Libus,tavasszal visszatérhetünk rá,kövér alföldön hízott vakondokot tudok cserélni,most a hó mindent takart. :)Még tudok mellékelni lótetűírtó kutyatejet is,mert végül is ahol azok nőnek nincs se lótetű,se vakond. Mindenütt másutt van.
Fehér pipacs ?! Úgy vagyok vele mint a székely atyafi a zsiráffal. Ilyen növény pedig nincs ! Ha valaki tud erről bővebbet, kérem írja meg, én még eddig nem láttam ilyet.
Semmi különös, csak azokat a hibiszkuszokat teszem ide, melyekre a dísznövénykiállításon hosszas keresgélés után ráleltünk. Az én telt sárgámat a hibis lapra rakom fel. Gyönyörűen virágoznak a szerzemények, sok bimbó van még rajtuk!
Én is örömködnék egy kicsit:)) Ezek a képek a kertemben készültek Békés megyében. Ősszel kezdtük el "kialakítani" a párommal, és nagyon sok virághagymát raktunk el. Nem gondoltam volna, hogy mindegyik kivirágzik, úgyhogy örültem amikor megláttam a sok bimbót!
A magnóliát március elején vettem az OBI-ban 1500 Ft-ért. Megörültem, hogy ilyen gyönyörű virágja lett!
Nagyon jó,hogy kitaláltátok ezt a fórumot.Nagyon szépek aképek,nem csaka virágok miatt, hanem a fotó minősége is.Már nagyon vártam én is a tavaszt,gyesen vagyok itthon, szükségem van egy kis kerti "kapirgáláshoz".Kicsit elkeserített,hogy amúlt héten2 cm hó volt nálunk, de csak 1 napig!!Sajna a kajszi megfagyott.De csakazért is jön a tavasz!!!Tegnap láttamegy fecskepárt!!
Jaj, az én sásliliomomon még nem látszik a bimbó! Akkor le is mondhatok róla? Tavaly hoztuk a telekről haza, akkor még nem virágzott, de reméltem, hogy idén már fog.
A hét végére már meleget mondtak az időjósok. Bár ha jól meggondolom, lehet, jobban járnék, ha a tavamban lévő békáktól tudakolnám meg inkább, hogy milyen lesz az idő. Ha tényleg bejön az a 25 fok körüli érték, akkor méhány nap alatt kinyílnak az íriszeim, meg a sásliliom:))