Eladó egy egész TAZ vagy SKoda (ki hogy ismeri) 1203-as mindenestől. színe türkiz, 1500ccm motorral, működőképes, azthiszem 5 sebességes váltóval. Forgalomból véglegesen kivonva. Győrtől kb. 17 Km Szap községben (sap, SK). Dobozos 5 személyes kivitel. A kocsi karosszériája a szokásos helyeken rozsdás. egyébként garázsolt volt. 2. tulaja használta a 90 es évek elejétől nagyjából mostanáig, azóta a garázsban pihen. A kocsi járóképes. érdeklődni lehet (ár megegyezés szerint) a köv telefonszámon: +421 kilencszázöt 243 négyhuszonhét.
Új vagyok a Skodások közt... Egyolyan kérdésem lenne hogy egy 120L-be akarok Rapid váltót tenni, akkor mit kell cserélnem? Kulisszán, féltengelyeken kívül. Meg keresek is ilyen alkatrészeket Győr-Moson-Sopron megyében, vagy 100km-es körzetébe.
Skoda Fabiahoz szeretnék tetőcsomagtarót kérni kölcsönben. 2 hétre kéne, ez olyan kocsi ami nem a miénk ezért biztos nemfogok venni rá. De ha esetleg valaki felajánlana hasonlót, nagyon jó lenne, persze nem ingyért. Emailt figyelem.. Thanks.
68-as átmérőjű, sima dugattyútetős, Skoda 105 hüvely+dugó+gyűrű+csapszeg eladó egy motorra való garnitúra. Vadonatúj gyáriak dobozban, elfekvő készletből maradtak meg. Érdekel ez valakit?
A hüvelyekben benne van a dugattyú, mind a négy külön papírba csomagolva, és egy külön zsírpapírba tekerve 4 dugattyúcsapszeg, meg egy másikba külön a 4x3 db gyűrű. Az egész egy hosszú henger alakú csődobozban van, a két végén levakdugózva.
Az induló ára 19000 pénz lenne. Érdeklődni lehet a rumcicekukacmaffiaponthu címen.
Meg van egy állólámpás 105-ös hátsó lámpa búrám is, 500-ért.
Szóval itt lennének a feltehetően 1203hoz való alkatrészek amik olcsón eladók külömben recicling áldozataivá vállnak.
Több a használlt mint az új. írányárak a hulladákár párszorosa állapot és tömeg függvényében. Ingyen nem adom, legfeljebb jelképes összegért. Nekem speciel mindegy hogy MÉH-telep vagy elviszik, így legalább elviszem belőle fagyizni a családot. :-)
Kidobni bedarállni sajnállnám mert ha valakinek pont egy ilyenre van szüksége és égen földön nem talál akkor had örüljön neki hisz én is örülnék. Győrtől kb. 20km-re vannak SK-ban.
Ha valakinek megtetszik valami a nickemhez tartozó mélben értesítsen légyszi.
Postán utánvéttel Győrből, esetenként haverral is tudok küldeni az országba szanaszétt. Kb. 2 hetente 1x megyek esténként hétköznap Győrbe, vagy esetleg gyorsulási Écsen.