Kicsit visszaolvasva, azért Pinkk és PEAC játszotta a döntőt teltháznál :) A fene se gondolta , hogy Dalmáék megnyerik és a PEAC meg kibassza a Sopront 2* idegenben nyerve, mert hazait bukták.
Én sajnos mindig is csak tévén keresztül követtem a kosárlabdát, így nem ismerhettem személyesen. Amikor elkezdtem nézni, akkor Ákos még Rátgéber mellett volt. Istenem, pár hete Gugugaga, és most ez. Nyugodjatok békében :-(
Döbbenetes. Fűzy Ákossal készítettem életem első nagyinterjúját a régi Kosárlabda magazinba szinte még gyerekként. Ő tényleg olyan egyéniség volt, akinek (tényleg nem lehet jobban kifejezni) behugyoztál a szövegétől. És nem mellesleg szenzációs szakember... Egyik játékost személyesen ismerem, csak sms-ben "beszéltünk", de borzalmas lelkiállapotban van mindenki.
Onnan nagyon közel van egy Jugendherberge, valamint ott a LASK pálya. Szokott lenni atlétikai komoly verseny is, nem futottak még kategóriák. Rendes kis dőlésszögben emelkedik az út. Szépen kipofozták a csarnokot, csak egy hiba van, hogy a centerpálya mellett van közvetlen kis függönnyel elválasztva az egyes pálya és minden áthallatszik. Jó nevek szoktak lenni, Azarenka is volt múlt évben, pedig elötte lévő hetek az ázsiai tornákról szólnak. Azarenka meg is nyerte.
Utána van Luxemburg ott Ana nagy %-ban indul. Szokott menni a fórumról is egy fickó, Sanyak, ő már jópárszor volt azon a Linzben rendezendő tornán. Nekem nagynéném a Jugendherbergétől 50 méterre lakik.
Belváros is szép, jópár éve teljesen átalakították.
Tavaly majdnem kaptam meglepetés linzi túrát, de a jóakaróm későn kapott észbe. Idén viszont... majd spórolok vagy valami, mert komolyan érdekel a dolog.
Azok után, amikről Marosko olvtárs beszámolt? Szinte kizárt. Inkább menjünk Linzbe, ott talán a barátságosabb körülmények mellett még színvonal is akadna.