Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.29 0 0 251
De hát kérdezd me a Diánát.

Bocsánat, hogy a csapos…

Borzasztó elfoglalt a pulyka. Te én kerestem őt a múltkor egy más ügyben, és akkor is azt mondták átszaladt a Gizella utcai pártszékházba újabb instrukciókért.
Előzmény: sagner (245)
Mr_Bell Creative Commons License 2005.04.27 0 0 250

És az ország tele van elégedett nyugdíjjasokkal. Igen én is ezt hallom, ha Téged hallgatlak.

Reagálni valóban nem érdemes, mert az egyenes kérdésre egyenes válasz illik.

Ez valahogy kiment a divatból. Felétek.

A demagógia tetszetős, de hazug igérgetés, valós tények nélküli hangulatkeltés. Az üvegzseb pl. kinek a konstrukcója? A kérdéseimmel igértem Neked valamit?

Na az nem én voltam, hanem az, aki ezt a cumit benyomta Neked.

Kérj hozzá egy értelmező szótárat is.

Előzmény: tujab (246)
tujab Creative Commons License 2005.04.27 0 0 249
Bizony. De ahhoz kepest, hogy a zorban mit hagyott (vagyis pontosabban mit nem hagyott) a kaszaban a Medgyesi es a Gyurcsany kormany is kivalaon teljesitett. A legfontosabb dolgokat helyreallitotak (demokracia, stb.) es a gazdasagot egy egeszseges palyara allitotak, amirol pont a zorban wiktator lokte le.
Előzmény: brixton (248)
brixton Creative Commons License 2005.04.27 0 0 248

A zorbán kifosztott kincstárat hagyott örökül Medgyessynek.

A jelenlegi 70%-os hiány az semmi, a zorbáné idején 90% volt.

Azért nem válhatttak teljesen valóra a demokratikus kormány tervei, mert a zorbán

elköltötte a pénzt.

Mindez tényként hangzott el ma egy rádióműsorban..

sagner Creative Commons License 2005.04.27 0 0 247

Hát mi lenne ? Mehalt. Halottakkal nem illő pereskedni,

Tehát Isten nyugosztoja! (Bár nem hiszem, hogy Isten akarata ez  volt.)

Előzmény: cupcup (244)
tujab Creative Commons License 2005.04.27 0 0 246

- Szerencsere az MSZP

- Ez is hozzatartozik. Azt hiszem miutan a demokraciat es a nyugdijakot mar teljesen helyreallitottak foglalkozhatnak ilyen dolgokkal is.

- Nevetnem kell. Ha nem vagy vak nyissd ki a szemedet

A tobbi kerdesed annyira nevetseges es demagog, hogy meg reagalni sem erdemes ra.

Előzmény: Mr_Bell (243)
sagner Creative Commons License 2005.04.27 0 0 245
Volna egy-két kérdés ami tisztázásra várna. De hát kérdezd me a Diánát.
Előzmény: cupcup (244)
cupcup Creative Commons License 2005.04.18 0 0 244
Neked mi bajod Szálasival?
Előzmény: Rozsdaboglya (-)
Mr_Bell Creative Commons License 2005.04.18 0 0 243

És talán azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy :

- ki is van most kormányon?

- ebből áll a munkája?

- mi egyebet tud előadni a másra mutogatáson és a porhintésen kívül?

- mikor végeztek felmérést arról, hogy mit csináltak eddig és az eredmény kinek a zsebébe került?

- miért nem büszkélkednek az elért eredményekkel, mert vannak, nem?

- a bankkonszolidációra fordított összegek miért nem a köznépnek kamatoznak?

- miért csak a pórnépnek van "üvegzsebe"?

- rajtuk kívül ki akar ebben az országban utálkozni?

Előzmény: Krokodilvarjú (242)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2005.04.17 0 0 242

Tényleg hülye kérdés.

Szálasi meg van halva. Jó helyen van ott ahol van, az ember nem gondolkodik el azon hogy most mennyire  utálja őt.

Ellenberger Orbánon már igen. Azon elgondolkodik.

Miazhogy. Nagyon is! 

Előzmény: tobbias (240)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2005.04.17 0 0 241

Az ilyen típusú kérdeseknek pont az -lehet- az érdekessége, hogy mire asszociál a megkérdezett csoport.

Lásd: a diákoknál "médiasztárok" (is) szerepeltek a támogatottak rangsorában.

Szóval csak a gondolkodásmód, az asszociáció miatt lehet érdekes, szerintem más szempontból nem is szabad se elemezni, se értelmezni.  

Előzmény: tobbias (240)
tobbias Creative Commons License 2005.04.17 0 0 240

Nem hiszek az ilyen felmérésekben.

Ilyen kérdést, élő és holtakkal kapcsolatban, csak valami idióta tehet fel. A holtakat hogyan lehet utálni? Ezen az alapon Ferenc Jóskát, meg a török Szulejmánt is lehetne utálni, meg a tatárokat, nemde?

