A Felvételi Információs Szolgálat 265 érettségit adó középiskola 2268 pedagógusának megkérdezésével készített felmérést a kétszintű érettségiről és a felsőoktatás színvonaláról. A felmérésben helyet kapott egy olyan kérdés is, hogy ki az általuk legismertebb, illetve a legelutasítottabb politikus.
A végeredmény szerint a tanárok 15 százaléka Orbán Viktor volt miniszterelnöktől határoldik el a leginkább. A negatív ranglista további két szereplője Szálasi ferenc (12 százalék), illetve Rákosi Mátyás (11 százalék).
Borzasztó elfoglalt a pulyka. Te én kerestem őt a múltkor egy más ügyben, és akkor is azt mondták átszaladt a Gizella utcai pártszékházba újabb instrukciókért.
És az ország tele van elégedett nyugdíjjasokkal. Igen én is ezt hallom, ha Téged hallgatlak.
Reagálni valóban nem érdemes, mert az egyenes kérdésre egyenes válasz illik.
Ez valahogy kiment a divatból. Felétek.
A demagógia tetszetős, de hazug igérgetés, valós tények nélküli hangulatkeltés. Az üvegzseb pl. kinek a konstrukcója? A kérdéseimmel igértem Neked valamit?
Na az nem én voltam, hanem az, aki ezt a cumit benyomta Neked.
Bizony. De ahhoz kepest, hogy a zorban mit hagyott (vagyis pontosabban mit nem hagyott) a kaszaban a Medgyesi es a Gyurcsany kormany is kivalaon teljesitett. A legfontosabb dolgokat helyreallitotak (demokracia, stb.) es a gazdasagot egy egeszseges palyara allitotak, amirol pont a zorban wiktator lokte le.
Ilyen kérdést, élő és holtakkal kapcsolatban, csak valami idióta tehet fel. A holtakat hogyan lehet utálni? Ezen az alapon Ferenc Jóskát, meg a török Szulejmánt is lehetne utálni, meg a tatárokat, nemde?
És vannak akik beugranak ennek az álkérdésnek, még a HirTV-ben is említésre került.
Nem tudom miért ezt az önfejű akarnokot tették meg Oktatási Miniszternek. (amellett, hogy úgy ért ehhez mint hajdú a harangöntéshez). A sok zseniális ötletével nagyon meg tudja keseríteni mind a diákok, mind az oktatók meg a családok életét.
Azért kell, mert Orván lejáratásán, újbóli meggyűlöltetésén kívül semmi egyéb ötlete nincs a koalíciónak hogy hogyan nyerje meg 2006-ot. Az, hogy értelmesen kormányoz, hogy az embereknek jólétet teremt, hogy elégedettek legyenek, fel sem merül. Azokban akikben mégis, azoksem tudják, hogy hogyan. Nincs abban gyakorlatuk, hgyan kell vezetni egy országot úgy, hogy az saját magukon kívül másoknak is jó legyen.
Találtak egy felmérést, ami valszeg teljesen korrekt eredményt hozott.
(Függetlenül attól, hogy a válaszadók számát nem tudjuk, illetve a felmérés egészét, vagy a konkrét kérdés célját nem ismerjük. Szóval a felmérés és benne ennek a kérdésnek a célja lehet hülyeség, de nem biztos, hogy az.)
Az Index lehozott egy politikai bunkónak szánt cikket, amiben totál félreértelmezi a felmérést. Színvonal, mondhatom.
Erre az MNO még rátesz egy lapáttal, és még nagyobb baromságot képes megjelentetni, ahelyett, hogy magáról a felmérésről tájékozódott volna előbb.
Na, ebben legalább azonos szinten van a két oldal. :)
„Orbánt jobban utálják, mint Szálasit”-szól a topiccím, és az ízlés- és szemléletterrort hirdető média szerint.
De már megint az orrotoknál fogva vezetnek benneteket, akik komolyan veszitek. Mert az ő olvasatukkal szemben van egy másik is, ami legalább ennyire nem igaz:
- Szálasi népszerűbb, mint Orbán Viktor. - Akkor pedig nagy a baj, mert amíg Orbán utálatán örültök, addig a gyerekeinket fasiszta nácik oktatják, Magyar Bálint jóváhagyásával.
A Te pénzed is, mert a közösből lopták. Csak ere már keresztet vehetsz. Nem csak a Szabadit kellett volna itt pórázon vezetgetni! Talán nem volt elég póráz?
Aki lop azt e kell zárni, függetlenül attól, hogy milyen pártohoz próbálják odalőcsölni. Bár mintha elfogtak volna Amszterdamban egy másféle "komcsit" is.
a komcsi kormány pénzeli őket.a felmérés a köztársaság téri mszp székházban történt ahova behívták a komcsi pedagógus tagozatot. az mszp és gyurcsány egy hazug tolvaj csürhe semmi más
Persze ! Ki az ördög emlékszik már szálasira: néhány vénember, történész, no meg persze a Diána. OV meg itt kotorász(ott?) a zsebünkben, és erről nem is tett le.