ennél azért sokkal jobban áradoztak róla, 100%os ziccereket hibázó társairól, akiknek ő tolta alabdát... na, reméljük legközelebb tévében nézhetjük őt :)
Na hàt akkor... En a CdS-ben nèztem az osztàlyzatàt direkt, mert elotte talàn az nso-n làttam, hogy 86 percet jàtszott, ès csapata egyik legjobbja volt. Nos, a laptòl hatost kapott, volt egy-kèt csapattàrsa, akik nàla jobbnak ìtèltettek...
Viszont, ha Koman fix kezdovè vàlik a Bariban, akkor a Sporttèvè elgondolkozhatna azon, hogy a kiscsapat meccseit adja valamelyik òriàs - felolem az Inter is lehet az - kàràra... (tekintve, hogy a Roma immàr ùgyis kegyvesztett, jogosan)
Hétvégi meccsen végre komolyan kapott szerepet. Ha valaki jártas az olasz nyelvben, hozhatna róla infokat, mit írtak a tegnapi után, milyen osztályzatot kapott. Köszi :)
Nem akkora király,mint ahogy azt mondják.Nagyon jó a sajtója és ezért ismerik olyan sokan.Nagyon sok múlik 1 jó menedzseren.Szerintem még 1 csomó magyar játékos játszhatna külföldön csak őket nem mindig veszik észre.Amúgy jó játékosnak tartom,csak ez a MILAN dolog 1 kicsit túlzás.Én tudom,hisz már nem 1-szer játszottam vele,ellene.
Nem is erről van szó igazából, hanem inkább az, h mindkettő nagycsapat, népszerű, sikeres, ismert, és híresek a játékosai. Arról nem is beszélve, h nagy a sajtójuk. Ezért a még nem kiforrott ízlésű szurkolók gyakran őket mondják kedvencnek, és ez érthető is. Aztán ahogy idősebb lesz, jó esetben rájön, h csak a Milannak éri meg szurkolni!:)))
hiszen attól, h nagy tehetség, meg jól bánik a labdával (nyilván, hisz egy Milan- kaliberű csapat csak a legjobbakat viszi)- még csak egy kisfiú. és mint olyan, természetes, h ezeket írja. még a Realt meg a Barcát hiányolom.
egyébként nagy dolog már a hír is, és én a magam részéről sok sikert kívánok neki!