Nézz el a goldtimer.hu -ra. Itt még többet is megtudsz.
Esetleg javaslom, hogy vegyél tőlük egy éves falinaptárt sok régi gyönyörű gép fotójával. Ha már bele nem ülhetsz. Az árával támogatod is a nagyszerű csapatot.
meg leszek kövezve...itt lakom a B.örsi reptér közelében, tiszta élmény.. évek óta szeretnék sétarepülni a legkedvesebb műszaki csodával, egy kétfedelű antik géppel..nem tudom a nevét, létezik olyan, hogy PO II? hihetetlen lassan repül, alig röfög a motorja. na erre nem enged felülni a nejem..pedig még egyszer sem maradt fönn...
szóval ez a csoda a kedvencem(ha valaki ki tudta hámozni, mi is az, az előtt le a kalapot)
Sziasztok! Nekem az Edgley EA-7 Optica. Lehet, hogy kicsit öszvér (egy hagyományos kisgép keresztezése a helikopterrel), de nekem nagyon bejön. Sajnos nem sokat gyártottak belőle, de a legfrissebb hírek szerint megpróbálják feltámasztani a céget.
A discovery csatorna,repülőgépszakértők véleménye alapján,összeállitott egy top 10-es listát a világ valaha volt legjobb vadászrepülőgőgépeiről.A lista 5 fő szempont alapján készült:megbizhatóság,sokoldalúság,gazdaságoság,győzelmi arány,megfélemlítés. A lista:1.P51 D Mustang 2.F15C Eagle 3.F4 Phantom 4.Mig 15,és a F86 Sabre megosztva 6.Spitfire 7.Me 262 8.Sopwith Camel 9.Sea Harrier FA2 10.F22 Raptor