És vannak akik beugranak ennek az álkérdésnek, még a HirTV-ben is említésre került.

sagner Creative Commons License 2005.04.16 0 0 239
Kérem zárjuk be a topicot. Egyrészt nagyon rossz  (ízléstelen) a címe, másrészt nem is  arról szól.
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 238
Nem tudom miért ezt az önfejű akarnokot tették meg Oktatási Miniszternek. (amellett, hogy úgy ért ehhez mint hajdú a harangöntéshez). A sok zseniális ötletével nagyon meg tudja keseríteni mind a diákok, mind az oktatók meg a családok életét.
Előzmény: találgató alattvaló (237)
találgató alattvaló Creative Commons License 2005.04.15 0 0 237

Ezek szerint a tanárok manapság inkább Rákosit és Szálasit választanák Orbán helyett?

Azért ez nem semmi!

Oktatási Miniszter Úr! Hogyan van az, hogy rákosisták, és szálasisták tanítanak ma a magyar iskolákban?

Vén Csataló Creative Commons License 2005.04.15 0 0 236
Azért kell, mert Orván lejáratásán, újbóli meggyűlöltetésén kívül semmi egyéb ötlete nincs a koalíciónak hogy hogyan nyerje meg 2006-ot. Az, hogy értelmesen kormányoz, hogy az embereknek jólétet teremt, hogy elégedettek legyenek, fel sem merül. Azokban akikben mégis, azoksem tudják, hogy hogyan. Nincs abban gyakorlatuk, hgyan kell vezetni egy országot úgy, hogy az saját magukon kívül másoknak is jó legyen.
Előzmény: Törölt nick (233)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2005.04.15 0 0 235

Találtak egy felmérést, ami valszeg teljesen korrekt eredményt hozott.

(Függetlenül attól, hogy a válaszadók számát nem tudjuk, illetve a felmérés egészét, vagy a konkrét kérdés célját nem ismerjük. Szóval a felmérés és benne ennek a kérdésnek a célja lehet hülyeség, de nem biztos, hogy az.)

Az Index lehozott egy politikai bunkónak szánt cikket, amiben totál félreértelmezi a felmérést. Színvonal, mondhatom.

Erre az MNO még rátesz egy lapáttal, és még nagyobb baromságot képes megjelentetni, ahelyett, hogy magáról a felmérésről tájékozódott volna előbb.

Na, ebben legalább azonos szinten van a két oldal. :)

sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 234
Nagyon igaz, amit írtál. Az ízléstelenségnek is volna határa.
Előzmény: Törölt nick (233)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.15 0 0 232
„Orbánt jobban utálják, mint Szálasit”-szól a topiccím, és az ízlés- és szemléletterrort hirdető média szerint.

De már megint az orrotoknál fogva vezetnek benneteket, akik komolyan veszitek. Mert az ő olvasatukkal szemben van egy másik is, ami legalább ennyire nem igaz:

- Szálasi népszerűbb, mint Orbán Viktor.
- Akkor pedig nagy a baj, mert amíg Orbán utálatán örültök, addig a gyerekeinket fasiszta nácik oktatják, Magyar Bálint jóváhagyásával.

sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 231
Nem vetted észre, hogy ez a kampány már a választások óta folyik?
Előzmény: Sir Balambér (207)
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 230

A Te pénzed is, mert a közösből lopták. Csak ere már keresztet vehetsz. Nem csak a Szabadit kellett volna itt pórázon vezetgetni! Talán nem volt elég póráz?

Előzmény: A lelkiismeretem (228)
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 229
Aki lop azt e kell zárni, függetlenül attól, hogy milyen pártohoz próbálják odalőcsölni. Bár mintha elfogtak volna Amszterdamban egy másféle "komcsit" is.
Előzmény: tornado11 (227)
A lelkiismeretem Creative Commons License 2005.04.15 0 0 228
Miért nem értik meg ezek itt, hogy engem csak az zavar, hogy ez a rengeteg pénz miért nem az enyém?
Előzmény: tornado11 (227)
tornado11 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 227
a komcsi leisztinger 40 milliárdot privatizált lopva . és még a sok százmilliárd bank konszolidáció során ellopott komcsi pénz
Előzmény: sagner (226)
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 226
Hát ha Te mondod !
Előzmény: tornado11 (225)
tornado11 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 225
tolvaj gyurcsány miatt nélkülöz vagy 3 millió magyar. az apró-gyurcsány maffia kilopja a szemünket
Előzmény: sagner (223)
méregkeverő Creative Commons License 2005.04.15 0 0 224
Előzmény: Törölt nick (218)
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 223
Élvezem a szép magyaros stílusodat. CS. Pista bácsitól tanultad?
Előzmény: tornado11 (222)
tornado11 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 222
a komcsi kormány pénzeli őket.a felmérés a köztársaság téri mszp székházban történt ahova behívták a komcsi pedagógus tagozatot. az mszp és gyurcsány egy hazug tolvaj csürhe semmi más
Előzmény: Törölt nick (219)
sagner Creative Commons License 2005.04.15 0 0 221
Persze ! Ki az ördög emlékszik már szálasira: néhány vénember, történész, no meg persze a Diána. OV meg itt kotorász(ott?) a zsebünkben, és erről nem is tett le.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!