Keresés

Részletes keresés

bolsh Creative Commons License 2005.05.16 0 0 358
Az ilyen hsz a Fórum sója
bolsh Creative Commons License 2005.05.16 0 0 356

Elég szerencsétlen ízű mosakodás ez. Főleg ha már előtte bejelentetted hogy karakíroztál.

Kihagytad a móri akciót...

Erőtlen a próbálkozásod a láncba kapcsolással. Normális szemlélőnek eszébe sem juthatna összehasonlítani az izraeli és az itthoni közállapotokat.

Itt nyugalom van, egyelőre, míg nem érkeznek menekültek tömegei. 

Előzmény: Gavriel (353)
bolsh Creative Commons License 2005.05.16 0 0 355

Én is jártam görögben akkor is (és sok máskor). Tényleg azt hitték. Mert az volt. Háború. Taszárról is, és Kecskemétről is (Avianóból is) szálltak fel a gépek mocskos rakományukkal hogy megszórják nemzettestvéreinket is.

Miért hitték a görögök szentül hogy nálunk is háború van?Mert ugyanis ők lezárták a légterüket a NATO(?) gépek elől, egyszerűen megtiltották hogy a 99-es bombázás alatt jenki (nato) katona betegye a lábát (szárnyát) országukba.

Igazuk volt, a háború nem tömegszex, a legjobb ha kimaradunk belőle.

Előzmény: dany82 (354)
dany82 Creative Commons License 2005.05.16 0 0 354
A délszláv háború idején nagyon sok görög azt hitte, hogy nálunk is háború van. Nem egy megrökönyödött arccal találkoztam, mikor mondtam, honnan jövök.

Thug Angel
Előzmény: Gavriel (353)
kidobóember Creative Commons License 2005.05.16 0 0 351

Azzal nem Osztap Bender hasonló szellemiségű (333)-asára válaszolt?

A "küldhetem-e a gyerekemet Magyarországra?" címü álprobléma: hát ilyenekkel tele van a Polidili. Ha ezt el kezdenénk törölni, akkor kiürülne az Index. Szerintem igyál egy sört inkább.

Előzmény: pantarei (349)
pantarei Creative Commons License 2005.05.16 0 0 349

Pl. 344.

Engem ugyanezért (egy szóval sem volt több!) egy hónapra hidegre tettek.

Neki miért lehet? Csak, mert zsidó?

És mi ez a "küldhetem-e a gyerekemet Magyarországra?" címü álprobléma, ha nem provokáció? Mégis, mit gondol ez a szellemi 3H-s?

Előzmény: kidobóember (347)
kidobóember Creative Commons License 2005.05.16 0 0 347
Konkrétabban mit kifogásolsz?
Előzmény: pantarei (346)
pantarei Creative Commons License 2005.05.16 0 0 346

Olyanfajta mocskos szóhasználatért, undorító gyülöletkeltésért, rosszindulatért és primitív provokációkért, amiket Gavriel megenged magának, már rég ki kellett volna moderálni, kedves Gépház!

Engem és társaimat ennek a tizedéért egy hónappal, vagy véglegessel büntettek, természetesen a sajtószabadság és az esélyegyenlöség nevében.

Követelem az azonos mércét !!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.16 0 0 343

a fenti kérdésedre adott előbbi válaszom karikaturisztikus volt

A kerdes is az volt.

Előzmény: Állományjavító (340)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.16 0 0 342

Hatodik hozzászólásodra csak kisikerült egy kis büfi?!

Húzzál már bele, ha még ma töröltetni akarod a nickedet.

Előzmény: Törölt nick (341)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.16 0 0 340

"A fiam a jövő héten Magyarországra akar menni. Hallom ma lövöldözés és kézigránát dobálás volt. Elengedhetem?"

Gavriel,

a fenti kérdésedre adott előbbi válaszom karikaturisztikus volt, mint nyilván észrevetted. Azt próbáltam bemutatni, hogy mire képes a rosszindulatú média, úgy, hogy egyben még csak nem is hazudik.

Az itteni rovatokban hozzád intézett hasonló kérdések inspiráltak, amelyekben egyetlen túlélőpályának írják le Izraelt, ahol csak hasonkúszva és álcázva lehet eljutni egy étteremből egy kávézóig, és hogy az egész robbanásveszélyes helyzet pillanatokon belül az állam megszűnéséhez vezet és a maradék zsidók megint szertefutnak.

