom....
megvolt a szuri: 66 cm és 7870 gr Ádi
Atir. akkor kipletyóztad magad, de jó neked rám is rámférne......
kedvem épp lenne, de asszem nem megyek messzi csavizni...
bár ki tudja, látni szeretnélemk benneteket! mindaz összes délvidéki anya-mama-jelöltis-macikat!
asszem addigra nekiruccanok ujra mert a mókuskerékből nem lehet kiszállni...
még jövök csak takaritónagyüzem van, mert a kutyáink benn alszanak (nem birják szeptember óta ezt a sarki telet), emiatt derékig járunk a most vedlő hosszuszőrü miatt a kutyaszőrben - minden nap!!! lassan1 dunyhát is elkészithettem volna nekik kinntre...
Sziasztok! Biztosan az én tegnapi szuper negatív hozzászólásomtól akadt ki a másik fórum. :( Bocsi érte. Dee: tőled ezerszer bocsi, nem akartalak magammal húzni az elkeseredésbe. Ma már kicsit jobban vagyok, bár épp az előbb sírdogáltam. DE mivel azt mondjátok, erős vagyok, hát próbálok minimum nem sírni, aztán meg majd mosolyogni is. Kkri: lehet,h ogy kellene egy fórum a depiseknek is? Nem biztos, hogy jó lenne, mert még jobban belesüllyednénk. Szóval, gyere inkább ide, valaki mindig van, aki kirángat a depi mocsarából.
Látom hiányoztam tegnap. Odavoltunk a barinőmnél, és csajozott Domi. Illetve Timi pasizott, mivel "idősebb" nála 4hónappal. Csináltam képeket, majd valamikor megmutatom.
Még egy kicsit fura ez a fórum, de majd belejövök.