Keresés

Részletes keresés

Eurydike Creative Commons License 2005.04.12 0 0 12
Igyekszem mögélátni, de tényleg nem értem. Hát felhasználták, igen. Meg jól leszállt a tömegkultúrába. Meg jól megmagyarázták. Meg közhellyé kopott. Na jó, a politikai használattól nekem is forog a gyomrom, de a többit egyáltalán nem látom olyan tragikusnak. Legyen csak közhely, meg rockopera, meg tábortüzi dal.
Előzmény: Bosco (7)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.12 0 0 11

Írd József Attila neve helyére valamelyik aktuális szented nevét és láss úgy a sorok mögé!

Ez így, ebben a formában kicsit nagyon durva volt.

xKMariusTx Creative Commons License 2005.04.12 0 0 10
Ti/maguk/önök komolyan azt hiszi(te)k hogy ezt a cikket szó szerint kell venni? Akkor el ne olvassá(to)k Tóta W.Á. néhány irományát, mert rögtön agyvérzést kaptok.
Amúgy nem kötelező az Indexet bújni, Te pedig kedves topicnyitó, ha nem jössz többet erre az oldalra, minek nyitottad a témát? Ja bocs, már válaszolni se fox, minek kérdezek 1általán?:D
gambitman Creative Commons License 2005.04.12 0 0 9
Igaza van Zsadon úrnak. Miért nem inkább a Holokausztról emlékezünk meg József Attila helyett...
Előzmény: dropa (-)
Teljesen Átlagos Vadtulok Creative Commons License 2005.04.11 0 0 8
Mondjad, mit látsz?
Bosco Creative Commons License 2005.04.11 0 0 7
Egy kicsit lássatok a sorok mögé.
dropa Creative Commons License 2005.04.11 0 0 6
És mert hiányzik a véleményekből az alapvető tisztelet...
Előzmény: Eurydike (4)
dropa Creative Commons License 2005.04.11 0 0 5

1. nem tudom

2. Mert felmérgelem magam az emberi hülyeségen. És az index ennek lesz lassan a gyűjtőhelye....

Előzmény: Eurydike (4)
Eurydike Creative Commons License 2005.04.11 0 0 4

Két dolgot nem értek:

1. Miért kéne elfelejteni? Miért baj, ha a csapból is JA folyik? Miért rosszabb ez, mint ha a csapból is a megasztár meg a nemtommilyen tévésorozat folyik?

2. És miért kell ezen a cikken felháborodni? Miért nem kell többé olvasni az Indexet?

dropa Creative Commons License 2005.04.11 0 0 3
Mostanában az indexen amúgy is egyre gyakrabban lőnek túl a célon, lásd: pápa-ügy
Előzmény: dropa (2)
dropa Creative Commons License 2005.04.11 0 0 2
Arra akart célozni, ha jól sejtem, hogy túl nagy a felhajtás JA körül, csak legalább írni tudna ez a szerencsétlen, és nem lőne túl a célon...
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.11 0 0 1

Hát ha ez az agyatlan komolyan gondolta amit leírt és nem csak valami újkeletű mánia kifigurázása volt a mondanivalója...

Akkor csak azt tudom mondani, hogy bár apja felejtette volna el anyját mielőtt közösen összehozták ezt a hatalmas barmot.

Tombolda Creative Commons License 2005.04.11 0 0 0

Nem kéne.

Azért ide írok egy 0-ást.

dropa Creative Commons License 2005.04.11 0 0 topiknyitó

A holnapi naptól az alábbi írás miatt nem látogatom többé az Indexet:

El kéne felejteni József Attilát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!