Ez az utóbbi lenne az igazi öröm forrása a számukra persze, helyreállhatnának a régi sztereotípiák, de az előző állapotok lefestése is céljuk, mivel itt az a jobboldalnak mondjuk (a többivel kontinuus) szélső hatodában a közkeletű bizonyosság, hogy a zsidók Magyarországot szemelték ki menekülési terepnek és ide készítik elő a beözönlést a lakóparképítők és az államba beépült idegen erők.  Mivelhogy úgyis csak az amerikaiak segélyeitől függ és minden eredménye látszateredmény, melyet az arabok zsírjából sütögettek maguknak. Na, de ezt így is tudod.

Ezektől az elmebetegektől eltekintve a fiadat nyugodtan elengedheted ide, katonaviselt fiataelmber, gondolom, tudja, hogy kell kezelni az esetleges aggressziókat.

A nyíltszíni kézigránátdobálás a Tesco parkolójában, meg a tűzharc többszáz ember jelenlétében, az kicsit tényleg erős. Azért ezek, úgymint a családmészárlások, a karddal átszúrt cigánygyerekek, a banki tömeggyilkosságok, a robbantáspok és a kézigránátos pénzszállító-támadás elszigetelt jelenségek, egyelőre.

Előzmény: Gavriel (320)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.16 0 0 339

Ehhez csak annyit tudnék már hozzátenni, hogy vigyázni kell a külsőségekre. Nem árt, ha van a srácnak bajusza, szakáll viszont ellenjavallt. Kipát ne hordjon az utcán, ha viszont szandált visel, akkor saját érdekében húzzon hozzá zoknit, bármennyire is undorító így az a viselet, akkor a népnemzetiek nem nézik gyűlölt idegennek és liberálisnak. Ha ezeket az iránymutatásokat betartja, akkor nem lehet baj. Remélem.

Előzmény: Állományjavító (336)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.16 0 0 338
Miért, hát akarunk fajvédő államban élni?  Ki tiltakozhat ez ellen?
Előzmény: Gavriel (315)
bolsh Creative Commons License 2005.05.16 0 0 337

vezérelv:

<<rendörtiszt...semmi bizonyíték nincs arra, hogy rasszista megnyilvánulásnak tartsuk a történteket.>>

Ünnepi hétvége lévén nem jelennek meg neves baloldali baloldali napilapok, ezért ötvenhatszázakárvalahány értelmiségi aláírásával jegyzett tiltakozó felhívás sem jelenhet meg. Pedig annak lett volna egy diszkrét bája, mikor önmagukat "közéleti értelmiségi személyneknek" titulálók tiltakoznak egy biankó röpiratban. Az sem baj ha később kiderül, hogy nem is magyarok voltak a támadók, vagy ha most is kiderülne hogy esetleg egy piti konkurens bandaháborúról lenne szó.

Annak is van remek kis borzbukéja, amikor Magyar Bálint (az érettségi ügy kapcsán) valamint Lendvai Ildikó a mostani kardoskodása apropójaként kijelenti: "normális országban ilyen nem történhet"... karakánabb újságíróknak ilyenkor az asztalra kéne csapni, hogy kéremszépen kik is irányítják, kik is felelősek a mostani "nem normális országért"? Ki most a belügyminiszter kezitcsókolom, hogy kardos bandák buszozhatnak, TGM szavaival élve "magyar fasiszták" randalírozhatnak? Röhej, amikor a nem normális közállapotokért pont a felelős vezetők tiltakoznak.

Csak sejtem, nem állítom, ha az előző előtti kormány alatt történt volna ilyen eset, egyből a kormányt/belügyminisztert tették volna felelőssé.

Előzmény: pantarei (335)
Állományjavító Creative Commons License 2005.05.16 0 0 336

De azért ne legyen póló rajta olyan felirattal, amely egy létező vagy akár nem létező zsidó szerveződést támogatna, akkor ugyanis előfordulhat, hogy a legváratlanabb helyen agyba-főbe verik, a rendőrök bekísérik, majd büntetéssel fenyegetve kiszolgáltatják az üldözőinek.

Túl drágán se öltözzön,mert megtámadhatják a mobiljáért vagy a pénztárcájáért, túlságosan szegényesen sem, mert harmadik világbelinek nézhetik.

