Nem kispárnának használnám, hanem csak derékmelegítőnek, öreg csontjaimnak jót fog tenni. :) Őszintén szólva még nem tudom, mit fogok vele kezdeni, talán ajándék lesz idősebb rokonoknak és kisgyerekes anyukáknak. :)
Nekem csodás tönkölyös párnám van, nem cserélem le vacak zörgőmagos cseresznyepárnára. :)
Én is most ettem magam tele saját bio cseresznyével. :) Kukac dologban hasonló tapasztalataink vannak. Most éppen gyűjtöm a magokat. Szeretnék varrni kispárnát és majd télen melegítőnek fogom használni, állítólag sokáig megőrzi a meleget. Plusz olvastam, hogy őszre el lehet tenni a magokat, meg lehet törni és MEGENNI. Ez igaz??
Na, hát ha már virágozunk, akkor virágozzunk. :) Kinyíltak a fekete tulipánjaim. (Legalábbis az egyik fajta, a Queen of night. A Black parrott még most bontogatja a szirmait. Én meg tisztára olyan vagyok, mint a Kisherceg. :) A képeket nagyban érdemes megnézni.)
És itt egy igazán művészi kép az egyikről. Hát nem gyönyörű??
Majd eljössz hozzánk a nyáron és kikupálódsz. Van egy jó sztorim a gyomokkal kapcsolatban. Kb. 5 évvel ezelőtt volt nálunk a párom, akkor kicsit (!) elhanyagolt volt a kert és kb. 1 méteres gazok voltak benne, más nem nagyon. Ő körülnézett és így szólt: de szép zöld a kertetek! Anyukám majdnem lefordult a székről. :))