Keresés

Részletes keresés

fefe11 Creative Commons License 2014.12.13 0 0 13

Kedves Fórumozók.
2015 nyarán Lloret de Marba szeretnék nyaralni a Hotel Grand Garbiban.
Ezzel kapcsolatban szeretnék infókhoz jutni.
Mik a tapasztalatk Lloretről, a szálodáról? Mit érdemes itt és a környéken megnézni? Autóval mennék, parkolás pályadíjak, élelmiszer árak, stb. Mire érdemes figyelnem?

F

itn1ptx Creative Commons License 2013.11.15 0 0 12
tavasz21 Creative Commons License 2010.07.23 0 0 11
Írhatsz bővebben is róla, ezt a topikot ritkán olvassák.
Előzmény: sz_ildi (10)
sz_ildi Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10
Na majd egy év elteltével, mivel senki nem reagált, megírom: mindenhol érdemes. 18 napot voltunk kinnt, egész Andalúziát bejártuk, gyönyörű.
Előzmény: sz_ildi (9)
sz_ildi Creative Commons License 2009.06.23 0 0 9
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, Malagában fogunk leszállni aug. végén-egyenlőre ennyi biztos.
Tud valaki valamit javasolni, ott hova érdemes menni szállásilag, ahol élet is van meg tengerpart is jó?
Köszi előre is.
canaria.hu Creative Commons License 2006.06.07 0 0 8
Aki a Kanári szigetekről bármit szeretne tudni, a www.canaria.hu weblapon megtalálja. Gazdag szöveges, képi információ a 7 legnagyobb szigetről. Ha a Kanári szigeten él vagy üdül, a weblapon élő, magyar tv adást is nézhet. Chatelhet vagy írhat a fórumba. Rendszeresen frissítve, újabb és újabb témákkal bővítve. Nem beszélve arról, ha autót vagy lakást akar bérelni megteheti, akár ár előzetes e-mail rendeléssel is. Ha ingatlant, üzletet, panziót akar vásárolni, hatalmas képes kínálatból választhat. Kirándulások: választhat autós, buszos, hajós vagy repülős, ami csak igénye lehet, mi teljesítjük, bárhova, bármerre megszervezzük, elkalauzoljuk. Ha bármilyen rendezvényt akar a Kanári szigeteken tartani, akkor keresse a weblapot, de akkor is ha betelt a memória kártyája, mert azonnal leürítjük és cd-re írjuk. Azaz bármire van szüksége nálunk megtalálja. Várunk mindenkit szeretettel.
Anti-timeshare Creative Commons License 2006.04.18 0 0 7

Gondolom beleugrottatok egy üdülési jogba és a szerződés egy része, hogy ha olyan embert szervezel be aki tényleg vásárol, akkor kapsz 500 Eurót. Igaz?

Persze a hatalmas árrésbe amivel dolgoztok, abba bőven belefér az a pár száz eurós költség.

Előzmény: Törölt nick (6)
passager Creative Commons License 2006.03.07 0 0 5
A mód, ahogy reklámozni akarod magad, azt bizonyítja, hogy komolytalan gagyi cég vagytok!
Előzmény: Törölt nick (3)
valaha Creative Commons License 2006.03.06 0 0 4
Segítségre lenne szükségem!A Neckermannál kiválasztotam egy nyaralást Salouba ,de csak egyénileg vagy busszal lehet az utazást megoldani.Én repülővel mennék,találtam is fapadost.Hogyan tudnám megoldani a transzfert.Ebben kérnék tanácsot.Köszönöm
Akos276 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 2

SEGÍTSÉG! Utazási gondom van!

Barcelonába kellene eljutnom, a lehető legkevesebb költséggel, legkésőbb júli. 10-ig, Genova-ig már van aki elvigyen, de onnantól ne tudom hogyan tovább! Ha valaki tudna segíteni utvonalat tervezni, hogyan tudnék a leggyorsabban eljutni oda, vagy jobb lehetőséget tud kínáni, azt megköszönném! Bármien észrevétel, segítséget szívesen fogadok.

Cím: kthoom@freemail.hu

munti Creative Commons License 2005.05.21 0 0 1
Hoppá...igaz. Akkor áttérek oda...
Előzmény: Geitenbeffer (0)
Geitenbeffer Creative Commons License 2005.05.21 0 0 0
Előzmény: munti (-)
munti Creative Commons License 2005.05.21 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Nem vagyok valami nagy utazó, emg nyaraló, úgyhogy némi infót szeretnék tőletek kérni Spanyolországról.

Juni elején menénk,repülővel, és most pont azon vagyok hogy találjak valami jó helyet, tűrhető áron.

Milyen helyeket tudtok ajánlani? A lényeg hogy lassan mélyülő part legyen, és lehetőleg legyen élet az adott városban, pl. éjjeli szórakozási lehetőség, ilyenek.

És milyen utazási irodát tudtok ajánlani? Ami jó árakon visz, és ami lehetőleg nem csak visz, hanem vissza is hoz...:)

Tavaj Rodoszon voltunk az 5kontinensel, azzal pl. én nagyon meg voltam elégedve.

Esetleg van köztetek valaki aki szintén Spanyolba tervezi a nyaralását?

Munti

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!