Keresés

Részletes keresés

Soltika Creative Commons License 2005.04.18 0 0 49
Ez csak Orbán gerinctelenségét és egy ember semmibe nem vevését bizonyítja, még annyira sem vették emberszámba mielőtt a listájukra vették volna hogy megkérdezzék tőle hogy öreg, vállalod e?
Az a minimum hogy ha valakit jelölök valamire akkor megkérdezem tőle hogy serávc ezt meg ezt gondoljuk rólad, benne lennél e hogy jelölünk téged?
Ez is azt bizonyítja hogy neki egy ember csak felhasználandó bábú/játékszer és még a hozzájárulását sem kéri a vele kapcsolatos dolgokhoz.

Előzmény: takacsi (48)
takacsi Creative Commons License 2005.04.18 0 0 48
Na látod!
Milyen szerencsétlen banda van a nemzeti oldalon...
Mádl egyszerűen bejelenti: ő nem akar maradni.

Korábban azt hittem, nem akar vesztesként kijönni a buliból.
Most Orbán fejre esett. A hülyéje.

Legalább láthatod, hogy Mádl többnyire tényleg pártok feletti.
Előzmény: geszthi (47)
geszthi Creative Commons License 2005.04.18 0 0 47
Igen, eddig nem volt taktikus megnevezni (miert is nem volt az?), de most hogy OV kinyilatkozott egybol az lett. Erdekes.

Es miert is hulyeseg, hogy az az Orban javasolja. Legalabb tisztesseges tole, aki Madlnak koszonhet mindenent. Ha anno nem allnak melle, nem kampanyolnak mellette, hogy igen az addig uber-liberalis, keresztenyeken gunyolodo, idgenszivu Orban marpediglen megtert akkor nincs jobboldali Orban.

Persze csak ha valoban komolyan gondolja, nem pedig egy nekik sincs fingjuk se ki lenne valoban melto es jo mint a szociknak.

Előzmény: takacsi (42)
KORNhulio Creative Commons License 2005.04.18 0 0 46
Igazad van, de én ennél jóhiszeműbb vagyok a köztársasági elnökkel. Ez az egyetlen pozíció, amelyet komolyan veszek. Ha Mádl ennek ellenére visszaél, azzal negligálja valamennyi jópontját. Egy tekintélyes akadémikus nem akarhat ilyet. Én bízom benne.
Előzmény: j a n i (45)
j a n i Creative Commons License 2005.04.18 0 0 45
Várd meg a végét! Még megtörténhet, hogy meghajol a nemzet akarata előtt. Az lenne elegáns dolog. Megvan ám mindennek a koreográfiája.

Előzmény: KORNhulio (44)
KORNhulio Creative Commons License 2005.04.18 0 0 44

Ebből is látszik, hogy Mádl egyenes ember. Nem olyan, mint az őt most szimpátiatesztelő kaméleonpolitikus, aki nyilvánvalóan Mádl megkérdezése nélkül helyezte el nevét az ötös listán.

Ebből is látszik, hogy a Fidesz kapkod. Jónak tűnt az ötlet, de egyre inkább töpörödik - ahogy a műjégpályán ünneplők népes serege.

Előzmény: dolphin (43)
dolphin Creative Commons License 2005.04.18 0 0 43
Mádl nem vállalja az újrajelölést
2005. április 18. 16:18

"Nem látok olyan kényszerítő körülményt, ami miatt korábbi elhatározásomon változtatnia kellene - mondta Mádl Ferenc.
Mádl Ferenc köztársasági elnök nem gondolkodik újrajelöléséről a köztársasági elnöki posztra. Bár informálisan megkeresték, nem lát olyan kényszerítő körülményt, amely miatt ezt az elhatározását módosítania kellene.

Mádl két okból vállalta "a minimális esély ellenére" a jelöltséget 1995-ben."Az egyik, hogy a demokrácia fontos alapértékének tartottam - és tartom ma is - a választási lehetőség felmutatását. Ugyanakkor megtisztelőnek és fontosnak éreztem az akkori ellenzéki pártok törekvését annak kifejezésére, hogy van morálisan és szakmailag támogatható jelöltjük a posztra" - mondta az államfő.

Öt évvel később "ugyanezen meggondolás alapján vállaltam a jelöltséget és lettem államfő. Már akkor jeleztem, hogy az elnöki megbízatást egy ciklusra fogadom el" - mondta a köztársasági elnök.

Áder János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője pénteken jelentette be, hogy Mádl Ferenc jelenlegi államfő neve is szerepel azon az öt nevet tartalmazó listán, amelyről a Fidesz országos szimpátiaszavazást rendez hétfőtől.

Orbán Viktor Fidesz-elnök vasárnap este a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában azt mondta: Mádl Ferenc köztiszteletnek örvend, a nemzeti egységet öt évig jól képviselte. "Miért is nem maradhat ő?" - tette fel a kérdést, hozzátéve: Mádl Ferencet, "amíg nem muszáj", nem kell kizárni a jelöltek köréből.

