tudhatnád, hogy minden sík ugyanannak a dolognak (ami sajnos nem árny) a lebenye, ezek a síkok viszont kacskaringóznak, tehát vannak benne kellemesen sötét zónák, ahova nem tud begörbülni a fény..
az aranyeret pillanatragasztóval kell kezelni, az elállítja a vérzést.. asszem, erről készíttetek egy reklámfilmet, ahol boldog nyugdíjasok ugrálnak egy tubussal a fenekükben és összejönnek az inkontinenciás öregcsajokkal..
jó neked hogy van koszorúered, nekem csak aranyér jutott.
én is gondoltam hogy izom, de kísértetiesen hasonlít a mandulafájásra, amikor még volt. be is kötöttem a torokom ilyen selyempántlikával éccakára. most már jobb egy kicsit. legközelebb nem duhajkodom kilences fokozatúakkal.
én azt hittem hogy az árnyak csak egy síkon léteznek
tt
olyan is volt.. több síkon létezem, ahol párhuzamos betegségeim vannak, hasonló tünetekkel.. vannak rákos síkok meg síkos rácsok is (ott a fejemet szoktam beverni)..
nekem meg anno leszakadt a lépem, aztán kiderült, hogy a helyén van.. körbejárta a belső szerveimet, küldött egy képeslapot a koszorúerem tájékáról, aztán hazamászott..
jelentem a mi edzésen kaptam két hatalmas állast és egyet halántékra, amitől rögtön bedagadt a mandulám. pedig 2 éve kiszedték, mert elsorvadt. akkor most mi van?
a barátok köztben azért több érzelem tükröződik a búrákon, mint pl. annak a japán filmnek a szereplőin, amit utoljára láttam. Ők olyanok mintha most kezdtek volna el filmezni.
hát ez az, hogy láttam...legutóbb talán egy hete az m2-n. Mivel nem volt más, és beharangozták mekkora király a faszi aki rendezte megnéztem /volna/ de egyszerűen élvezhetetlen volt. Aztán volt itt egyszer egy japán film fesztivál a városunkban...címet sem tudok felidézni. nekem nem jön be és kész, és az a véleményem róluk amit leírtam tündértakonynak. de az olasz és francia filmeket sem szeretem.
azért hadd védjem be kapitulát, nemrég láttam kitano:dolls c. filmjét, ami egy igen agyonhype-olt művészfilm, kiváló színészekkel, csodás operatőri munkával, és mégis, ekkora unalmas műmű szart már régen nem láttam. a kiváló színészek is csak a fapofa/apátia között mozognak. ugyanez a hana-bi-vel. mindazonáltal biztos van számunkra is hiteles japán színészi játék, csak még nem láttam.
tt
ezeket a konyhai robotokat szüttyögős htb-knek készítik.. otthon az asszony, nem végez semmilyen érdemi munkát, tehát azt legalább jó sokáig kell csinálnia, hogy hasznosnak érezze magát..
Hát most ne is keresd, mert megváltozott a lap. :( Jó kis robotok voltak benne, meg szamurájok. Na mindegy.
Én ezért nem szeretek járni nagy bevásárló központokba, mert nem látok meg semmit. Amúgy meg, a bevásárló központok, meg raktárak a hatalomátvétel eszközei. Jól be vannak kamerázva, és figyelik hogy mit hányszor veszel el, mit nézegtsz, mi az ami előtt elmész közömbösen...