Sokan utaz(t)unk vele, ám nincs saját topikja... A tapasztalatok sok különböző topikban vannak szétszórva, pedig segíthetnének dönteni a nyaralási terveket illetően. Úgyhogy tessék jönni és elmesélni, ha minden rendben volt, s főleg, ha nem.
Ha esetleg kétség lenne és a magát "so called airline manager"-nek képzeló a világban Mr. "nobody"félreértette volna az üzenetet
amit a " a mindenkori bilihordója" átadott a lutoni "park-in push-back" transmission során,ma is érvényes részemröl.Ezért nem kell más cégeket telefonon zaklatni Mr. "so called airlines manager odahaza", "it was ME".
Sziasztok! Volna átadó repülőjegyem 1 db Bp Catania viszonylatban szeptember 20-ra és vissza több jegyem is, október 02-re Catania-Bergamo és Bergamo-Budapest útvonalon. Van továbbá Róma-Budapest október 02-re, ide 2 db jegy. Szeptember 19-ig tuti elérhető vagyok. Aztán nem. :)
A Bp-Ct, Bg-Bp és Ro-Bp SkyEurope járat, a Ct-Bg pedig WindJet
Nápolyt nem siratom,mert olyan drága volt tavaly a Skynál,hogy jobban megérte a Wizz + vonat kombináció.Vonat 2,5 óra alatt Nápolyban volt 15 euróért.Persze volt gyorsabb vonat is 1,5 órás menetidővel,de az drágább.Na meg ott a belföldi olasz fapados.
Este volna a legjobb ! Én imádom a korai indulást, meg késői érkezést. Úgy nyerhető a legtöbb idő. Megoldásként még ott van a sky Pozsonyba, délutáni érkezéssel. Persze szigorúan csak határközelieknek! :)
Hát az igaz. Jó lenne legalább egy-két órával később, vagy akár este. A fő gond az, hogy a Ciampino-t éjszakára bezárják, úgyhogy éjszakázás kizárva. A Fiumicino-n lehet, de át kell menni hajnalban vissza a Ciampino-ra, ami 50 euro...
Attól még sajnos nem jön vissza a Sky. Engem az amszterdami járat megszüntetése érintett rosszul. Viszont szerintem inkább érdemes előre nézni, és az új lehetőségeket kiaknázni. Pölö a wizz római járata, a 6.00-s indulással egyszerűen tökéletes szerintem.
én konkrétan velence/treviso-t "siratom"... milánó és róma is nagyon messze van onnan, úgyhogy azok a járatok engem sajnos nem kárpótolnak. hátha a ryan... :)
Szerencsés vagy ! Én is azt tenném a helyedben . Bár, az a gond, hogy Nápoly, Amszterdam, Koppenhága, meg még jónéhány desztináció Pozsonyból is meg fog szűnni október után. :(((
A wizzair-nak valóban nincs Nápolyi és Cataniai járata, remélem a konkurrencia ezt az űrt hamar betölti, könnyebb helyzetben csak azok vannak mint én is, aki Pozsonytól 30 km-re lakik, és onnan is mennek az említett járatok, mi a Sky Europe-al mindig Pozsonyból repültünk.
Olyan mintha a Sky felbérelt volna néhány hivatásos siratóembert az index topikokba. :)) Nem lennék meglepődve, ha a Ryan idővel bejelentené a Budapest-Pisa útvonalat is.