Keresés

Részletes keresés

Linerr Creative Commons License 2020.10.08 0 0 5

Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is napokon belül el tudtam helyezkedni egy okj-s képzés után. Már nagyon rég szerettem volna webdesignnal foglakozni, de foglamam sem volt, hogy hogyan kezdhetnék neki. Végül találtam tanfolyamot, és az elvégzés után nem sokkal munkába is tudtam állni. Azért nem mondom, hogy egyszerű volt, de mindenbe bele kell fektetni a munkát, ha jót akar csinálni az ember.

laszlojani Creative Commons License 2014.02.17 0 0 4

Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem sikerült elhelyezkednem szinte azonnal a könyvelői OKJ-val. Több ismerősöm is van, akik OKJ-t végeztek, s nekik is sikerült, de persze elhiszem, hogy vannak rossz tapasztalatok is. Szerencse kérdése? Fogalmazhatnánk így is? Vagy nem tudom. Ez évtől szigorúbbak lettek az OKJ képzések feltételei. Több óraszám, drágább tandíj… sajnos. Aki OKJ-ra készül, annak azt tudom javasolni, hogy jól nézzen szét bogokban, gyűjtőoldalakon, járjon utána hogy milyenek az új feltételek egyes szakokra vonatkozólag. Hello mindenkinek!

Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.27 0 0 3
Állítólag vannak emberek akik el tudtak ezzel helyezkedni.
Most egy cégnél szórólapokat hordok és a főnök azt mondja hogy szükség lehet rám 1 év múlva, szóval nem tűnik ez olyan rossznak.
_ Liar _ Creative Commons License 2005.06.22 0 0 2
egyetértek
Előzmény: Yoda tanítványa (1)
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.21 0 0 1
Hát az nem sok.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.10 0 0 0
Sajnos 0 tippem van.
Yoda tanítványa Creative Commons License 2005.06.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Érdekel engemet az 1 éves Marketing- és reklám ügyintéző (OKJ: 52 3435 04) tanfolyam.
De mennyire lehet ezzel elhelyezkedni szerintetek ? Ha van itt valaki akinek sikerült az írjon PLÍÍÍZ !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!