Szia, vannak meg, meccselnek is rendesen a pilotak.
Ugy tunik net kozelbe nem igen kerulnek... Sajnos en iden nem tudtam indulni :( No sebaj, majd jovore. Nagy terveim vannak :)))
Felmerult benne az a gondolat, hogy ha mar minden Wankel egy csoportba megy es egy ertekeles ala esik, akkor miert ne lehetne valami izmosabb gepet bedobni a mazonybe? En abszolult nem ertek pl egyet az: adjunk mindenki ala ugyanolyan vasat szemlelettel.. Hol van akkor a technika szerepe ;o)
Hát igen, megvolt az első verseny, túléltem és sokat tanultam belőle... A kezdeti 3:17 körüli időt sikerölt 3:06-ra letornászni, amivel nagyon elégedett vagyok. A második nap végére sikerült olyan időt(ket) mennem, amit a csapattársaim első eddző futamaikon. Annak örülök leginkább, hogy sokak tanácsa ellenére elindultam ezen a versenyen, és baleset nélkül tudtam jobb és jobb időket menni. Ezúton is gratulálok csapattársaimnak, különösen 'kis' Asi-nak a fantasztikus időkhöz!!
A parádi hegyiverseny erdménye,két RX8-as is három másodperc álá tudta vinni a felfutást Asi legjobbja 2.56 Keso-é 2.57 ez nagyon remek volt és nagy teljesítmény a srácoktól.Itt indult elösször mint versenyző RXTitánium (Strezi) 10 mp-t javított első felfutásához képest a végére,nagyon boldog volt és még most is az.
A ringen májusban 2.10-2.12 volt a köridönk ez most biztos lemegy 2.08-ra megszokták az autókat és verseny izgalmakat.
A háromtárcsás kész van jár a motorja nagyon szépen sikerült a beépítése, szép lett az autó, teszteljük ha teljesen kész bemutatjuk
Sracok, mi a helyzet a 3 tarcsas nyolcassal??? Tenyleg nem fog indulni vele sehol Kincses Pisti?? Valamire csak fel kellene hasznalni, mar ha tenyleg van! Ha nem gyorsasagi, akkor gyorsulas, vagy mittudomen. Gyorsulasi versenyeken sosem szerepelnek jol a nyolcasok pl... Es tobb ember van kint mint gyorsasagin, szal D&W reklam az is lehetne ;)
A kupás autók a következőkben különböznek egy utcai 193LE-s autótol:
komplett futómű (gátló, rugó), kipufogó, kuplung és persze minden felesleges kényelmi berendezéstől mentes; ehhez még jön bukó cső, űlés, öv. Talán ennyi.
Jövőhét végén lesz a Pécsi hegyiverseny az az május 27-29 között.Pénteken a Pécsi Plázánál a másik két nap pedig a Remeteréten a célnál lesz a boxutca az RX-8 asoknak és a Ladásoknak, szeretettel várunk mindenkit.Az induló versenyzők, abc sorrendben, Asi,Hegyes G.,Keso,Kincses,Lányi Zs.Takács A. gyertek és beszélgesetek velük meg szurkoljatok nekik.
Köszi Tamás,hogy nyitottad ezt a fórumot remélem,hogy sok öszinte levél kerül rá és sok baráttal fogunk találkozni és együtt örülni az elért sikereknek.Végh Sanyi
Az idei bajnokság érdekes színfoltjai a VSMotorsport színeiben induló, versen célokra átalakított Mazda RX8-ok. Ebben a topikban találhatok majd friss információkat a versenyautókról, lehetőség lesz hogy a versenyzők is megszólaljanak, és ide kerül a versenyekről is egy-egy rövid beszámoló.