Sziasztok!
Volna egy fafuvos trio (fuvola+klarinet+fagott), amit szeretnek felvenni.
Ami van hozza, az egy PC, meg egy EMU 1820m hangkartya.
Szeretnek valami koltseghatekony megoldast, ami azert nem artana ha egesz korrekt hangminoseget produkalna.
opelgeza
Akkor foglaljuk össze a megfigyeléseket, nagyonspacc barátunk sérelmére :
1. A fémdugón nincs a Hirschmann körön belüli h-betűje.
2. A szövött árnyékolt kábelen ott az eredeti Warnisch-csövecske.
3. Csak a lemezházas Tuchelen tudják fogóval beperemezni (sokszor a kábel rovására) a rögzítőfüleket. Ezen a dugón a vastag fülek vannak, fogó legyen a talpán...
B@sztatlak, b@sztatlak... Persze, mivel az Istennek sem találok olyían képet, ahol az általad említett dugóval volna szerelve, csak érdekem módon mindig ugyan azzal a fémházas tuchellel, akkor is ha Európában akkor is ha amcsiban kerül, elő... Én nem mondtem, hogy nagyonn ott vagyok a dugók piacán, de biztos, hogy hirshman ez a dugó?
Na, mivel Trottyos is basztat, itten van la a Hirshmann története:
History
1957 Foundation of the marketing company for Rod Ends Carl Hirschmann AG&Co. in Stuttgart. 1961 Moved into our own, modern building in Winzeln and started production. 1966 Development and start of production of clamping system and coordinate tables for EDM machines. 1967 The production area was doubled. 1969 Acquisition of the product line "Axial Shaft Seals". 1970 Takeover of the commercial company ROBERT BUSAK KG, Stuttgart. 1973 The production area doubled again. 1980 Construction of two additional factory buildings as well as extension of stores and dispatch department. 1982 Change of the KG into a GmbH with the name HIRSCHMANN GMBH. 1990 Development and start of production of handling units for automatic loading of machine tools. 1991 Construction of an administration building with three floors and extension of the product storage. 1992 Foundation of the sales and marketing company for North Amerika, HIRSCHMANN ENG. USA, INC. with headquarters near Chicago. 1995 Foundation of the sales and marketing company for the UK, HIRSCHMANN UK LTD. with headquarters in Denbigh, England. 2002 Acquisition of the company group by the mangement.
Nu, akkor hogy lehetett volna a gyugója 3-4 évvel előtte, de már mondtam, hogy úgy 70 tájékán jelentek meg a fémdugók....
Nos, szemmel láthatóan cserélt a gyugó. Már csak azért is, mert a gyugó csak 70-után volt ilyen, a mike meg jóval régebbi. A kristálról meg nem tudtam, illetve nem is gondoltam rá így a kérdés tárgytalan.
Bocs, hogy csak a tuchel eredetiségét vitató röffenetre koncentráltam, a kérdés elsikkadt...
A szövegkörnyezetet sajnos nem tudom kizárni, így sajnos akaratom ellenére egy újabb csapás fog érni : kristálymikrofon a lelkem, a mérhető ellenállása 417 Megaohm...:-)))
Az akkori kor szellemének maradéktalanul megfelelő nagy bemeneti ellenállású csöves magnó esetén miről-mire is kéne transzformálni ?
Gabóczával bizony megnéztük a töviről a hegyére, de ez hibátlan. Bár megöl a kiváncsiság a belét illetően, de a harmadik csavaron is ott a kis réz lóhere-plomba :-))
(nem úgy mint a keleti szurok, amit azért néha vissza tudok originálni...)