Határon túlra ne menjen, mert a december ötödikei népszavazás kapcsán magyarellenes kampányokat bontakoztattak ki a nemzeti erők, melyek egyik-másik nyilvános szószólója szerint a zsidók akarnak második Izraelt csinálni Erdélyországból és ezért roppantják a magyarok gerincét.

Szóval kettős minőségében lehet fenyegetve.

Ha tud magyarul, akkor a "magyar vagyok, nem turista" feliratú pólót javaslom, diszkrét kokárdával, árvalányhajos berakással. Ezzel a haza egészséges elemeinek óvó jóindulatát szerezheti meg magának, az örökös hazáét, mely nem lehet ellenzékben.

De ha azt vélnék, hogy provokáció, akkor nem tudnánk garantálni érte. Hiányzik belőlünk a civil kurázsi, amivel egy megtámadott ember segítségére siessünk, harminc a hat ellen sem vállaljuk többnyire, s ha idegenről van szó, talán még halványabb a szolidaritás.

Kicsit későn jön: a múlt héten volt a Függetlenség Napja alkalmából a Szolidaritási Nap a Millenárison, ott maguk között, biztonságban ünnepelhettek azok, akiket a közösség szelleme odavonzott, megfelelő izraeli és magyar biztonsági erők védelme alatt.

A hely egyébként kétszáz méterre van a legutóbbi, kisebbségi áldozat ellen irányult véres merénylet színhelyétől, meg a tüntetésétől, ahol újra a zsidó világösszeesküvés jelszava röppent fel.

Szóval a Millenárisról in kább taxival menjen a Herzl Térre, de ne azzal, amelyiknek a Pannon Rádióval, a magyar antiszemita párt törvénytelen pártadójával volt exkluzív kapcsolata, mert ott még máig is vannak bizonyos elfogultságok. Busszal se, a fenti történet miatt.

Talán a rózsaszínű Barbi-buszt tudom ajánlani neki, ott turisták veszik körül, az izareli zászló ki van rá festve és egyáltalán, városunk jellegzetes ízlésformáló, hagyományteremtő színfoltja.

Egyszóval jó utat neki, de azért legyen óvatos. És ha nem szorult belé a fentiekhez szükséges vakmerőség, a Himalája után egy szibériai tigrisvadászatot javasolnék inkább neki.

pantarei Creative Commons License 2005.05.16 0 0 335

Kiegészítésül hadd mondjam el, hogy az üggyel kapcsolatban megszólalt egy rendörtiszt a Rádióban és azt mondta, hogy a vizsgálat és a megállapítható tények ismeretében semmi bizonyíték nincs arra, hogy rasszista megnyilvánulásnak tartsuk a történteket.

Röviden: TGM és a körei szerveztek egy politikai hecckampányt, hüséges állandó tartozékokkal, mint Lendvai Ildikó, a Nemzet Anyósa, és Lévai Önelnökjelölt Katalin, a nagy elkülönülö.

Mondanom sem kell, ezt a nyilatkozatot nem visszhangozza a papagájkommandó.

Előzmény: Antisystem (330)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.15 0 0 334
Ne tüdőzd azért ennyire... :-)
Előzmény: Törölt nick (333)
Antisystem Creative Commons License 2005.05.15 0 0 332

Miért, milyen értelme lehet még?

ÜdV

Előzmény: Gavriel (331)
Antisystem Creative Commons License 2005.05.15 0 0 330

T.G.M. ma egy felszólalásában azt mondta,hogy nem akartok fajvédő államban élni.

Így van, egyikünk se akar fajvédő (értsd: náci) államban élni... TGM se, én se, meg az itt hozzászólók egyike se szerintem...Ezért azután meg kell akadályozni minden erővel, hogy bármiféle rasszista barmok hatalomhoz juthassanak. Ezzel mi a gondod? Az ominózus mai tüntetés (ahol a TGM azt mondta amit) ezt jól demonstrálta: több különféle politikai párt és etnikum képviseltette magát rajta.

ÜdV

Előzmény: Gavriel (315)
is-is Creative Commons License 2005.05.15 0 0 327
Ha Te Izraelben élsz, nem hiszem, hogy felizgatod magad egy kis kézigránát dobáláson.:-)
Előzmény: Gavriel (324)
unnamed Creative Commons License 2005.05.15 0 0 322
Nem mindennapos eset, egy pénzszállítót raboltak ki éppen, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek. Szvsz nagyon hamar bilincsbe verik őket...
is-is Creative Commons License 2005.05.15 0 0 304
Igen, az a főbűnök egyike manapság, ha valaki izraelről az állítja, hogy agresszor.
Előzmény: Törölt nick (302)
Vezírhangya Creative Commons License 2005.05.15 0 0 301

Ezt a Frei így kimondta? Ez igen!

