Van egy barátnő, két számítógép és köztük egy kábel. Játszani szeretnénk, szoktunk is asztalon, táblán, de ha már ott a gép, ahol sose fogynak el a figurák és még többet lehet kombinálni, akkor ki kéne használni. De vajon mit játsszunk?
Én a tesómmal ps3-an szoktam játszani, főleg sport játékokat, de néhányszor, baráti társasággal nintendo wii-t is próbáltunk, ami nagyon vicces!!! Lányoknak teljesen ideális, ugrabugra, poén! árban a ps3 alatt van (más jellegű gép) ahol a ps3-at vettük (www.konzolokszervize.hu), volt wii is, újonnan is, meg használtan is ki lehet fogni elég jó áron. Azért tudom, mert nagyon vacilláltunk, melyiket vegyük meg az öcsémnek, wii-t, vagy a play station-t, és most elég jól képben vagyok (mármint egy lányhoz képest:-)). Sztem egy wiivel tök jó el lehet szórakozni.
Helló! CS-zzél vele,én nagyon sok csajt ismerek aki tolja,köztük én is,bár már jóideje abbahagytam az aktív gamet,de régen kockultam sokat:P Meg,ha autós játékokat szereti,NFS most wanted,abba lehetmég hülyülni. Nah pápá
Van egy SimSheep nevű házilag összetákolt cucc (valami játék készítő programmal készítette valaki), Na ebben bárányokat kell menedzselnünk és vágóhídra küldhetünk párat akkor lesz pénzünk bárányos ökörségekre. Ez a játék nagyon bejött nejemnek :) Bee-Béé-Báá Bee-Béé-Báá
Most meg a MédiaPiacon vett Kviddics Harry Potteres "sport-játékkal" szórakozik :)
Nana! Azért nem igaz, amit #26-ban írsz! A Dune nem ronda! Viszont az irányítása nagyon nehézkes. Viszont: http://d2tm.duneii.com/ És lehet újra játszani! :) Még egy kicsit egyenlítettek az esélyeken is, nem rossz!
Ha már semmit sem akar játszani még mindig lehet filmet (CD/DVD) nézni! Ajánlom még az Inherit of the Earth-t. Kár, hogy a copyright-ot megújították, de így legalább letölthető pár géptípusra (MacOS-re is, nem mintha nekem lenne). A demója letölthető ingyen de élelmesebbek le tudják tölteni a régebbi verziót teljesben is...
A legujabb slager a Fable: The Lost Chapters nevu jatek. Ezt is szereti, mert szep, jopofa, meg minden. Ez egy eredetileg konzolos RPG (tehat kicsit egyszerubb pl. a wizardrynal), de joval szebb, aranyosabb. Sajna eleg rovid.
Mi F1 Challenge-ezni szoktunk néha...persze szigoruan csak teszteken körözünk..és örül, ha gyorsabb kört tud menni nálam...pl.Monzában olyan pöpecül veszi a Parabolicát, hogy egy 6 tizeddel jobb nálam a mai napig! :))
Sikerult osszekotnom ket gepet otthon, igy meglepo modon meg Diablozni is hajlando volt a baratnom... Persze szigoruan csak egymast segitve, semmi PvP :)