Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.12.29 0 0 10

Üdvözlöm!

Hasonló problémával küzdök, szeretném elkérni az akupuntúrás kezeléshez az elérhetőséget.

Köszönettel: János

Előzmény: vgizi (8)
vgizi Creative Commons License 2022.03.05 0 0 9

Még kiegészítés az előzőhöz, rengeteg gyógyszert, ultrahang kezelést kaptam, gócvizsgálatra, MRI-re is sor került, de nem tudták megoldani a 3 év alatt.

vgizi Creative Commons License 2022.03.05 0 0 8

Most fejeztem be egy kezelés sorozatot 3 éve tartó achilles in gyulladás miatt. A kezelés akupunktúra volt. Ha rámírtok privibe, megírom, hogy hol kezeltek. Nem hittem volna, hatalmas javulást tapasztaltam, 90%-os a javulás, és még ez lehet idővel jobb is.

Szalai Tünde Creative Commons License 2013.11.04 0 0 7

Körülbelül 5 hónapja kosárazás közben elszakadt az achilles-em. Kezdtetben nagyon lassan javult,állandó fájdalmam volt, így visszamentem a kezelőorvoshoz. Ő ajánlotta a gyógytornát, és felírt tendoactiv-ot. Nekem nagyon bevált, és napról napról egyre jobban enyhült a fájdalmam.... és a kezelés követő 3 hét után már tudtam mankó nélkül járni!

Kedves greglaz talán érdemes lenne visszamenned az orvoshoz, és kikérni a véleményét, mit használj ha mindezek ellenére sem javul !

Előzmény: greglaz (6)
greglaz Creative Commons License 2013.11.04 0 0 6

Közel fél éve van Achilles ín gyulladásom. Jártam többféle fizikóterápiás kezelésre,volt ultrahang vizsgálat is, ahol részleges szakadást diagnosztizáltak, műtéti javaslat nem jött szóba. Többféle kenőcsöt is használok, masszírozom, tornásztatom. Sajnos a javulás nagyon csekély. Volt már valaki hasonló cipőben, van valami, ami tényleg működik?

Gabesz72 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 5
zsigmondka111 Creative Commons License 2010.05.04 0 0 4
ne haragudj, de az orvosod nem ajánlott semmit??
Előzmény: hobe (3)
hobe Creative Commons License 2009.09.11 0 0 3
Olvassa ezt valaki meg?
Elszakadt az Achillesem, 8 het utan lassan megszabadulok a gipsztol. (mutet nem volt) Milyen cipot hordjak a kovetkezo 6 hetben? Kemeny, merev talput vagy valami puhabb sportcipot? Magasszarut vagy simat? (a sarka alul meg lesz magasitva)

Talaltam amerikai blogot a temaban, ott viszont bakancsot kaptak a betegek, itt meg a sajat odavitt cipomnek magasitjak meg a sarkat.
nyirpet Creative Commons License 2005.06.01 0 0 2
Bocsi... Elsőre nem láttam át, hogy egy vicc-topikba keveredtem... De aztán átnéztem a hozzászólásaidat az eü. topikokban és rájöttem... Még egyszer bocs-:)
Előzmény: Szabad Száj (1)
Szabad Száj Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1
Kössz, de ne eröltesd meg magad.
Előzmény: nyirpet (0)
nyirpet Creative Commons License 2005.05.22 0 0 0

Hát nem túl bőséges az info a panaszaidról tisztelt Szabad Száj... Arról gondolni, hogy Achilles táji fájdalmaid vannak, hogy ez a topik címe... másról nem is beszélve.

Bár eleve utálom a távgyógyítást, ezen a területen baleset nélkül a leggyakoribb ok az Achilles ín és a sarokcsont között, a csúszást elősegítő nyálkatömlő ("bursa") gyulladása, megduzzadása. Ennek oka esetleg  új cipő, szokatlan terhelés, de még vírus is lehet.

A lényeg: átmenetileg magasabb, puhább sarkú cipők viselése, lokálisan pl. Fastum gél, esetleg gyógyszer (Cataflam V-50) segíthetnek.

Előzmény: Szabad Száj (-)
Szabad Száj Creative Commons License 2005.05.22 0 0 topiknyitó
Na most meg ez.
Az oka ismeretlen, de minden lépésnél fáj.
Valaki tud gyors gyógyítást?
Jegelem éjjel nappal, de csak lassú az eredmény.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!