Több motoros topicban találkoztam meghirdetett gurulásokkal, ahova újabb belépőket, márkaszimpatizánsokat, vagy egyszerűen unatkozó motorosokat is várnak. Mivel nehéz minden egyes topicot végignézegetni, és egyre többen vagyunk motorosok, ezért gondoltam, hogy ez talán egy gyűjtőhelye lehetne ezeknek a hirdetéseknek.
Tavaly is szóltál több fórumon, akkor azt mondtam hogy talán 2007-ben....sajna most sem megy a dolog, mert a vékonyka 1 hét szabimat augusztus első hetében "ellövöm", úgyhogy most is csak az marad hogy talán jövőre!
Sziasztok! Augusztus végére szervezek 1.5-2 hetes dél-olaszországi motoros túrát. Bárki, bármilyen motorral csatlakozhat, nekem ETZ-m van. Minden évben megyek, idén csapatot is szeretnék összeszervezni az úthoz. Vadkempingezés, városnézés, tengerben fürdés, sok gurulás és pihenés lesz. Gyertek, mert nagy élmény és nem drága (szinte "csak" benzinköltség). Akit érdekel, dobjon egy mailt, a részleteket megbeszéljük. Jó túrákat mindenkinek.
Látom rég volt az utolsó bejegyzés, de aki szeretne vasárnap 2005.10.09-én a Mátrába jönni, 9:45-kor van tali Gödöllőn a Grassalkovich-kastély parkolójában.
Szinte percre egy időpontra terveztem (véletlenül) egy hetes Tátra-Lengyelország túránk első napját, a www.motorosok.hu -n szerveződő 1 napos Tátra-kerüléssel.
Így elég népes csapat alakult, a B.P. - Sahy - Zólyom - Árva vára - Csorba tó - Lomnic - Zdiar - Zólyom - B.P. útvonalra.
Akinek van kedve velünk tartani (akár az egész hétre is (!), vagy csak erre az egy napra) az a szomszédban feliratkozhat a listára.
Szerda 18:00 kezdettel 3. kerület Szentendrei út Shox udvarából indul a heti rendszerességgel rendezett "autós kontra motoros" és a KTM topic közös szervezésében kialakult hétközi feszültségoldó gurulás. Irány 22-én Dobogókő parkoló-Esztergom-Visegrád---?-?-Bp. Bárki jöhet aki egy 120-as tempót bír tartani!
cross-enduro-chopper-speed-robogó-supermoto-quad
Gyertek minél többen, hogy megdőljön a tavalyi 57 motorból álló rekord!
A társaság egy része összeszokott, de szinte mindíg vannak új arcok. Egyedülálló elmebeteg maggal rendelkező társaságunkat színesíti néhány krapeknő és benzintyúk is.
A ringezés ára 8000HUF, de ha meglesz a 10 motor, akkor -20%. A ringet 13:00-tól 18:00-ig lehet használni. Ami már biztos, hogy lesz ott jó sok KTM SM, és valószínűleg DV kamerás felvétel is. Mindenkit szeretttel várunk. A találkozó helye még addig alakulhat, de valószínűleg Hősök tere Szépművészeti múzeumnál 12:00!
Graz Louis megastore gurulás május 7.-e. Utána szombaton alvás egy őrségi panzióban (korlátozott létszámban ingyen), evés/ivással egybekötve kis esti program, vasárnap őrségi gurulás. Akit érdekel: http://www.motorozz.hu/sys/main.pl?menupage=tour&t_id=569&session_id=QS.jV6EgXxY328
Ott minden elérhetőséget megtaláltok, érdeklődni nálam lehet
Nagyon király volt a túra. Egy csepp eső sem volt. Igen a család nyomós érv:)). Azért nem mentem veletek tegnap. A drag-ról majd kedden tudok nyilatkozni.
A motoros-frenc listán az egyik srác felajánlotta, hogy a listatagok menjenek el hozzá egy kicsit a régi jószágaival (XT250R, DR200 meg hasonlók) csapatni egy össznépit. Inkább egy baráti összejövetel lesz szalonnázással, sztorizgatással, egymás eséseinek a kiröhögésével, mint komoly terepezés... :)
Brasil: Szombaton hajnalban kelek és úgy néz ki nagyon késő estig nem tudok majd lefeküdni. Közben egy kis terepezéssel + egy haver szülinapi bulijával - hát nem tartom túl esélyesnek a vasárnapot. Valamikor pihennem is kellene, munkailag is eléggé húzós volt a hetem (pl. még mindig a munkahelyről írok).
Amúgy mivel mész ki? :)
Csabee: elég gyorsan megtaláltalak, a turaendurón nem sok Csabinak van Varája. :)
Hát... Szerintem vannak ilyen topikok, de hidd el azokat amúgy sem érdemes olvasnod. Kövesd csak a footprintemet. ;)
A gurulás engem is érdekelne és a szombatom sajna nekem is foglalt mert meló van. Most akkor 2 dologra reagáltam egyszerre, mellesleg kíváncsi lennék, hogy van e vajon olyan topik ahol KTM Szepy nincs jelen(bár lehet hogy gőzöd sincs rólam Szepy)