Én egyetértek vele, mert amit Izrael csinál, az szerintem minden tűréshatáron túlmegy.

(Most vagy megyünk a Szaktopicba, vagy törlik a nickemet.):(

Előzmény: Törölt nick (297)
pantarei Creative Commons License 2005.05.15 0 0 300

Te, hogy te miket mondassz! Ki fogsz kapni a Frei Tamással együtt!

Kukoricán fogtok térdepelni a sarokban.

Tudjátok mi vagytok ti? Fasiszták, antiszemiták, Holokauszt-tagadók, kiátkozottak.

Ilyet írni Mosópor Sharon államáról! Nahát!

Hát nem hallottad, hogy ök a Közelkelet legdemokratikusabb állama? Azért !

Előzmény: Törölt nick (297)
Antisystem Creative Commons License 2005.05.15 0 0 298

Irtam valamit és arra válasz,cáfolat,egyetértés,uj szempntok helyett ezt irtad.

Szóval az a gondod, hogy válasz helyett választ írtam. Vagy inkább az, hogy a válasz, amit írtam, nem felel meg az izlésednek...

ÜdV

Előzmény: Gavriel (296)
Antisystem Creative Commons License 2005.05.15 0 0 294

Ez nem volt értelmes magyarázat. Sőt! Egyáltalán mem volt magyarázat. Pláne nem eltérő magyarázat. Csak üres fröcsögés volt.

Hogyne, hogyne... de ha meg kellene cáfolnod, iszonyú bajban lennél, ugye?

ÜdV

Előzmény: Gavriel (293)
Antisystem Creative Commons License 2005.05.15 0 0 292

Mellesleg tudsz valami más értelmes magyarázatot arra,hogy miért szerepelnek Irakban a legkülönbözőbb országok?
Tudsz esetleg valami más értelmes magyarázatot arra, hogy annak idején az összes párt megszavazta a magyar kontingenst?

Én mondok neked eggyet, ami mindkettőre válasz. Az adott országok zömében a nép folyamatosan ellenezte az USA rablóháborújában való részvételt. Ami tt tülekedett az ülep körül, az a rohadt elit volt. Mert nekik (hála a "képviseleti demokrácia" velejéig hülye rendszerének) az az elemi érdekük, hogy minél több koncot tudjanak a nép elé vetni, hogy legközelebb is rájuk szavazzanak. Márpedig az USA-nak beintés rövid távon csak vért, veritéket és könnyeket hozott volna az adott országban.

ÜdV

Előzmény: Gavriel (289)
jozanesz60 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 284

Gavriel

Azzal amit leírsz akár Hitlert is igazolhatod. Szó szerint. Élettér. Nektek és az USA-nak. De nekünk ?

Előzmény: Gavriel (282)
pantarei Creative Commons License 2005.05.15 0 0 283

Igen, a koalició vezetöi nem akarnak kimaradni a jövöböl!

Ezért küldték a magyar haderöt Afganisztánba és Irakba. Majd küldik máshová is, ahogy Samu bácsi parancsolja. Hatalmas üzletek és nyersanyagforrások reményében.

Fel kéne sorolnom azokat a hatalmas üzleti sikereket, amelyeket erre alapozva elértek, de eláll a lélegzetem, mert semmi sem jut eszembe...neked igen?

Sorold a dicsöséglistát, kérlek!

Előzmény: Gavriel (282)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.14 0 0 281
a bevándorlópolitikát szabályozni kell, a mainál sokkal jobban.

Ezzel nagyjából egyetértek, de hozzáteszem, hogy a népesség elöregedése, az alacsony születésszám önmagában okozza a problémát, csak hol olyan köntösben jelentkezik, hogy a muszlim/indiai/kínai/jugoszláv/stb. bevándorlók lepnek el minket, hol meg úgy, hogy egyszerűen összeomlik a szociális ellátórendszer és a gazdaság, mert nincs elég befizető, nincs elég jelentkező az alantasnak tartott munkákra stb.

Ilyen vészesen alacsony születésszám mellett mindenképpen súlyos problémáink lesznek, akár vannak bevándorlók, akár nem.
Előzmény: dany82 (276)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!