Keresés

Részletes keresés

taligamajom Creative Commons License 2005.05.19 0 0 32
ez tényleg nem túl jó cikk. jól indul, de a végén elgyerekeskedi ezzel az erőltetett "Kozsó a bíboros" poénnal, ami nem poén. Tóta W kell ide, az ő cikkeinek mindig frappáns odabaszós vége van. ezt vártam ennél is, hogy majd nagyot szól, de nem :(
überalles Creative Commons License 2005.05.19 0 0 31

Figyuzz ide...szállj már le a Lolekről.Egy ember említette meg,azóta azon lovagolsz.

Egész más miatt  ítélte el mindenki azt a szerencsétlen cikket.

Nem volt túl szerencsés a hangvétele sem és annak sem örülne túlzottan szegény pápa,hogy egy lapon  van emlegetve Kozsoval ,Madonnával, meg  mittudomén kivel. Érted  ezt ? Akkor nem strapálom magam.

Egyébként áruld már el, mióta tanulsz magyarul. A fogalmazás és a helyesírás is  azt sejteti velem,hogy  nem vagy magyar anyanyelvű .

Előzmény: geszthi (30)
geszthi Creative Commons License 2005.05.19 0 0 30
Ja hulyeseg.

Verni itt magat, hogy juj Loleknek neveztek (mikor csak kb 40 millio lengyel nevezi annak), meg juj miket irnak, aztan a minden napokban amikor ugy is kellett volna elni mint II.Janos Pal szerint kellene akkor mar magasivbol....

Hisz itt mindenki jar templomba rendszeresen...ize
Hisz itt mindneneki adkik, hogy sajtpenzebol fenntartsa...na arrol mar szo se lehet
Hisz itt senki nem hasznal fogamzasgatlast...latszik a nepeseg novekedesen

De egybol ugrani es alszenten beaggodni, hogy juj szeegeny Szent Lolekrol valaki nem ajnarozo cikket ir? Felhaborito.
Előzmény: überalles (26)
überalles Creative Commons License 2005.05.19 0 0 29

Kedves  geszthi !

Mit nem tudsz még ,amire kíváncsi vagy ? Az előbbi hozzászólásodban már mindent  leírtál,amit  tudni vélsz róluam. Ezen kívül nem is hiszem,hogy  lehet még téged érdeklő dolog a világon. Ki jár templomba és ki nem stb.... Hihetelen izgalmas dolgok ezek.

Előzmény: geszthi (25)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.05.19 0 0 28
off

Ne hisztizz, geszthike ;-)

kólalump-úr Creative Commons License 2005.05.19 0 0 27
Köszönöm, hogy itt nem hagytál ki, mint a MB-os topicban tett hasonló hozzászólásodban!

:)
überalles Creative Commons License 2005.05.19 0 0 26

A lengyelek kicsit benfentesebbek  pápailag,mint mi magyarok. Ez  engem nem zavar.

"Ez mar a en-aaztan-vallasos-vagyok magyarok jaj essunk hanyatt mert a Papa....de azert templomaba nem jarunk rndszeresen, II.JP tanitasait meg letojja itt a katolikus magyarsag is ugy ahogy van (lasd fogamzasgatlas), sajat penzunket az egyhazra es fenntartsara szanni az meg mar nem, hogy fel se merul hanem egyenesen gyalazatos otletfelvetni is.. "

Milyen szép szólamokat  csaltál elő magadból...kár ,hogy hülyeség az egész.

Előzmény: geszthi (24)
geszthi Creative Commons License 2005.05.19 0 0 25
Hogy miert is nem lep meg a bemondom a frankot gyava kamunick ozon itt...

Nick: s36
Email: küld
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (43)

Pinarius Mamertinus Rufus
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (58)

Nick: kólalump-úr
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások [(76)

Nick: überalles
Email: nem publikus
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (89)

Nick: MaMy
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (189)

Nick: radoppio
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (346)
Előzmény: Or Kán (0)
geszthi Creative Commons License 2005.05.19 0 0 24
Kedves MaMY1

Nem zavar, hogy a lengyelek mai napig ugy nevezik maguk kozott?! Tehat egyaltalan nem sertes, sem nem gusztustalan.

Ez mar a en-aaztan-vallasos-vagyok magyarok jaj essunk hanyatt mert a Papa....de azert templomaba nem jarunk rndszeresen, II.JP tanitasait meg letojja itt a katolikus magyarsag is ugy ahogy van (lasd fogamzasgatlas), sajat penzunket az egyhazra es fenntartsara szanni az meg mar nem, hogy fel se merul hanem egyenesen gyalazatos otletfelvetni is..

Előzmény: MaMy (21)
kólalump-úr Creative Commons License 2005.05.19 0 0 23
Az mellett, hogy ritka mód idegesít az ilyen hozzáállás a témához, a legnagyobb baj a cikkel, hogy szörnyen mesterkélt.
elemes2 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 22
Worluknak éles, de jó tolla van, csak a kereszténységgel kapcsolatos témákban elveszíti a józan eszét és nem kicsit paranoid.

