A "Vegetáriánus vagyok, de épelméjű" topik most is megvan, csak át lett mozgatva a "Nyílt osztály" klubba (amely rövid ideig "Vegetáriánus klub" néven futott). Ugyanis az életmód/konyhasztal-on a módik jelenleg nem engednek Vega topikot nyítni.
Én szinte semmitől nem kapok sikítófrászt. Legfeljebb morgok kicsit, ha valami furán hangzik számomra. A lényeg meg nem ez. A lényeg az, hogy egy nagyon nyílt klubot csinálunk (először úgy gondoltuk, hogy nem is kell majd jelentkezni, de ez nem megoldható), ahova bárki jöhet világnézettől, táplálkozási szokásoktól függetlenül, ha van valami véleménye az ott felmerülő témákról. És nem csak a vegetáriánizmusról fogunk beszélgetni. Te pedig (mint mindenki, aki valamikor a "Vegetáriánus vagyok (?)" és a "Vegakaják nagykanállal" topicokba 1-2 hozzászólásnál többet írt és nem indított hadjáratot egyes ottaniak ellen) automatikusan klubtag leszel. Persze, ha nem akarsz, nem írsz, oszt kész.
sztem a vegaság körüli vita - ami előbb-utóbb úgyis kerekedik minden vegatopikban - nem feltétlenül a receptek közé való. Tudom, hogy te pl. sikítófrászt kapsz, ha valaki a dolog vallási hátterét hozza szóba, de mások meg erről is szívesen eszmét cserélnek. Aztán bárki ptrüszkölhet, h ez off egy receptklubban... meg kiálthat halottlátást és szellemidézést... Itt semmi sem off, aminek kis köze van a témához.
Ott van persze Srí Boldogság lelkiség-topikja, de én meg pl. attól kapok sikítófrászt, ahogy ő a szanszkrit szavakat átírja :-)
Miért pont itt, a Törzsasztalban? Klubot szervezünk a Konyhaasztalban, ahová örömmel várunk minden vegetáriánust, mindenevőt vagy bárkit, aki beszélgetni szeretne ilyesmiről. (Konyhaasztal, Klubot szervezünk című topic!!!)
én jó 7 évig voltam vega, félideig vadvegán, de már vagy 6 éve megint mindenevő vagyok, csak kevés húst eszem
elég sok bajom volt a dögevőkkel,akik vissza akartak téríteni a jó útra (jópár éve vidéken, ráadásul még fiatalkorú voltam), de a szektásvegáktól kapartam csak igazán a falat
Nem vagyok vegetáriánus, soha nem is voltam, de lehet, hogy az lennék, ha nem lennének olyan finomak a húsok. Tudom, hogy a vega kaják is finomak, de ez akkor sem elég nekem :-)