Keresés

Részletes keresés

Ixxos Creative Commons License 2022.10.29 0 0 105

Gyertek! Keanehungary.com :)

subbee84 Creative Commons License 2019.09.20 0 2 104

Új album:

Keane - Cause and Effect

stardust32 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 103
stevebi Creative Commons License 2012.11.04 0 0 102

Az a gond, hogy nekünk nincs a Gasometer adottságaihoz hasonló hely, melynek sokkal jobb az akusztikája, mint a Pe-Csa-nak. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a néhány dalban fellelhető rossz hangosítás ellenére még jól is szólt a koncert ebben a teremben, sztem a zenekaron nem múlott....

http://www.youtube.com/playlist?list=PLL7I2Xta8DIikjbR4soWPPzfTwtdUM12L

Előzmény: stardust32 (101)
stardust32 Creative Commons License 2012.11.03 0 0 101

Egy-két számnál Tim is forgatta a szemét...Bécsben is voltunk, ott sokkal jobban szólt. De a hangulat miatt a pesti jobban tetszett :)

Előzmény: stevebi (100)
stevebi Creative Commons License 2012.11.03 0 0 100

A zajlik fórumban is olvastam ehhez hasonlót, de én csak 1-2 dalnál, konkrétan a lassúbb számoknál éreztem az 5. sorban, hogy torzít a szinti. A többi teljesen rendben volt.

Előzmény: stardust32 (99)
stardust32 Creative Commons License 2012.11.03 0 0 99

a közönség, a hangulat 5* volt, a hangosítás viszont sajnos f.s

DeeDee83 Creative Commons License 2012.11.03 0 0 98

Nekem is kellemes meglepetés volt a közönség. :)

Előzmény: Mr Mustard (97)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.11.03 0 0 97

Besz@rás!

Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ennyi ember, aki így szereti őket, és betéve tudja az összes dalukat. Hogy nem fesztivál koncerten ilyen hangulat legyen egy Keane koncerten, számomra az év legkellemesebb meglepetése.

Előzmény: stevebi (96)
stevebi Creative Commons License 2012.11.01 0 0 96

stevebi Creative Commons License 2012.10.31 0 0 95
stevebi Creative Commons License 2012.10.29 0 0 94

Párizsban jó buli lehetett, talán nálunk is lesz közel ilyen hangulat. ;-)

Kola Creative Commons License 2012.10.26 0 0 93

Ma vettem jegyet, 1200 jegy ment el idáig kb, a sorszám alapján.

Előzmény: zsotyohun (89)
Anikoo70 Creative Commons License 2012.10.04 0 0 92

Jó reggelt!!

http://www.youtube.com/watch?v=5HrV_B0qrdY

Már csak néhány hét és indulhat az őrület! Visszaszámolom a napokat a Keane koncertig!!! :P

üdv:

Egy fanatikus :D

szkin Creative Commons License 2012.09.19 0 0 90

Nekem minden pénzt megér, hogy láthassam őket élőben. Az igazi brit poprockra áldozni kell, mert az élmény örök marad. Úgyhogy október 30-án irány a Pecsa! Ki tudja, mikor jönnek újra...
Addig ezekkel hangolódom a Keane-re:

Előzmény: zsotyohun (89)
zsotyohun Creative Commons License 2012.07.27 0 0 89

Azért a 12ezres jegyár szerintem túlzás. Még Bécsben sem ennyi. Jópár évre eltűntek, az újabb dolgaikat nem ismeri senki és a "gitártalan rock" sikere után beáltak a tömegbe. Így már nem is olyan nagy szám. Én még Berlinig is elmentem miattuk az Under album turnén, de ha nem követném a neten a sorsukat, azt sem tudnám, hogy élnek vagy halnak. Szóval szerintem csak pár ember lézeng majd a Pecsában. Főleg ennyiért.