Mikesnek kevésbé jó a tolla, kevesebb ötlet van a cikkében, és nagyon felszínes.
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (16)
MaMy Creative Commons License 2005.05.19 0 0 21
Lolek-nek nevezni a pápát, hááááát ... sértés? gusztustalan? ilyesmi ...
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.05.19 0 0 20
"Nincsen benne semmi, ámde

Az legalább érthető."

Előzmény: ex_lx (19)
ex_lx Creative Commons License 2005.05.19 0 0 19
Az kevésbé, hogy a szerző azóta sem olvasta át, hogy rájöjjön, mi a baj vele.

(Galla szénbányászos meséjéből a műkritika: "Nincs benne semmi!")
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (6)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.19 0 0 18

"de soxor élvezhető..."

Furcsa egy élvezésed lehet!

Előzmény: tanu X (8)
Gép-ész Creative Commons License 2005.05.19 0 0 17
Nem igazán értem, hogyan válthat ki ez a valami ekkora indulatot valakiből. Szóval kissé mesterkéltnek tűnik a felháborodásod :)
Előzmény: s36 (14)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.05.19 0 0 16
Valamiért mégis szabódtak; viszont az indexnél persze simán átvitte a Tóta által az agyagba döngölt lécet.
Előzmény: elemes2 (15)
elemes2 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 15
Tényleg érdekes, a Médiamixbe simán belefért volna.
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (3)
maydayray Creative Commons License 2005.05.19 0 0 13
tótaw is szart írt, de legalább megpezsdítette a fórumot. de ez? ez attól sértő, hogy szar. mert olyan szar.
s36 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 14
Ez a Mikes,ugyanúgy mint Tóta,egy szánnivaló,nyomorult,buta,aljas szerencsétlen. Jobb rendszerekben az ilyet egyszerűen eltaposták,mint egy furcsa, érdekes,de az Életre felettébb kártékony lényt.
überalles Creative Commons License 2005.05.19 0 0 12

Mikeselajos a rádiókabarénál sem járt volna több siekerrel.

Humornak gyenge,nekrológnak csapnivaló. :((( 

LegottTegel Creative Commons License 2005.05.19 0 0 11
szerintem egy erőltetett szar, inkább ciki, mint cikk (na kábé ilyen szinten vicces, mint ez utóbbi).

Az indexnek is vissza kellett volna utasítania...nem színvonalasabb egy átlagos fórum-beírásnál...:)))
Előzmény: chemistry37 (-)
chemistry37 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 10

"totaw jobb minosegben ir gyakran habzoszaju elfogult hangnemben, alkalmankent jelentos csusztatassal, de soxor elvezheto (ez special a papas cikkere fokozottan nem volt igaz, kinosan alacsony szinten volt sztereotip, es egy eleg behatarolhato celcsoportnak szant)"

Egyetértek. Ugyanennek a véleményemnek adtam hangot a TWÁ-nekrológos toikban, de ott egyedül maradtam vele. Az a baj, hogy sokan olyan szinten istenítik (sic!) Worlukot itt az fórumban, hogy akkor sem húzzák le, ha tényleg melléfog. A nekrológ véleményem szerint egy ilyen melléfogás volt.

Előzmény: tanu X (8)
chemistry37 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 9
Röhögtem volna én is, de ehelyett inkább bosszankodtam egy sort, hogy vajon meddig megy el a Index a "mindenkinek mindent szabad, és mi meg is jelentetjük" stratégiával. Ha még egy-két ilyen fost megjelentet, lassan átmegy gagyiba...
Előzmény: Gép-ész (7)
tanu X Creative Commons License 2005.05.19 0 0 8

Ha mar megkerdezted,

totaw jobb minosegben ir gyakran habzoszaju elfogult hangnemben, alkalmankent jelentos csusztatassal, de soxor elvezheto (ez special a papas cikkere fokozottan nem volt igaz, kinosan alacsony szinten volt sztereotip, es egy eleg behatarolhato celcsoportnak szant)

ez a szegeny nem olyan rossz (nem akarom elvenni a kedvet), de olyan mint koltai humora osszehasonlitva hofival. Gyerekes.

Gép-ész Creative Commons License 2005.05.19 0 0 7
TWÁ elmondta a véleményét. Mindenkinek lehet. És lehet vele egyet nem érteni is, semmi gond. Ezzel a "cikkel" viszont semmit nem lehet. El lehet röhögni magad párszor, miközben olvasod, mert enyhén humoros hangvételű. De ennyi az egész.
Előzmény: chemistry37 (5)
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.05.19 0 0 6
Ez bizonyos tekintetben azért eléggé megnyugtató.
Előzmény: pert1 (4)
chemistry37 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 5
Jóvan, na, csak azt ne gondoljátok, hogy az egekbe akartam magasztalni. Egyetlen pozitívuma, ami miatt a TWÁ félénél még mindig jobbnak gondoltm, hogy ez legalább nem hittérít semmilyen irányba. Attól még igazatok van ó, ez egy szar, csak éppen a szarnak is vannak fokozatai. Szerintem...
pert1 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 4
Az utolsó montatok alapján ezt még a pápaválasztás végeredménye előtt írhatta, úgyhogy elég sokára talált kiadót.
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.05.19 0 0 3
>Ezt a jegyzetet eredetileg a Médiamix magazin pápaszámába szántam, ám a lap visszautasította a közlését.

Csak tudnám, miért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!