Ok, mondjuk elhiszem, hogy van ez a cucc, bár rajtad kívül még senki nem látta... Nem csodálkoznék, ha valahogy elintéznék, hogy kizárólag ők szállíthassanak a parlament büféjébe, meg az állami fogadásokra. Fröcsögésben ott úgyis jók.
Nem értem, mit nem értesz. Hallottam róla, hogy lesz ilyen, aztán a sportszigeten láttam is. Vettem párat, és lefényképeztem az egyiket otthon. Mit csináljak, nem palotában lakom, ez van.
Egyébként hihetetlen, de az íze nem is rossz, valószinü pont nem a boron spóroltak. Ehhez legalább értenek :)
Akkor úgy mondom: MSZP-s biznisze. Ők valahogy sohasem olyan vállalkozásokban gondolkodnak, amik adnak valamit a nemzetnek. Csak alkohol, kábítószer, privatizáció.
<<tokaj hímvesszeje csepegtet nekik sárazsadányból,>>Ez már egy kicsit uncsi szófordulat. A fütyülős cölöpök kedvelt szlogenje, csak éppen üres frázis, puszta szavak. Ajánlanám inkább a Vasi Veszzőt, az bizony a megtestesült kemény valóság!
Én pedig ismerősöktől holtbiztosan tudom, hogy nem tudják, ki az a Braun és amikor fröcccsöt isznak, nem nézik, hogy tokaj hímvesszeje csepegtet nekik sárazsadányból, vagy épp szoci bor van a szódában.
Egy ideje viszont azt is tudjuk, hogy nemhogy fideszes cégek nincsenek, hanem fideszközeliek sincsenek.
Ismerősöktől holtbiztosan tudom, hogy a Medgyessytől Gyurcsányhoz menekült volt indexes Braun emberei saját gyártású palackozott fröccsöt árultak a hétvégén a Sportszigeten méregdrágán. Állítólag a szigeten folytatják.