MTI
takacsi Creative Commons License 2005.04.18 0 0 42
Saját vélemény. Igen. Már az év elejétől.
De miként Orbán (hülyeség volt, hogy ő javasolta) sem tartotta taktikusnak erről korábban beszélni én sem topicot nyitni róla.
Két másik, nem ennyire személyeskedő, otromba hangvételű honlapon azóta hangoztatom (szintén nem topic-címben) ezt a véleményemet.
Előzmény: geszthi (39)
deltabravo Creative Commons License 2005.04.18 0 0 40
Nekem Mádl is tökéletesen megfelel de ha jól melékszem akkor többször is kifejezete, hogfy még egy ciklust nem kíván vállalni.
Akkor miről beszélünk most?
Előzmény: takacsi (-)
geszthi Creative Commons License 2005.04.18 0 0 39
Sajat velemenyed van vagy csak Orban utan? Esetleg kell neki a "az emberek velemenyet" hangoztatni hatternek?

Ezt mar 3 honapja megnyithattad volna. Igaz ha neked azota lett teny, hogy bizonyitott, partok fellettti, hoy a vezer is kijelentette akkor OK.

Sot mar akkor meg kellett volna ezt nyitod amikor Orban sajat polgari kore(i)nk vezetoi (szazevente szuleto nemzeti nagysag Makovecz es leteze maga a JEL Malgot) SEM akarta Madlt, hanem Solyom Laszlot helyette.

Tamás Creative Commons License 2005.04.18 0 0 38
Nekem te ne magyarázz, mikor mondtam, hogy Szili pártok feletti? Sőt, mikor mondtam, hogy Szili jó lenne?
Előzmény: cserép virág (29)
j a n i Creative Commons License 2005.04.18 0 0 37
Ne aggódj, kedves aggodalmaskodó, Mádl marad. Ö is tudja, a pártok is tudják, az egész egy politikai játék. SZDSZ azt mondta, nem akarja Mádl-it, pedig akarja. Pont egy ilyen bábra van szükségük, de eljátsszák, hogy végül a nemből lesz az igen. Orbán, (miután elhitették, hogy milyen jó elnök) megszavaztatja, hogy őt akarják az emberek, és a pártok megadják magukat a „népakaratnak”. Nem engednek ki a kezükből egy ilyen kezelhető, kétes múltú embert.

Szilinek véleménye van, Gombárnak is saját akarata, nincs is több ilyen kipróbált báb, marad tehát a Mádl. Aludj nyugodtan! (szerintem)

glajos Creative Commons License 2005.04.18 0 0 36
Ő így látja! Ez van!:-((
Előzmény: kábelbúvár (35)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.04.18 0 0 35

Nincs jobb.

Látod, ez szomorú....

Így Viktornak kell a Kútvölgyiben vagy a Telki klinikán upgrade-eltetnie Ferencet 2.0-ra.

fokhagymabors Creative Commons License 2005.04.18 0 0 33

50 képviselő jelöli, választójog, 35 év, magyar állampolgár. 2/3, végső esetben egyszerű többség.

Ezért teljesen értelmetlen vergődni ezen, hogy Mádl maradjon, sőt nemcsak tök fölösleges, de még röhejessé is teszi magát a sok jobbos, mert a KE személye mindig a többség politikai alkujától függ, nem véletlen a 3. forduló feles többsége. A 2/3 csak arra jó, hogy törekedjenek egységes fellépésre. De amíg egyesek csak arra játszanak, hogy mindegy mi van, csak ne az legyen, amit a másik akar, addig az első két forduló csak bohóckodás. Nem véletlenül épült be a feles szabály.

Mádl nem fog maradni, sőt jobbat mondok, a kutya nem fog emlékezni a tevékenységére, mert azon kívül, hogy vitte a hivatalt, semmi emlékezetes nincs a neve mellett. Na jó, az, hogy a Simeket kimentette a börtönből. Oszt ennyi.

Nevetséges, hogy egyeseknek (lásd topiknyitó és barátai) alapvető ismerethiányuk van arról, hogyan néz ki ez az ország. Ki kéne nyomtatni az Alkotmányt, és azt buzerálni, nem a kokárdát!!!!!

Hagyják békén Mádlt, csak alázzák itt világba. Szépen visszamegy tanítani, és kész.