Előzmény: lovi26 (88)
lovi26 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 88

Október 30 Petőfi Csarnok Keane koncert!!!Jegyek jöv pénte 10:00-tól lehet megvenni:-) JEAH!

stardust32 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 87
http://www.rockfeedback.com/tv/direct/channels/297400/968347/

enjoy!
stardust32 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 86
Érdekes, hogy a Frog Prince-t emlIted, nem egy tipikus slágerszám, de nekem is az egyik nagy kedvenc arról az albumról.
Előzmény: Billy Shears (84)
stardust32 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 85
Egyszer már eljutottak Bécsig, 2005-ben. A gasometerben léptek föl, Rufus Wainwright játszott előttük. Emlékszem, átszámítva úgy 6 ezer forint volt rá a jegy... Kifelé menet a kocsiban tanulmányoztuk behatóbban az albumot, a jegyet szinte csak az everybody's changing hatására vettük meg :)
Jó kis koncert volt, az albumot játszották le az elejétől a végéig, és megállapítottuk, hogy Tom Chaplin hangja élőben is hibátlan...
Sajnos azóta se jönnek Európának erre a részére... pedig egy első sort bevállalnék :)
Billy Shears Creative Commons License 2010.05.28 0 0 84
Az a baj velük, hogy első lemezükkel olyan magasra tették a lécet, hogy azt azóta már csak alólról tudják átugrani. Az Iron sea ugyan még majdnem ugyanolyan színvonalas lett, de a közönség nem fogadta olyan jól. Azóta sajnos ők is beálltak a 80-as éveket majmoló trendbe, amit én kimondottam nem szeretek (mármint a műanyag zenei hangzást, ami a 80-as évtizedet leginkább jellemezte). Nekem a number 1 Keane nóta a Bend and Break, szorosan utána a Frog Prince. És van egy gyöngyszem az Is it any wonder kislemezén is, a Let it slide, bár ha jól belegondolok a másik szám is nagyon jó, a Used to be a lovely boy. Egyébként ismeritek az Early winter (amit Gwen Stefaninak írtak) Keane féle előadását, egészen remek.
MarK Creative Commons License 2010.05.25 0 0 83
Nekem továbbra is az első kettő lemez a favorít és bár a Perfect Symmetry-n ill. a mostani EP-n is van 1-2 jó dal, azért egyik sem akkora durranás, mint a Hopes and Fears, v. az Under the Iron Sea számai.
Azért egy jó Keane koncert még hiányzik az életemből, igaz meglehetősen hanyagolják Kelet-Európát..:(
Előzmény: Young0 (82)
Young0 Creative Commons License 2010.05.24 0 0 82

Termeszetesen az Everybody's Changing a legjobb szam toluk, de ugy hiszem a 3. Albumuk sem lett piskota. Gyorsabb, lenduletesebb, nehezebb szovegu :) es uj. Nem lehetne azert elitelni, csakmert mar nem az a hangzasa, mint az elso 2 albumnak. Nem lett rossz, kozvetlen rossz szamot, nem is tudnak belole emliteni. A 2. albumban a Hambrug Song valami nagyon elcseszett szam lett, a cd hallgatasanal nem is szoktam azt lejatszani. A 3. album igen, egy kicsit talan nagyobb erdeklodest kapott ezaltal a banda, az elozo kettonel szinte, mintha nem is leteztek volna. Most azert cimlapkepen szerepel a frontenekes, sokkal tobb koncert stb, stb. Ja es azt sem art megemliteni, hogy Tom Chaplin vegre felfedezte a szineket is, levagatta a hajat, mar nincs szo a volt drogproblemajarol, es azert Tom felelenkultsege nem csak szint vitt a keane bandaba es zeneibe, hanem tobb energiat, es tobb mosolyt. Ez teljesen meglatszik a cd-jukon. A negyedik CD Night Train EP, a sokkal tobb koncertek miatt csak a 8 szamaval ugyanugy nem lett rossz. Tartja a szintet. My Shadow, Clear Skies nagyon szuper szam pl, es mino meglepetes, hogy a Your Song cimu szamot nem Tom, hanem Tim enekelte, es ezaltal feny derult arra, hogy nagyobb tehetsegek mind a harman a latszatnal. Nekem nagyon tesztik eddig az osszes Albumuk, kivancsi leszek milyen lesz, majd az 5. lemezuk. Keane forever!

