látom, kicsit későn csatlakoztam a Fórumhoz, de ha valaki látja ezt az üzenetet, az kérem jelezze nekem, hogy a BUCCANEERS intro-kat honnan lehet leszedni a netről...
nekem is nagyon kellenének, BUCS-szurkoló vagyok...
én tavalyról lementettem 1-2 ilyen flasht.
Láttad a Miami meccs előtti moviet? megkeresem neked, az iszonyatosan durva. :)
Ricky Williamset nagyon elő veszik benne......
Floridai foci?.... hat igen, azert ez egy fellegvar az USAban. NFL szinten 3 rapszodikus csapat, de barmikor meglepit okozhatnak es akkor utokepesek. Es ne feledjuk, az NFL legjobb defense itt van.
College szinten? Meg inkabb... Florida az egyik csucsragadozo a football evoluciojaban. Florida State (seminoles), UM (canes), UF (gators), FAU (owls).
Bar Miami lakos letemnel fogva hurricanes-es es dolphins-os vagyok, azert jol elnaspangoltak minket az indianok hetfon. Nagyon nagy meccs volt, nagyon nagy presztizscsataval. En nem szerettem a college football-t, de egyszer kirancigaltak egy Miami-Syracuse meccsre, es hat ott amit ateltem elg volt ahhoz, hogy mar maskepp lassam: 85.000 nezo az Orange Bowl stadionban, 59-0 vegeredmeny, es a hangulat, a korites, a szervezes magasan tulszarnyalja az NFL-es meccseket.
Apropo NFL: 4 hete volt szerencsem felugrani Tampaba, es megcsodalni a Buccaneers arenat. Nem semmi...