Előzmény: Törölt nick (26)
népharag Creative Commons License 2005.04.18 0 0 32
Orbán azt mondta, hogy várjuk meg a máj. 15-ét! Addig süllyedjen a topic.
ex_lx Creative Commons License 2005.04.18 0 0 31
"Mádl semmiképpen sem marad mert csak 1 ciklust vállalt... Szili Katalin ideális jelölt,"

Az első rész igaz/bizonytalan.
Szili Gyurcsánynak lesz ideális jelölt, mert nem köphet a levesbe, amikor a minelnökjelöltet kell kiszúrni. De neki is csak rövid távon, mert ha bukta lesz vele jövőre, visszasorolódik médiasztárból ingatlanüzérré.
Ráadásul az MSZP ott áll majd egy kivégzett ős-elittel, egy bedöglött neo-taposógéppel, egy sisteregve raccsoló retardálttal és egy, csak magánéletében értékelhető KE-kel.
Előzmény: DiabloDevil (4)
cserép virág Creative Commons License 2005.04.18 0 0 29

Szili pártok feletti, röhög a vakbelem.

Glatz pártok feletti, amikor a rendszerváltás óta képtelen megjegyezni, hogy kedvenc MSZMP-jét, már MSZP-nek hívják!

Rosszak az idegei és butúl, persze kitünően illeszkedne ebbe a koalícióba az már biztos!

Előzmény: Tamás (2)
Zozi79 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 28
"Szili Katalin ideális jelölt, és legalább nem a olyan báb mint Mádl Ferenc "

Ezt ne csináld még egyszer. Torkomon akadt a zabpehely a röhögéstől.

:-DDDDDDDD
Előzmény: DiabloDevil (4)
BaSand Creative Commons License 2005.04.18 0 0 27
50 képviselő kell hozzá.
Előzmény: Törölt nick (26)
...... Creative Commons License 2005.04.18 0 0 25
... és így tovább. Hogy a többiről ne is beszéljünk.
Előzmény: Tripletheader (23)
...... Creative Commons License 2005.04.18 0 0 24
Előfordult már, hogy valaki a "nagy népszerűség" hatására mégis vállalta, csak előbb húzodozott a dologtól!
Előzmény: Törölt nick (22)
Tripletheader Creative Commons License 2005.04.18 0 0 23
Nyilván Mádl is belülről bomlasztott, amikor 61-ben kiengedték Franciaországba tanulni.
Előzmény: takacsi (7)
glajos Creative Commons License 2005.04.18 0 0 21
Ja! Anyázás és sípolás helyett inkább a fogukat szívták!
Előzmény: takacsi (19)
...... Creative Commons License 2005.04.18 0 0 20
Valóban bizonyított, ezért távozhat nyugodtan!
takacsi Creative Commons License 2005.04.18 0 0 19
Petőfi síremlékéhez tartva eljutottunk Segesvárra is (szándékosan, tudatosan), meg több erdélyi szász-magyar városba.
Megkapott a kopott város szépsége.
Van természetesen más jelentése is a szónak, de nem a topic nyitása jutott eszembe akkor, amikor ezt címet (is) választottam.

Mádl újraválasztásának reális esélye van.
Kifogása a hatalomnak sem volt ténykedése ellen. Nincs szükség erre a hajcihőre, amit a koalíciós pártok rendeznek, ha néhány képviselőjük elfogadja Mádl maradását.
Kicsit szürke ember, de ez előnye is.
Erre a pozícióra tökéletesen alkalmas.
Előzmény: motionless (17)
papa50 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 18
Szerintem tökmindegy, hogy ki lesz.
Ez a Köztársaság nem a KISEMBER-ről szól !
motionless Creative Commons License 2005.04.18 0 0 17

T. TAKCSI!

Megnéztem a levélcímét, ami elég humorosnak tekinthető!

Tudomásom szerint Segesvár jelenleg, "ruméniában" van!

Szerintem Budapest nem Bucoresti!!!

Talán bucoRESTI-be jobban illene.

Hát nem???

Előzmény: kilenctizenegy (15)
motionless Creative Commons License 2005.04.18 0 0 16

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Azt kérem Önöktől, hogy előbb tisztázni kellene, hogy ki az a MÁDL?

Amennyiben tárgy, akkor megkülönböztetett jelzőt alkalmazni szíveskedjenek.

Amúgy tényleg kiről-miről van szó?

Előzmény: kilenctizenegy (15)
kilenctizenegy Creative Commons License 2005.04.18 0 0 15

"az elmúlt 5 évben közmegelégedésre dolgozó Mádl"

A legutóbbi közvélemény-kutatások szerint Mádl népszerűsége 58%. Ezzel vezeti a listát, hajszálnyival Szili előtt. De ez egyben azt is jelenti, hogy az emberek 42%-a nemet mond arra a kérdésre, hogy szívesen látná-e a jövőben fontos politikai szerepben. Ennyit a közmegelégedésről.

És aki szerint balra elfogult a közvélemény-kutatás, az magyarázza meg, hogy ez esetben Szilit miért nem hamisították az élre! A különbségük hibahatáron belül van, és most aztán jól jött volna neki, ha ő a legnépszerűbb.

Előzmény: takacsi (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!