Deadwood Creative Commons License 2008.10.15 0 0 81
Nekem nemigazán jön be ez az új single...pff eléggé....valahogy elüt az eddigi keane-es stílustól.Nekem valahogy túl sablonos szám lett.Én a Keane-t azért szerettem eddig mert olyan "meleg","otthonos" (nem tudom értitek-e mire gondolok de nem tudom jobban megfogalmazni) dalokat csináltak.Legalábbis számomra ezért voltak fontosak.
A számomra legfontosabb Keane-számok:
-Bad dream (nem tudom megunni,aaannyira szomorú egyben és érzékeny és szééééép!!)
-Somewhere only we know (ezt kihagyni is bűn volna.a TÖKÉLETES szám)
-Atlantic (ezt főleg a remek klipje miatt imádom.de szép a szám is)
-Is it any wonder? (ennyi energia egy kb 3 perces számban????megdöbbentem amikor először hallottam és még ma is döbbenten állok ha meghallom...nemlehet mást csinálni rá,mint UGRÁLNI!!)
gulyaa Creative Commons License 2008.10.15 0 0 80
Én egy Sziget-et tudnék elképzelni(úgy is járkálnak fesztiválokra),már vagy ezerszer szavaztam,hogy kit szeretnék látni a szigeten,de nem hallgatnak rám:-)))
Előzmény: MarK (79)
MarK Creative Commons License 2008.10.15 0 0 79
Ezt mondjuk qrvára nem értem... Közép-Európába miért nem jönnek? Egy PeCsa simán megtelne.
Előzmény: gulyaa (78)
gulyaa Creative Commons License 2008.10.14 0 0 78
Tény ,szerintem is többször kell meghallgatni,elsőre nekem se tünt olyan kiemelkedőnek.De most már jó párszor meghallgattam és kegyetlenül tetszik.A Better THanThis billentyűs hangzásait(nem mintha értenék hozzá),de szerintem hamarosan sokan lekoppintják majd,nagyon eltalálták.

Na mindegy egy a lényeg jegyek megrendelve,Nov.7 München,k..várom már.Közelebb úgyse jönnek mostanában:-(((
Előzmény: MarK (77)
MarK Creative Commons License 2008.10.14 0 0 77
1-2 hallgatás után még nekem is csak erős közepes. Jó dolog, hogy újítani akartak, egy kicsit mást lérehozni, mint eddig, hozzátenni vmit, de a klasszikus "piano-rock", ami a Keane védjegyévé vált, itt már elveszett. Persze a hangzás fejlődésére már az Under The Iron Sea-n is hallhattunk kísérleteket, ott viszont valahogy jobban működtek a dalok (az első lemezről nem is beszélve).
Biztos erről is lesz majd sláger, meg érnie kell még az anyagnak, de elsőre egyetlen dalt sem találtam kiemelkedőnek, konstans az élmény. Igaz, az egészet hallva még jobban felértékelődött bennem pl. a legelsőnek megismert Spiralling..:)
Nyilván még hallgatnom kell, ezek csupán az első észrevételek.
Érdekes viszont, hogy eddig csak és kizárólag pozitív, lelkendező kritikákat olvastam a neten:). Az egyikben azt írják, hogy a zenekar legvidámabb lemeze...hááát van benne vmi. Nemtom, talán ezért nem tűnik olyan mélynek az anyag?

A Lovers are Losing lesz az első single, ez sztem jó választás.
Glázser Bozsó Creative Commons License 2008.10.12 0 0 76
Meghallgattam az egész lemezt. Nem tetszik! :P

A '80-as évek elején rengeteg, hasonló zenét játszó együttes volt divatban, de csak rövid ideig. Nuffink special.
Előzmény: gulyaa (75)
gulyaa Creative Commons License 2008.10.09 0 0 75
Megjelenés előtt egy héttel:http://www.mininova.org/tor/1888706

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!