Keresés

Részletes keresés

bagiorsi Creative Commons License 2005.06.21 0 0 15

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol nézhetem meg az emelt szintű szóbeli érettségi eredményemet, ha idén már nem jártam középiskolába?

Adribaby... Creative Commons License 2005.05.12 0 0 14

Hali! Valakinek van a holnapi német érettségiről valami tudomása?

Giallo1987 Creative Commons License 2005.05.02 0 0 13
mind2-t lehet használni. Hogy miben más azt én sem tudom annyira, mert nekem sincs (még).Akiknek van, azok azt mondták sokkal több képlet és összefüggés van benne. A fehérben pl. nincs benne minden képlet
Előzmény: v86 (12)
v86 Creative Commons License 2005.05.01 0 0 12
Hát ez marhajó. Nekünk a töritanár meg azt hajtogatja hogy a XX. századot tanuljuk nagyon az esszéhez. Most akkor hogy van ez? Elméletben ő volt valami oktatáson is evvel kapcsolatban...   Ha már ennyire "bennfentes" vagy a témában, akkor biztos tudod, hogy most a sárga függvénytáblát lehet használni? Az miben más mint a fehér? Matektanárom szerint csak a fehéret lehet használni, viszont az általad belinkelt oldalon azt írják lehet mindkettőt. Ki ért ezt... Válaszod előre is kösz.
Előzmény: Giallo1987 (11)
Giallo1987 Creative Commons License 2005.05.01 0 0 11
v86 Creative Commons License 2005.05.01 0 0 10
Adnál egy pontos linket légyszi ?
Előzmény: Giallo1987 (9)
Giallo1987 Creative Commons License 2005.05.01 0 0 9
A töri érettségihez egy kis segítség. Az OM honlapján olvastam, hogy az esszék idén az Ókorból(!) lesznek. Szóval Egyiptom, Görögország és Róma sztem ami jöhet!!!
Giallo1987 Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8
Én az első könyvesboltban tudtam ma venni atlaszt( egy csomó volt belőle), az új fg. táblázatból meg jövhéten hoznak még 1 adagot, fel is irattam magamnak 1-et!
Előzmény: v86 (7)
v86 Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7

Elképesztőnek tartom, hogy az érettségi előtt 1,5 héttel hiánycikk az új típusú függvénytáblázat és az új középiskolai történelmi atlasz. (bár utóbbit hihetlen nagy mákkal tudtam beszerezni tegnap). Függvénytáblára tud valaki tippet?

Mielőtt vki okoskodna: már két hete se lehetett kapni fgvtáblát.

mabius Creative Commons License 2005.04.24 0 0 6
Sziasztok!

Az évfordulókban szerintem sem lehet nagyon bízni. Én tavaly érettségiztem, és nagyon vártuk Madách Imrét, mégsem azt adták.
Előzmény: Giallo1987 (2)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.04.24 0 0 5

off

Te egy bölcs ember vagy. :)

on

Előzmény: Giallo1987 (4)
Giallo1987 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 4
Az csak elírás, de köszi, az ember a hibáiból tanul a legtöbbet :)
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (3)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.04.24 0 0 3

Ez elvileg 7pecsétes titok. Ha egyetlen tipp kikerül, és helyesnek bizonyul, abból világraszóló botrány lenne. :) Azért a fegyveres orben nem hiszek, bár nagy a zelovigyázatosság. :)

Már jó néhány éve nem alkalmazkodnak a zévfordulókhoz, éppen az efféle tippelgetések elkerülése végett.

OFF

A világért sem kötözködni szeretnék, ne vedd annak, de a helyesírást gyakorold, az alagsorra gondolok. Csaxóltam, bocsánat. :)

ON

Szóval nekem sajna tippem nincsen, de ha valakinek esetleg igen, érdeklodéssel várjuk... :)

Előzmény: Giallo1987 (2)
Giallo1987 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 2

Tudom, de az irodalom írásbelin pl. lesz egy érvelés, egy tétel ( pl. most aktuális lehet József Attila és a tájköltészet, ugye 100 éves idén) és még egy másik köznapi témáról szóló 'tétel'... Én arra gondoltam, hogy pl. mit lehet várni, lehet-e várni József Attilát....

Az feladatokat tegnap elött hozták meg a suliba, két fegyveres őr kíséretében, és minden nap ők vigyáznak a feladatokra az alaksorban :D

Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1

Idén nem lesznek tételek az írásbelin (tehát nem lesz az, amit mexoktunk, h a tévében kihirdetnek három témát, oszt válassz egyet), feladatsor lesz, amelyben tantárgyanként minden részföladat más típusú lesz. Ezek már készen vannak és titkosan orzik oket az OM vagy OKÉV valamelyik vidéki telepén.

Előzmény: Giallo1987 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.24 0 0 0
Én 0-t.
Giallo1987 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 topiknyitó

Hali!

Várok mindenkit megbeszélni ki mit tud az idei Érettségiről! Milyen tételek várhatók magyarból stb. Akár tételeket is cserélhetünk egymással, hogy minnél jobban megkönnyebbítsük egymásnak az érettségit!

Mindenekelött mindenkinek sok sikert kívánok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!